mandag 31. mars 2008

Enda et slags bordkort

I dag har jeg jobbet med nettsida mi, og faktisk fått gjort en del. Alt tar så mye, mye lenger tid enn det jeg tror. Bildene skal tas og scannes og justeres og gis riktig antall piksler, og når jeg endelig har lastet dem opp, husker jeg at jeg glemte vannmerke... Jaja. Motivasjonen har i hvert fall vært på topp. Den der prisen fra Heidi gjorde susen :) Bare det å vite at noen legger merke til og setter pris på vettu. Ble så glad at en skulle tro jeg hadde vunnet en Oscar eller noe *hihi*

Så ble det to fluer i en smekk igjen, da. Synes det var greit å få inn et bordkort til før fristen gikk ut på Papirgleder sin utfordring. Litt mer arbeid med denne, men det er en fin sak dersom gjestene ikke er aaaltfor mange :) Jeg pynta ikke denne så voldsomt, for den er ikke så stor at den tåler så veldig mye stæsj.

Gaveposen og swirlen er skåret ut med Silhouetten. Hvis man vil gi gjestene en liten hilsen kan man jo putte ett eller annet oppi posen. Sjokolade eller noe. "Vægamat", kalles det i Trøndelag. Vegmat, altså mat å ta med seg på hjemvegen. Da er man kanskje sikret at gjestene tar med seg bordkortet hjem også ;)


Da sier jeg nattinatt til alle som stikker innom. I morra skal jeg være vikar i en sjuendeklasse, proppfulle av hormoner og andre ulumskheter...

7 kommentarer:

Jorunn sa...

Hei Hanne!!!
Tusen takk for Awarden og for utrulig go`ord! *rørt-klem*
Så utrulig snilt av deg!

Og så masse lekkert som du har laga sidan sist eg var innom! Wow...Den invitasjonen berre blåste meg rett av banen altså! Så utrulig lekker og så gjennomført, i herlige farger! ♥ Flott par også! :o)

Og så artige bordkort og gavepose også! Nydelige farger og den swirlen vart liskom rikken over i`en!

Klem,
Jorunn

Heidi sa...

Nok et nydelig lite kunstverk fra deg ja.....ikke noen bombe akkurat det da! Du er så oppfinnsom Hanne. Jeg skal love deg at jeg ikke hadde gått fra denne om det hadde vært min nei.
Er du fornøyd med silluette maskinen din? Sikler litt på en sånn men en venn av meg har hatt litt problemer med sin-nemmelig at den ikke kutter helt gjennom arkene. Og et annet problem hos meg er jo at den ikke er kompitabel med macèn min da. Men har pc i huset også og kunne jo brukt den der.
Får sikle litt til men kjekt å høre erfaringer da. Den svirlen var iallefall kjempelekker! Og siden jeg driver med litt scrapping også hadde det jo vært litt kjekt med store og fine bokstaver!

Nei som jeg skravler jeg får se til å komme meg i sengen. Blir alltid alt for sent her hos meg!

Nattaklem fra Heidi

Monica sa...

For ein flott idé!

Bente sa...

Nyyyydelig!!! Jeg er imponert over kreativiteten din!
Skulle så gjerne hatt en Silhouette skjønner jeg....:=/ Får ønske meg det til 40 års dagen min;=) Det er noen måneder til... men det er lov med gaver i god tid på fohånd.. ikke sant;=)

ANGELO sa...

Superduper idé igjen! Nydelig bordkort, og idéen kommer jeg helt sikkert til å låne på et kurs :)

Jeg skjønner at jeg må gå til anskaffelse av en Silhouette-maskin etterhvert, jeg også. Sikle, sikle... :) Utstyrsfrieken slår til!!!

Ha en super dag. Håper elevene ikke ødelegger dagen din :)

Anita Hagen sa...

WOW, fy søren så nydelig og stilig på samme tid. Super idé Hanne og fantastiske farger. Denne skal jeg legge bak øret til en passende andledning.

Gleder meg til å se mer fra deg :-)

Ha en super dag!

Klem Anita

Claudia sa...

very very pretty.
love the swirl!!! :-)