tirsdag 30. september 2008

Andre kurskveld...

... ble avviklet i går kveld, og da sto "maling med Distress Ink" på programmet. Jeg hadde roet nervene en smule etter forrige gang, så jeg tror det gikk greit :) Det hjelper godt med så trivelige kursdeltakere! 10 stykk blide og supermotiverte damer rundt et hyggelig bord - akk, som timene fløy :) Jeg pleier vanligvis ikke å bruke så mange forskjellige farger på ett og samme motiv, men her var jo poenget å få prøvd så mange som mulig. Av fargene, altså. Så her er resultatet, og jeg må bare si det ble mange flotte motiver blant disse talentfulle damene!
Just some quick words in English tonight, as I'm just dropping by to show you some pictures from the class I had yesterday evening. We painted with Distress Ink, and it was so lovely to see what these talented ladies made :) Here's the image we used :)
Det aller meste av kurskvelden skulle brukes til maling, men vi måtte jo bruke det til noe, så da ble det (enda en) gavepose, superenkelt pyntet med punchede retroblomster i tre størrelser.
We used most of the time for painting of course, but we had to use the image for something :) so we made a gift bag (yepp, another one...) Simple decorated indeed, with punched retro flowers in three sizes.

På baksida brukte vi bare et annet papir, og hvis dere ser etter, ser dere at restene fra det ene har blitt blomster på det andre, og omvendt. En smart måte å utnytte papiret på når det skal gjøres litt kjapt og enkelt.

By using a matching pattern paper at the other side, we could punch flowers from the spare paper from each of them. Dere husker kanskje den superfantastiske lamineringsmaskinen jeg anskaffet meg for en stund siden? Den var tiltenkt dette kurset :) Tipset fikk jeg fra Anita (Hagen), så til kurset fikk hver deltaker et laminert fargekart i A5-størrelse, med de fargene vi brukte samt en beskrivelse av hvor vi brukte dem. Kanonsmart. Blekket kunne dryppes på de fargede rutene, og voila! Fargekart og palett i ett :) Dette ga det puffet jeg trengte til å lage slike ordentlige fargekart for alle Distress Ink-fargene - så det har jeg nå gjort :) Jeg har fordelt de 24 fargene på 3 ark som hver måler 10x15 cm. Dette synes jeg er et hendig format som gjør det lett å finne rett nyanse i mønsterpapiret. Jeg solgte de første i går, og selger gjerne fler (lag dem gjerne selv, men vær forberedt på at det tar tid å få frem nyansene i tjuefire farger...)

Vil du bruke den tiden på noe annet, kan du altså få kjøpt disse av meg for en femtilapp, pluss emballasje og porto på 15 kr. Jeg selger dem via min bittelille bedrift KomTilKort, så er du interessert sender du en e-post til post@komtilkort.no - så sender jeg ut fra neste uke.
Jeg har litt for mange bestillingsarbeider som skal bli ferdig til samme tid, som også er den samme tiden skolen trengte vikar (og jeg lønna) og alt dette falt sammen med tidsfristen for å få sendt bursdagsgave til en norsk/amerikansk 17-åring ;) så derfor har bloggebesøkene måttet krype helt nederst på prioriteringslista... Men "vi får tru det bli likar i mårrå!" Ha en fin kveld der ute :) Forresten... har dere sett noe i dette innlegget som dere aldri har sett i bloggen min før? Den som gjetter riktig, vinner ære og berømmelse til evig tid *hihi*
The latest week has been really crazy, with too many things to do, and blog visiting has just moved down at my priority list... but I still hope for better days :) Have a lovely evening!

30 kommentarer:

Judy's Crafty Moments sa...

I am a new crafty blogger. I have followed your blog for a little while. Thank you for your inspiration and ideas. Each day I am amazed at your talent. Thank you! Your bag today is gorgeous.what a lovely gift idea.

Deb sa...

I love these little bags and this image is too cute and so wonderfully colored!! You Rock!! Hugs!

Turid Mari sa...

Heia snuppeluri :)
Så gøy me kurs igjen!!! ;)
Duu.. æ må mase litt om den der silhouetten igjen ;) Før nu har æ tenkt å ønske mæ den i julegave hos mamman og pappan min :)
E du fornøyd med din?!

Klem fra Tutta ;)

Diane.W. sa...

This lil bag is gorgeous! :o)x

Angella sa...

Ja, den tiden... men har ikke dere høstferie i trøndelag?
Jeg synes du er flink som strekker til på alle områder. Noen ganger må det bare prioriteres:)

høstklem
Angella

Camilla sa...

Tittar in för att stoppa om dig ordentligt nu till natten.
Kommer ett mail till dig imorgon...
Ska iväg till jobbet nu, men håller ett vakande öga över dig långt borta i Norge:)
Hadde gärna velat vara med i går på kursen Hanne.
men är för långt borta.
Fin palett du har gjort.
Skulle vara bra att ha.
kram Camilla

Jorunn sa...

Nydelig kort, og herlig malt med distress!!!
Så heldig dei damene er som får gå på kurs med deg!

Og den lekre gaveposen då... *dååån*
Nydelige farger og herlige detaljer!!!
<3<3<3<3<3<3

Jorunn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jorunn sa...

Det kom visst dobbelt opp med den forrige kommentaren...??!!?

Såg det no at det er jo gaveposer begge dei siste innlegga dine....
Eg vart så opptatt av distressinga di at eg gløymte å sjå etter om det var kort eller pose...LOL!!!!

Nydelige var dei begge gaveposane!!!

klem igjen
xxx

Kristine sa...

JEg tror jeg fint overlater denne æren og berømmelsen til nestemann! Thi hi og fniis!
Jeg har sett meg grønn på hele innlegget og finner ikke ut hva som er nytt!! Et hint?!?! ;)
Kjempeflott fargekart du har laget.
Og kursdamene tviler jeg ikkepå har vært superfornøyd med kurset ditt!
For du er jo den råeste dama! Rai rai;)
Gudd løkk med alle bestillinger og skolerier og kurserier!
Vi preikes vennen!
Klem fra mig;)

Kim Piggott sa...

This is just so cute and your colouring wonderful. Wish I could have been on your class, as I can't stop the paint from bleeding into the next bit of image. So I have to do each bit separately, cut them out and stick it together to make the image.
kim x

oheidia sa...

Så utrolig fint motiv og jeg er imponert over overgangene mellom farger - perfekt! Det ser litt vanskelig ut. Jeg bruker lang tid på detaljmotiver, men øvelse gjør mester sies det!

I kveld har jeg lyst til å scrappe. Overfører bilder nå og håper det er noen som kan gi meg scrappe-lyst. Hvis ikke så lager jeg et kort til!

Du, jeg skulle gjerne vært på kurs hos deg. Men, avstanden er litt stor geografisk! Du virker veldig trivelig.

Klem Heidi

Heidi sa...

Hei vennen min!
Så koselig det hørtes ut med det kurset-skulle virkelig vært med og lært litt. Har masse distresser jeg som aldri blir brukt da jeg aldri får helt taket på de greiene der.Men kanskje en gang...........!!!!
Og de fargearkene dine var jo helt geniale da - super ide.
Men det som ikke var like supert var de der ordene på slutten om ære og berømmelse om vi kunne se noe nytt i dette innlegget! Jeg har snart firkantete øyne og hodepine av å sitte og lese dette om og om igjen uten å finne noe som helst. River snart av meg håret i ren fortvilelse og irritasjon på å ikke finne ut av det! Hjeeeeelp!!!!! Kniiis!

Stor klem fra
Heidi

(som reiser på fjellet noen dager fra i morgen av)

CraftyC sa...

I love your gift bag, just beautiful!
Clairex

Desiree sa...

Kjempeflott pose, flink du er som holder så mange kurs! De farvearkene var jo bare så smarte, må se om jeg ikke bestiller hos deg :) Hvilken kartong har du brukt de på?

Ja ære og berømmelse hadde vært kjekt, men jeg har som Kristine sett meg grønn på hva det kan være... men finner ikke noe uvanlig :) At du reklamerer for butikken din? At du selger noe du har laget? Farveforandringer i skriften har du jo gjort før... Litt lite engelsk oversetting? Nei aner ikke ;) MEn du fikk no trimmet hjernecellene mine før jeg legger meg iallefall :)

Klem fra Desiree

Maya sa...

Superduper nyydelig malt,Hanne!!
Kan tenke meg det var knakende fornøyde damer på kurset ja!
Moro å holde kurs :)

Ha en flotters dag,med alle gjøremål!
Klemmer fra Maya :)

Kirsten sa...

Fy søren, Hanne - sååå mye lekkert du har laga! Æ hæng itj me i svingan, hi-hi!! Har ikke hatt tid til bloggrunde på en stund, og det straffer seg! Her kommer virkelig kunstverkene som perler på en snor!! Så vakkert, så vakkert alt sammen!
Håper du har en fin høstdag, Hanne!

Gode klemmer fra Kirsten

neeta sa...

Så gøy med kurs igjen da, tipper du er blitt en reser neste gang;) Og de fargeprøvene dine var lure. Har sånn jeg også, men jeg har bare printa ut kartet til Ranger, gadd ikke lage mitt eget, hihi:)

Håper du har en kjempefin dag, Hanne!

Klem fra Anita

ANGELO sa...

Nå tenkte jeg at jeg skulle være smart å lese gjennom de andre kommentarene før jeg kommenterte selv, i håp om at noen av dem hadde funnet det som var nytt i dette innlegget, men det virker som om jeg ikke er den eneste som er blind ;)

Ellers et flott initiativ å selge de derre Distress-fargekartene :) Jeg forelsket meg mer i den derre lamineringsmaskinen din! Har enda ikke kommet meg til Biltema her nede for å sjekke ut om de har den her. TTT, vet du!

Ta vare på deg selv og dine nærmeste, Hanne! Selv om dine søte, morsomme og hyggelige kommentarer er savnet så kommer du og helsa i første rekke, vet du. Vi har ikke glede av deg hvis du sliter deg ut! Take care!

Klemmer fra Kristin :)

Dawn sa...

Aww Hanne - your class sounds wonderful - I would love to do colouring with you!
Beautiful flowers and papers

Grrr! I'm jealous!!!!! LOL

Hugs

Dawn
x

Snuppeline sa...

Så flott at kurset gikk bra! Tviler ikke, så flink som du er. Det var en lur ide med fargepaletten din. Posen var kjempelekker!!

alina sa...

Lovely bags you have made! I would like myself to make time for something like this! Really beautiful!
Hugs, Alina

Hildegunn sa...

Hei Hanne!

Tusen takk for et supert kurs!
Når jeg snart går til innkjøp av noen farger så blir det nok mye maling med distress på meg også!
Jeg ser dessuten at jeg må holde meg oppdatert i bloggen din, for det er utrolig masse flott her ja!

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Lia sa...

great card you made again hanne, hope you have more time in the future to do for your self
hugs lia

Inger-g sa...

Å, så mye fint det var kommet her siden sist. Tenker de kursene dine er kjempebra. Synd de er så langt unna...

Ha en fin kveld!

Klem,
Inger
:-)

Stempelchaotin sa...

Oh wow this is delightful.
Really lovely work my friend. Hugs.

Rita sa...

Vel blåst distress-kurs. Tipper jentene er super førnøyd med tips og gode råd!

Men du, må vi vente lenge på fasiten på det nye i innlegget ditt... Utålmodig jeg?? Laaaaangt i fra :o/

Jeg lurte på om det kunne være at du nesten skrøt av deg selv/var fornøyd med vel utført arbeid. Du som er så beskjeden av deg, pleier ikke akkurat rose arbeidet ditt i skyene. Det er derfor vi må hjelpe deg :o)

God helg som er på trappene

Bente sa...

Ære og berømmelse er oppskrytt!!! Bare så du veit det;=)

Ser man bort fra det.... så får jeg ikke skrytt nok av arbeidene dine! Du er en ener i faget:=)

Inger Marie sa...

Så gøy at du har hatt kurs igjen :)
Tenker de har kost seg masse på kurset ditt.
Fargeleggingen din er helt suveren og gaveposen ble kjempe fin

Ha en fin helg!!

God klem

Lim sa...

I'm doing a chart too, (this look fabulous) but it is time consuming. Is too many things to do and I wish I don't have to do cards, just to be re-organizing my stamp room.
This bag looks great and your chart, spectacular!
Hugs,
LIM