torsdag 27. mars 2008

to fluer i en smekk

I dag har jeg produsert bordkort til den store gullmedaljen... puh...

Jeg driver et jevnt og systematisk arbeid med å "pusse opp" nettsida mi, der det bl.a. skal inn noen flere bordkort. Da passet det fint å slå dette sammen med en utfordring på Papirgleder :)

Resten av produksjonen ligger i galleriet der, men jeg fikk bare lyst å vise dere de to jeg ble mest fornøyd med selv. De er mye enklere å lage enn det ser ut til ved første øyekast. Se bare her:

Man tager et kvadrat. Jeg har brukt str 10x10 cm. Så falser man en brett der hvor jeg har tegnet streker her, og når man bretter de ytterste flikene bakover, så voila! - blir det en liten pyramide til å sette på bordet.


Dette er "gutteutgaven". Her har jeg brukt Bazzill - husker ikke navnet på teksturen, men fargen er i hvert fall 'dark sky'. Selve kortet må bindes sammen i bakkant på en eller annen måte, her har jeg knytt et hvitt chiffonband gjennom hvite eyelets.

Bordkortet er dekorert med et mønsterpapir fra Heidi Grace. Tag'en er laget av baksida på det samme papiret. Den er dekorert med to forskjellige bånd, og festet med kobberbrune stifter. Kantene er 'brushet' med Distress Ink 'weathered wood'. Navnet er skrevet for hånd med brun LePlume-tusj, med litt hvit tusj som effekt "i krokene" :)

På jentevarianten er kortet laget av Bazzill Bling, mønsterpapiret er fra SassafrasLass. Tag'en og sommerfuglen er fra Karen Marie Klip - tag'en er brushet med Distress Ink 'shabby shutters'. Den er festet til kortet med en hjertebrad fra Making Memories, tredd gjennom noen bretter med hvitt chiffonbånd. Bak tag'en har jeg lagt en swirl jeg har skåret ut med Silhouetten. Blomstene i toppen er de minste retroblomstene (whale-of-a-punch), bøyd til litt 3D-effekt med et falseben. En grønn brad er brukt i midten på disse.

Også her har jeg brukt et hvitt chiffonbånd til å binde sammen bordkortet bak. Det som er så kjekt med disse bordkortene, er at du kan bruke stifter og brads og eyelets av hjertens lyst, fordi baksiden ikke blir synlig når du bretter kortet sammen og setter det på bordet.

Tja, så da er det vel bare å vente på at det skal by seg en passende festlig anledning...? :)

9 kommentarer:

Inger Marie sa...

Så lekre de bordkortene ble, en ide å ta med seg :)

Ha en flott helg!!

God klem

Heidi sa...

De bordkortene var bare utrolig fine Hanne. Særlig den jentevarianten du hadde laget falt jeg helt for-den grønnfargen er bare såååå nydelig synes jeg. tusen takk for en kjempefin ide som herved er ntert bak øre.

Klem Heidi

ANGELO sa...

Wow, det ble jo bare helt nydelige bordkort!!! Kan jeg få låne den ideen og bruke på et kortkurs jeg skal ha i butikken min? Det vil være helt midt i blinken :)
Klem fra meg!

Gunilla/Nilla sa...

Hej på dig!
Vad glad jag blev att du hittade till min blogg och att jag fick en så gullig kommentar av dig.
Självklart är det OK om du länkar till mig. Jag lägger in dig bland mina länkar också.
Här var det mycket fint att titta på. Vilka härliga placeringskort du har gjort. Kul idé som jag förmodligen kommer att "låna" av dig.
Ha en underbar heg
Kram/Gunilla

Torill sa...

Helt nydelige bordkort, Hanne! Disse må jeg bare få lage opp altså!!! Helt utrolig bedårende!!!

ANGELO sa...

Hei igjen.

Send meg adressen din på mail
kristinangelolyngstad@yahoo.no
så skal det vanke en liten overraskelse i posten om ikke så lenge :)

Lene sa...

Så nydelige bordkortene var, og så enkelt å lage da!!! Lekkert!

Claudia sa...

gorgeous
love the green one.. your embellishments are beautiful

Bente sa...

Wow!! Så flotte!! Jeg har konfirmant i begynnelsen av juni, så her var det inspirasjon å hente!
Tuuuuusen takk!!!!