mandag 21. august 2017

50 år! Hurra!

Marte Kollega har nettopp feiret en venninne som fylte 50, og jeg fikk det ærefulle oppdraget å lage kort til damen. Jeg fikk vite ting som at hun er sykepleier som er glad i å pynte seg og glad i å kjøre (les: sitte på) motorsykkel. Dermed fikk jeg lyst å lage kort med et stempel som har vært med meg siden tidenes morgen, omtrent; Snoopy på sykkel med lille Woodstock som passasjer :) 

Jeg valgte rosa og svart for å kombinere det feminine og maskuline her. Det rosa arket har jeg hatt så lenge at jeg ikke aner hvem det er fra. Bølgepappen er spraymalt med 'Vintage Chalky spray paint' fra Panduro. Etterpå splattet jeg litt hvit mist på. Til slutt strødde jeg bittelitt rosa embossingpulver på både bølgepappen og arket med tekst på. 
Detaljavdelingen:
Stempelet er malt med Distress Ink, hovedsaklig i fargene 'black soot' og 'picked raspberry'. 
50-tallet er fra en utstanser fra memory box. Også dette er embosset med babyrosa pulver (inkido). Det svart/hvite sugerøret er tonet ned litt med sølvfarget mist og HURRA er fra en plate med tekststempel fra Kort&Godt. Pyntenålene laget jeg selv ved å tre perler på et par knappenåler :)
Enkel innside, med fargetema fra fronten. "Stripsen"  med GRATULERER på er bare festet i sidene, sånn at Marte kunne putte en flat gave inni der.
Både bestillerinnen og jubilantinnen ble glade og fornøyde, og jeg tar med kortet inn i to utfordringer:

Takk for titten innom, håper du får en fin start på den nye uka!

5 kommentarer:

Susanne Rose sa...

Super cool card!!! Love the layout. Thank you for joining us in the Rubber Dance challenge!!! xx Susanne.

Furrbster sa...

This is brill!!

Hugz Tinz

Sissel sa...

Stilig bursdagskort.
Takk for at du scrapper med oss i KortoMania.
Klem fra Sissel

ionabunny sa...

Ha ha, what a cool and fun card. Love snoopy on the motorcycle. Gorgeous colours and layers. Thanks for joining the Rubber Dance challenge. Hugz

Ink Art Designs sa...

This is such a fun card!!!
Thank you for sharing it with us at Rubber Dance.
Dot x