lørdag 12. april 2008

God helg!

Hei til alle som titter innom!
Dagens Pondus i Dagbladet syntes jeg passet godt å ønske dere alle god helg med :) Den kan være til trøst for oss kortlagere også, når resultatet ikke blir helt som vi hadde forestilt oss det...
Jeg sitter her og varmer meg med en kopp kaffe etter å ha frosset på sidelinja for å se Egge (laget til Sivert Sønn) slå Kvam 5-4 i en treningskamp... Jeg har ikke så store kortplaner i helga, skal jobbe litt med noen bestillinger og prøve å være litt sosial med familien ;) Dessuten har jeg et håp om å få ryddet & ordnet litt i underetasjen. Den bærer litt preg av min kortmani, for å si det sånn...

God helg til alle sammen som gløtter innom!

8 kommentarer:

Lene sa...

Tuuuuuuuusen takk for alle de fine ordene du har lagt igjen i bloggen min, de varmer godt!!! *klem*

Utrolig nydelig kort du lager og for en kreativitet da gitt!!! Masse inspirasjon og tips å hente her altså!

Ha en superduper helg!

Heidi sa...

Tjiihiiii nå fikk jeg meg en god latter. Lurer av og til på om det er sånn ungene tenker jeg. I dag var jeg å så på sønnen min da de hadde vårdag på skolen med temaet dans. De har alltid en lørdag i året hvor de ved ulike temaer underholder. Da vi kom hjem skrøt jeg veldig og sa han hadde vært kjempeflink. Da kom det tørt " mamma - det der er bare sånn som foreldrene føler at de må si" Så der fikk jeg den - men de var flinke altså.

God helg Hannemoren og kos deg masse med familien.

Og gjett hvem som også heller skulle ryddet akkurat nå enn å sitte her......?????

Marte sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marte sa...

Kjære Hanne! :)

Jeg legger aldri igjen samme beskjed i forskjellige blogger, for har jeg ikke noe personlig å si når jeg er på besøk - så lar jeg være..

Men akkurat denne gangen gjør jeg et unntak; for du og Heidi er så søte.. Jeg har blitt så ekstra glade for dere her inne, og det vil jeg prøve å si, på min helt egne litt klønete måte...

Du gjør meg så glad - langt langt inne i hjertet! Jeg vil si til deg som DumDum boys sier: "hadde jeg gods - skulle du fått gull"!

Godklem fra meg

Lene sa...

Hei igjen:)

Svar på dine spørsmål i bloggen min: Den jeg har crakclet er en helt vanlig tag og cracklet den med crakle paint - vintage photo:) Og overgangen fra det brune til det blå, tja.... ren flaks *hihi* neida, jeg begynnner å distresse med brunt først og så bare distresse jeg litt her og der med blått:)

Håper du fikk svar på det du lurte på:) Litt knotete forklart. Men bare spør visst det er noe du lurer på;)

Marte sa...

Hihi - du er så herlig!

Satt akkurat å tittet på hjemmesiden din igjen, og drømte meg helt bort i bryllup og forberedelser. De crisscross invitasjonene dine er rålekre!

Sitter også å tenker på hvordan jeg skal få krympet landet litt også, for deg vil jeg ha kortkveld med :D

Og, et lite spørsmål.. Er man sosial eller usosial når man blogger på en lørdagskveld?

Heidi sa...

Hei Hannemoren!
Så koselig at du ville bli med på candy blog candy inne hos meg du også. Og ordene du legger igjen gjør meg varm i hjertet. Takket være deg og Marte har jeg jo bare gått rundt og smilt fra øre til øre i dag.
makan til flotte jenter. Heldige heldige meg!
Ditt vakre navn er nå lagt i boksen med de andre. Så er det bare å krysse fingrene.

Nattaklem til deg fra meg

ANGELO sa...

Ja, ja, ja! Det er akkurat slik jeg føler meg så ofte! Oppi hodet mitt er det bare så mye som farer omkring, og det virker som om jeg har fått verdens beste idé og at det blir lett å komme fram til målet. Men...-det er ofte at jeg ender opp med noe som ikke ligner på idéen engang. Vel, vel. Man sier jo at det er tanken som teller, så får man leve litt på det. :)

Ha en super søndag.
Klem fra meg