søndag 9. mars 2008

et favorittkort til en favorittmann

I siste liten kommer mitt andre kort til Auds spennende utfordring. Denne gangen sender jeg et kort jeg har laget til en fyr som har hjulpet oss med datatekniske viderverdigheter utallige ganger. Jeg er så glad for at det finnes folk som Bjørn Arne, som alltid sier "ja, klart det!" når vi ber ham om hjelp. Dette kortet har ligget i hodet mitt en stund, så nå var det på tide å få det ut :) Foranledningen er den at i november, da jeg holdt på med nettsida mi, http://www.komtilkort.no/ lastet jeg ned en gratis prøvemåned med fotoredigeringsprogrammet Paint Shop Pro Photo x2. Da prøveperioden var over, var jeg selvsagt strålende fornøyd over å ha lært masse om dette programmet, og ville kjøpe. Men neida - de "shippet" ikke til Norge! Løsningen ble (igjen) Bjørn Arne - jaggu klarte han å fikse det! What a man - jammen fortjener han et kort!

Forsiden måtte bli sånn som dette, ettersom mottakeren er vår PC-guru No1 :)

Selve kortet har jeg laget av Bazzill Bling, som er en absolutt favoritt når jeg skal lage kort til litt festlige anledninger. Det stripete papiret er fra en favorittprodusent; Basic Grey. Åsså liker jeg å skrive på ting selv :)

På innsiden måtte jeg ha med disse "whale-of-a-punch" retroblomstene, fordi de holder seg stødig blant favorittene mine. Her har jeg bøyd dem med den brede delen av falsebenet for å gi dem litt tredimensjonalitet :)

Baksida - enkelt & greit, i tråd med resten av kortet.

2 kommentarer:

Aud sa...

Herlige kort, Hanne!
Glad du rakk å få med disse i utfordringa! =D

Lykke til!

Heidi sa...

Kjempelekre kort ja. Disse blir nok godt mottatt. Du er kjempekreativ. Synes du lager masse masse fint hanne!

Klem