mandag 2. juni 2008

Tiden går fort...

... og nå er det ikke mange ukene igjen før Inga Datter drar til USA. I juli / august drar hun "over there" som utvekslingselev. Vi vet ikke akkurat hvor hun havner, men sannsynligheten er nå stor for at hun havner i California eller Washington. Det er vel unødvendig å si at jeg har blandede følelser til dette. Først og fremst er jeg glad for at hun har blitt så selvstendig og moden som jeg håpet hun skulle bli, men så vet jeg jo bare så altfor godt hvor fælt det kommer til å bli når savnet melder seg. Et helt år er jo forfryktelig lang tid! Jeg skal i hvert fall sende med henne en liten bok, og forsiden gjorde jeg ferdig i går kveld.

My daughter Inga is going to have a High School Year in USA next year, and even if I'm so happy for her I'm sure gonna miss her a lot!! We don't know for sure yet, but it seems like she'll get her host family in California or Washington. When she's leaving in July or August, I want her to have a little book from me in her suitcase (one of them :)) Last night I decorated the front:

A little detail... A piece of a card from Making Memories. The letters are chipboard stickers with flocking from Heidi Grace. On the top I've thread several of these hearts at a ribbon, just to make sure she won't forget *haha* En tekst til trøst - dekorert med 17 forglem-meg-ei :) som er en felles yndlingsblomst (i tillegg til symbolikken i navnet selvsagt)
The image from 'Ladybug and friends' is painted with Distress Ink (peeled paint, shabby shutters, faded jeans, broken china, dusty concord, fired brick, spiced marmelade, mustard seed and vintage photo)
Da gjenstår bare innholdet, som nok blir "unntatt offentligheten" ;)
The contents proper will not be published, of course :)

Ha en superduper dag da folkens!

17 kommentarer:

Camilla sa...

Wow!!! Dette kortet var helt fantastisk!! Virkelig! Og så mange flotte detaljer, kan ikke se meg mett på det:)
Hahahaha, ja jeg leste om den teknikken i Et trykk jeg også, og måtte prøve. Men enig i at "Gnikk og sprut" var et "merkelig" navn..!;) Kunne jo misforstås litt, kanskje...hihihi! Jeg har for sikkerhets skyld skrevet at jeg brukte VANN. Haha, nei nå ble jeg barnslig:)
Ingen streik på oss enda. Men håper vi får en god avtale nå da:)Er ikke overbegeistret over lønnslippen min akkurat.. Er du i streik?
Ha en flott ettermiddag!:)

Anonym sa...

wow wow wow, this is so wonderful, can't find words-gorgeous

Stempelchaotin sa...

Hanne what is it again for a wonderful Project. Many loving details. I can not put into words, how beautiful again. I love your work. Hugs.

Stine sa...

Heisann! For en utrolig flott forside du har laget, lekkert fargelagt trykk og lekre farger og pynt!

Marte sa...

Dette var da en flott start på en bok datteren din helt sikkert får mye glede av når mamma-savnet melder seg! :) Forglem-meg-ei er jo verdens vakreste blomst.. Tilogmed historien bak navnet er jo herlig! :)

Kos deg masse med fortsettelsen av boken, den blir nok både personlig, koselig og rørende kjenner jeg deg rett! :)

Godklem fra meg!

Kristine sa...

Hei og hopp Hanne!
Og gratulerer som vinner hos Heidi! Det var kjekt vettu;)
Og Inga er jo en heldiggris om har en slik kreativ, snill mamma! Tenker hun blir veldig glad for å ha med en slik søt bok når hun reiser vekk fra familie og venner!
Og selv om det er hardt å gi litt mer slipp på barna, så har de så fryktelig godt av det! Men med internett, og internett-telefoni og webkamera, så er man no aldri langt unna! Og så får vel du en god unnskyldning til da å reise til det o' så store landet hvor det flommer over av stæsj og stempler og papirer og snille døtre som gjerne vil ha besøk av mamman sin!

Og så var jo Ladybug stempelet veldig fint fargelagt!
Har du lagt det ut på PG galleriet?

Sov søtt i trøndervarmen da!
Jeg sover ikke godt i vestlandsvarmen ;)

Heidi sa...

super super flot kort :o) Ha en god aften

Kristine sa...

Og så har jig tagget dig!
klem også til dig fra mig *fniis*

Heidi sa...

Heldige Inga som har en mamma som deg. jeg blir så utrolig lett rørt jeg så jeg felte jo en tåre med en gang jeg så dette du hadde laget.
Fantastisk vakkert hanne og en kjær ting å ta med seg når hun drar. Huff bare tanken på at ungene en dag skal forlate redet får det til å gjøre vondt i magen. Jeg ønsker de skal være små lenge sammtidig som det er deilig at de vokser til.
Du får ta deg en tur over på besøk også kan du jo tilfeldig finne noen hobbybutikker underveis.
Du får trøste deg med at med denne boka kommer hun til å ha deg i tankene både titt og ofte.

Nattaklem til deg fra meg

Marteslilleverden sa...

Det blir ei kjæmpe bok tenke æ. ho er heldig som får et minne om dåkk som er her heim i Steinkjer. Takk for fin komentar i bloggen min.
Du får ha god natt.
Kos

Lim sa...

Wow Hanne. This is beautiful. I love it!!! It's gorgeous and full of details and love. WOW!! I love it!!. I hate that she goes to California or Washington. She should coming to Miami, but defienetly I will see her. :)
Love,
Lim

Anonym sa...

Hi Hanne,

thanks for visiting my blog. Unfortunately I do not know what paper it is, sorry.

Rita sa...

Virkelig lekker forside til albumet. Og for en idè!!! Kommer til å bli en like stor trøst for henne i evnt ensomme stunder, som teddybjørnen er for de litt yngre ;o))

Spreke farger, og nok en gang med detaljer som en aldri blir ferdig med å studere.

Takk for titten!

Klem fra Rita i Florø

ANGELO sa...

Nydelig, Hanne! Det må jo varme en 'bortkommen, liten datter' om noen måneder når savnet blir for stort til å holde ut avstanden til barndomshjemmet :) Hun kan være glad som har en mor som deg! Du er jo så hjertevarm at avstanden blir mindre bare med det :)

Ha en flott dag videre :)
Jeg skal til Skogn i helgen, så da kommer jeg nok til å tenke på deg!

Klem, Kristin

Bunny-Zoe's Blog sa...

Oh my your daughter is just gonna love this. You are so talented. I love all the stunning detail and such great work gone into creating this. Big Hugs, Nikki x

Deb sa...

This is awesome and what a priceless treasure for your daughter to take with her. I'm sure you'll both miss each other, but what a wonderful opportunity.Congratulations and good luck to her!!

Marlou sa...

absolutely beautiful card!!! gorgeous stamp!! thanks for joining in the challenge :)