mandag 10. mars 2008

en trist anledning

Det er ikke hyggelig å lage kort som dette, men jeg vet selv hvor godt det gjør å få det. Kari, en venninne, mistet faren sin i helgen... Kari er en del av en jentejunta som har vært venninner siden vi gikk på Bodø lærerskole for over tjue år siden, og dette kortet har jeg laget fra oss alle.
På innsiden til venstre har jeg montert dette sterke diktet av Hans Børli.

4 kommentarer:

Heidi sa...

Så nydelig Hanne, virkelig vakre ord i en stund det gjør godt med all omtanke.
Dette varmer nok.

Klem

Heidi sa...

Hei igjen Hanne!
Måtte bare innom og legge igjen en hilsen til etter å ha lest din i bloggen min. Kjempekoselig! Og måtte le av at du kjente deg igjen i det med stemplene ja-det er nesten så jeg ikke skulle gått inn på de sidene og sett for jeg klarer jo bare ikke å la være å handle. Er helt stempelgal og får liksom aldri nok. Mannen min ler høyt når jeg sier at det er mye billigere å lage kort selv - for han mener de kortene mine etterhvert nok er de dyreste i slitt slag - utstyret tatt i betraktning :0)
Takk for komentaren om Martine også - hun er snill som dagen, men en skikkelig bestemt ung dame som vet hva hun vil og som går under navnet "den ville ungen".....eller rampetrollet som broren kaller henne.
Kos deg hos din mor da -heldig hun som har deg! Kjempekos å bli kjent med deg!

Nattaklem fra Heidi

Anita Hagen sa...

åååå så flott kort. Viktig å vise sin omtanke i en sådan stund, det varmer utrolig, bare å vite at noen bryr seg.. og når man i tillegg får et sååå flott kort, kan jeg tenke meg at det ble trykket godt til mottakerens hjerte.

NYDELIG Hanne!

Klem Antia

My Time To Craft Challenge sa...

love all your creations!!