lørdag 31. mai 2008

Jeg har blitt tagget

- av to, til og med; Heidi og Torill har utfordret meg til å bli med på en runde av denne saken, og jeg er med på sånne ting uten større betenkningstid :)

The rules of the game get posted at the beginning. Each player answers the questions about themselves. At the end of the post, the player then tags 5-6 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves them a comment, letting them know they’ve been tagged and asking them to read your blog. Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer.

Men jeg tar meg den frihet å ta dette på norsk…

1) Ten years ago
Da var jeg fremdeles gift med mine håpefulles fader, og jobbet som styrerassistent på en barnevernsinstitusjon. Både ekteskapet og barnevernsinstitusjonen er nå en saga blott *hihi* Inga Datter var i ferd med å avslutte sitt aller første skoleår, mens Sivert Sønn fremdeles gikk i barnehagen. Nei gurimalla, dette var rart å tenke på… Hvor blir tiden av?

2) 5 things in todays ”to do”-list
- Hente lørdags-Dagbla' til Siverts dørsalg
- Rydde ferdig arbeidsrommet mitt (bare sortering igjen nå, puh)
- Plante noen flere sommerplanter ute på verandaen
- Luke løvetann (kanskje, hvis jeg får tid... eehh...)
- Handle og lage mat og glede meg til vi får besøk i dag

3) Snacks I enjoy
Melkesjokolade i alle varianter – og oliven (men ikke sammen da)

4) Things I would do if I was a millionaire
Hmmm... da skulle jeg pusse opp to bad, og så skulle jeg kanskje ha turt å starte min lille bedrift? Dessuten skulle jeg ha reist. Masse! Og selvsagt skulle familie og venner få merke at jeg var full av midler og velstand :)
5) Places I have lived
Jeg har ikke vært så bofast at det gjør noe, så … jeg bare ramser opp: Ballangen, Mo i Rana, Røyrvik, Namsos, Bodø, Borkenes, Levanger, Steinkjer, Bærum – og nå Steinkjer.

Dett var dett - og nå sender jeg stafettpinnen videre til tre norske og tre svenske jenter med flotte blogger. Svenskedamene først: Camilla, Gunilla og Petra. Så de norske: Camilla, Jorunn og Kristine. Værsågod, damer, heng dere på!

5 kommentarer:

Kristine sa...

Tusen takk Hanne! Jeg skal ta meg tid til å svare, men nå er jeg på farten til nytt bryllupsoppdrag. Jeg skal følge brudeparet hele dagen og er ikke hjemme før kl 3 i natt! Puh!
Så jeg skal ta meg tid til å svare ordentlig i morgen! For da blir det bare slaraffenliv på meg!

Camilla sa...

Haha!! Ja du er flink til å sette meg i arbeid;) Neida, bare gøy!! Og en ære å få oppmerksomheten din! Jeg skal gjøre et forsøk:) Uff, hva gjorde jeg for ti år siden... Ha en flott lørdag videre, og lykke til med sysslene dine for dagen;) Stor klem fra meg.

Camilla sa...

Hei igjen! Nå er jobben gjort;)

Marte sa...

ÅÅ,det var koselig! :) Jeg har savnet deg,jeg!

Haha - leste igjennom i dag,det var vel ikke akkurat noe koselig lesing om meg. Sjokoladespisende materialist :P haha..

Hvordan har du det i solen? Ja,for dere har vel sol?!

Skal legge ut kort i dag,jeg - så har du noe mer å kommentere på! Det er nemlig så koselig!

Godklem fra meg

Heidi sa...

Kjempegøy å lese mer om deg vennen min.
Og du - gratulerer med 1 prisen hos meg. Måtte le når Martine trakk nevnet ditt. Er det mulig sa jeg høyt og Arne lurte på hva det var. Men det er jo ganske fantastisk da at ut av over 250 lapper så trekker Martine deg!!!!!!1Kjempegøy! Og ennå mer siden du egentlig ikke skulle være med.

Sender pakken så snart jeg kan.

Go`klem fra Heidi