søndag 18. mars 2018

Rest in piece....

Jeg har litt dilla på å lage ting av papirposer for tida. Dagens prosjekt startet med at jeg kapret noen matavfallsposer som ikke brukes lenger - og neida, de er ikke brukt ;) De har nå ligget her til modning et år eller to (tiden går jo så fort...) Nå har i hvert fall noen av de blitt til en liten arkivmappe som jeg kan samle rester av ymse slag.
Et lite ordspill her, altså - og ettersom dette skulle bli et resteprosjekt, brukte jeg en tag under her, og teksten på denne - first in, last out - lurer jeg på om ikke det kan gå troll i ord på... 
Utgangspunktet var altså disse posene, som jeg bare brettet i to på midten og limte sammen.

Dermed ble det en slags arkivmappe, nærmest helt av seg selv ;)


I lommene tenkte jeg å sortere restene etter farge, og har merket lommene deretter.

Så kom forsiden på...

...og her er den. Den snaselige damen er det Åshild som har satt sammen. Den var på et iPhone-cover jeg kjøpte av henne for noen år siden, og jeg syntes hun passet mye bedre til å ta en liten hvil her i stedet for å ligge i en skuff. Hun var helt enig ;)
Denne mappa passer det godt å ta med inn i Kreativ Scrapping sin utfordring, som er nettopp det å bruke papirpose. Jeg prøver jeg meg hos Scrappelyst også. De vil se "din favoritt", og dette er min; gjenbruk som dette er med meg hele tiden. I dette tilfellet ble det papirposer :)

 Håper du har hatt en finfin helg, takk for titten innom :)

5 kommentarer:

Guri sa...

Kreativt :)

Hege sa...

Såå kreativt og flott prosjekt.
Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

Katrine E. Bråten sa...

For en god idè! Herlig og kreativt, rett og slett.
Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :-)

Poem hindi poetry sa...

Bahot Acha Jankari Mila Post Se . Ncert Solutions Hindi or

Aaroh Book Summary ki Subh Kamnaye

Poetry Hiny Kavita In Hindi . Kavitayen Hindi Poetry or

Anonym sa...

Take a look at MashMirror to find the best apps and tools. It has over 500 lists of best apps, software, and tools categorized in apps, tech, alternatives. MashMirror blogs provide the best information such as features, functionalities, and pricing of much different software, apps, and online tools. The single-column design lets you focus on what you are reading and find the answers to your curiosity. In addition to software, app, and SaaS lists, it has the latest information on Crypto, AI, and the latest tech.