lørdag 29. mars 2008

Signed, sealed, delivered...

I juli blir det bryllup i familien! Karl (mannen min) har voksne barn. I Tønsberg bor Mads, som er eldst. I fjor sommer sto han der en morgen, med en ring i esken og en tåre i øyekroken, for å fri til sin Tove. Og hun sa "ja" på flekken. HURRA!! sa alle vi andre :)

Dagen etter spurte de om jeg ville lage bryllupsinvitasjonene deres - hvilken ære! - og i høst startet jeg så smått. Dette har virkelig vært noe å kose seg med; jeg har prøvd og forkastet et utall varianter, med tett og godt samarbeid med brudeparet. De har begge sans for detaljer, samtidig som de evner å si fra om både hva de liker og hva de ikke er fornøyde med. En god del prøver og utkast har gått i posten mellom Steinkjer og Tønsberg denne tiden, men til slutt kom vi fram til et resultat som både de og jeg kunne si oss fornøyde med. Nå har alle gjestene funnet invitasjonene i postkassene sine, så nå fikk jeg lyst å vise de fram her inne :)

Hele invitasjonen er laget av Bazzill Bling, og den kartongen vil nok ikke komme på fotografens ti-på-topp-liste, men et inntrykk får dere vel... Stemplene i hjørnene er embosset med sølv. Monogrammet har jeg tegnet til dem, og deretter printet det på lilla kartong, som igjen er montert på sølvgrå. Navnene knyttes sammen med en bitteliten hjertebrad.


Le monogramme ...


På innsiden brukte jeg bare lilla Bling, med hvit embossing på det samme stemplet som på forsiden. Gjestenes navn ble skrevet ut på hvitt transparent papir, selve invitasjonen likeså.

Baksiden ble brukt til en hyggelig avrunding av det hele. Se på dette koselige bildet, da! Hvem får ikke lyst til å komme i bryllupet deres??! Ved hjelp av mitt kjære verktøy 'Paint Shop Pro Photox2' fikk jeg fjernet fotografen fra solbrillene og en flaggstang som vokste opp av nakken på Mads :) før jeg printet det ut i svart-hvitt. Så ble bildet montert på lilla og koksgrå Bling. Disse fargene var det helt opplagt å bruke, så de var med hele tiden. For det er sånn fatt med Tove, at ikke bare liker hun lilla veldig godt, hun er lilla :) og da fikk det koksgrå representere Mads.

40 stk invitasjoner er signed, sealed, delivered.

They're done, and I'm glad :) Nå er det bare å glede seg til sommerbryllup.

5 kommentarer:

Heidi sa...

WOW Hanne 40 slike står det virkelig respekt av. FOR et arbeid. Men jammen ble det et fantastisk resultat også da! Kjempelekkert rett og slett annet er det ikke å si. Jeg er stum av beundring.

Stor klem fra Heidi

Heidi sa...

Du har vunnet en pris inne på siden min

Klem

Line:) sa...

Hei tittet innom og jeg må si du er flink:)
Videre god søndag til deg!
klemz

Angelo sa...

Helt fantastisk. Så mange fine detaljer, likevel virker det hele så rent og enkelt. Nydelig. Nesten så jeg skulle ønske at jeg trengte invitasjoner snart :)

Jeg ønsker meg adressen din slik at jeg etterhvert kan sende deg en liten ting :) Send den til mailadressen min kristinangelolyngstad@yahoo.no

Ha en flott ny uke :)

Klem

Bibbi sa...

Fantastisk flotte innbydelser!!
Og fantastisk å lage 40 stykker også....
Fargene var så delikate og designet var nydelig.
Dette kan du virkelig være stolt av!!!