søndag 28. september 2008

Gavepose til en venn...

... som jeg ikke kjenner, men som sikkert er god fordet :) Denne gaveposen er nemlig laget til ei jeg heller ikke kjenner, som bare syntes de gaveposene jeg lagde ifm blog candy'n min var så fine at hun gjerne ville kjøpe en, for å gi bort til en venninne. Morsomt å få en sånn bestilling da, og dermed fikk jeg anledning til å bruke enda et av de nye HS-stemplene :) Malt med Distress Ink, hovedsakelig 'faded jeans' og 'peeled paint' - hver for seg og blandet.
I got an order from a lady who found those gift bags I made for my blog candy so nice, so she asked me if I could make one for a friend. Such a nice inquiry, and such a nice occation for me to use another stamp from the HS winter kit :) I've painted the image with 'faded jeans' and 'peeled paint' - separately and mixed together.
Close-up from the basket, I've added Glossy Accents at the tiny hearts.
The other side, decorated with a stamp from Stempelglede, as I got from Lene *smask* I've painted it a bit with Distress Ink 'aged mahogany' and 'pine needles'.
Som perler på en snor... Trædde noen perler på scrappeflossen for å få litt avstand mellom dingeldangelet, og selvsagt for å pynte litt ekstra.
I thread some pearls at the scrappers floss, to decorate and make a bit distance between the metal embellishments. Til slutt vil jeg bare takke takke takke for en hel drøss med priser jeg har fått i løpet av den siste uka! Jeg skulle jo ta dem etter hvert, men så kom det en til, som jeg skulle ta med i samme slengen, men før jeg kom så langt kom det enda en, og da måtte jeg begynne å notere på en lapp *hihi* Nå er det sånn at den lappen er ikke der den burde ha vært, og derfor må jeg gjøre litt risørtsj, som de sier utaskjærs, før jeg får lagt dem ut i bloggen min. Altså... jeg er ikke helt fjern, så jeg husker godt hvem jeg har fått prisene fra, men ikke hvilken jeg fikk fra hvem, hvis dere skjønner. Men altså - 1000 takk for at dere setter pris på meg og bloggen min, jeg blir sååå glad og hjertevarm :) Håper dere alle får en fin søndagskveld!

Wish you all a lovely Sunday evening, thank you so much for visiting my blog :)

21 kommentarer:

Rach sa...

oh wow hanne! this is fabulous. hugs rachxx

Diane.W. sa...

This is gorgeous :o)x

Bente sa...

Åååå så fiiiiin!!! Det lønner seg å være din venn skjønner jeg;=)

Pia sa...

Hvor er det en sød pose, så fint pyntet

Kristine sa...

Ååå så kjekt det er å få bestillinger! Og gaveposene dine er jo alltid rålekre, så jeg skjønner godt at man vil bestille litt fra deg!
Her er det vind og regn om hverandre og en travel søndag med masse som må ordnes! Skulle veldig gjerne heller ligget på sofaen og slappet av! Men, men.... det tar vi en annen søndag!
Ha en flott søndagskveld da vennen!
Klemmer fra mig til dig;)

CarolinesGlede sa...

skikkelig DEILIG gavepose! Helt nydelig!! hmm.. har du mal på den igrunn? .. hoho :)

Angella sa...

Jeg skjønner godt at hun bestilte gaveposene hos deg... Det er jo bare så lekkert:)

goklæm fra ho "Ànn-chella" ...hehe som de sa i Levanger. Med trykk på den første stavelsen.

Angella

Kim Piggott sa...

Gracious! this is just so beautiful. I love, love this bag, your colouring perfect and papers and added embellishments fabulous.
kim x

Stempelchaotin sa...

Oh Hanne what a lovely baf.
Amazing work. I love it. Hugs.

Desiree sa...

Posen ble knallfin!! Skjønner godt at du får bestillinger på slike poser! Er så moro når noen vil ha det man lager. Jeg lagde her før ferien et bestillingskort, og jammen ringte ikke mottageren av det og ville bestille flere hos meg for hun likte det så godt! Det er slikt som gir oss ny energi og glede i det vi holder på med!

Lykke til i letinga etter lappen din ;) Tror du har fått en hos meg tidligere som du har glemt å notere i sidemenyen at du har fått fra meg også, men hvem husker hvem hva hvor bestandig ;)

Ha en fin ny kreativ uke som kommer!

Klem fra Desiree

Heidi sa...

Så nydelig gaveposen ble Hanne. Denne blir hun nok kjempefornøyd med både hun som har bestillt den og hun som får den. Jeg har så lyst til å lage mange sånne gaveposer til jul jeg også putte julegavene oppi. Men så er det det med å finne masse små gaver da som passer oppi der. Og ikke minst finne tid til å lage de.......og jeg som ennå ikke har laget ett eneste julekort. Kjenner jeg blir litt bleik bare jeg tenker på det tjiiihiiii!

Søndagsklem fra
Heidi

Lene Aase sa...

WOW Hanne, for en utrolig flott gavepose!!! Nydelig matlt og de hjertene i kurven var superflotte:)
Håper du nyter Søndagskvelden:)
God klem fra Lene.

Gill sa...

wow Hanne, this is gorgeous, love the colours and the charms and that stamp is truly scrumptious
Hope you are well, have a lovely evening my friend
lv Gill x

Deb sa...

WOW, this is soooo gorgeous, love the colors, ribbon, charms, coloring!! I want to be like you and Lim some day!! Haha!

Lia sa...

wow hanne your card is gorgeous
hugs Lia

Karin sa...

Hi Hanne,

The giftbag I got from your candy is still on my desk.
I love those giftboxes.
Great job.

Have a nice evening,
xoxo karin

Maya sa...

Nyydelig gavepose,Hanne!
Lekre detaljer,og nyydelig fargelagt!

Klemmer fra Maya (Som nyyyter ferien :) )

Snuppeline sa...

Å du store min så lekkert. Det er en stund siden jeg har vært her, har digget sol og sommer en ukes tid og imens har du laget det ene flotte kunstverket etter det andre. Jeg sitter her å stønner og sier "ooooh!!" og "Aaaah" om hverandre og gubben lurer på hva i all verden jeg driver å kikker på! Det er så gjennomført lekkert alt sammen og det er en fryd å være her på besøk.

Lim sa...

Wow.. I love this bag. It is beautiful. How nice gift for a friend.I love this idea and the final result is spectacular!!
I adore the color combination and all the little flowers and charms. beautiful my friend.

Hugs,
LIM

Kristine sa...

Hei hei Hanne!
Jeg fikk Ett Trykk i posten i dag og der var det jo et vidunderlig kort fra deg å se!
Sååå stilig det var!
Grattis med publisering vennen!
Klemmer fra mig;)

Dawn sa...

wonderful and the colours are divine!!!
So talented my friend!!


Dawn
xx