fredag 16. mai 2008

Hurra for mye og mangt

En travel dag nærmer seg slutten, og jeg skal avslutte den med noen hurrarop. Jeg har nå hentet Sivert Sønn på stasjonen, han fikk ta toget til Lerkendal i kveld, sammen med noen kompiser, for å se at Rosenborg slo Lillestrøm 4-0. Hurra!
Tidligere i dag kom hÄnglar-stemplene. Hurra! Jammen var det verdt å vente på dem! Det eneste jeg har å utsette på utsendelsen av klubbpakken, er timingen. Litt dårlig gjort å lande disse i postkassa dagen før nasjonaldagen. Skjønner de ikke at vi har annet å gjøre på en dag som denne? Stryke flagg og bunadskjorter og vaske og pynte for eksempel? At vi slett ikke har tid til å sette oss ned og montere og stemple og fargelegge og lage kort? For vi gjør det jo likevel. I hvert fall jeg. Jeg måtte bare prøve. Bare ett. Det er laget etter ukas skisse på Friday Sketchers - så fikk jeg i hvert fall det unnagjort *hehe*
Today I recieved my summer stamp kit from hÄnglar & stÄnglar, and even though I was far to busy with preparing for our Constitution Day tomorrow, I had to try... only one *hihi*
So then I made a card for my mom, to cheer her up a bit, but also to say "hurray" for this special day!

Så gjaldt det å finne en noenlunde legitim anledning til å sette seg ned med kortlaging i noen timer. Dermed ble det et oppmuntrende 17.maikort til mamma, som er hos oss nå.
I've used dark blue Bazzill for the card. The pattern paper is - agian - MME's 29th Street Market. The flowers are the retro style from 'whale-of-a-punch' .

As cute as can be :)


Et bilde fra fjorårets feiring pryder kortets venstre innside. Tre generasjoner i Nordlandsbunad. Når mamma ser dette i morra tidlig, kommer hun til å si "nei, gud, har du brukt det dææær bildet? Æ e jo så rar i munn' dær". Men det er bare fordi hun akkurat her hadde kommet til "ku" i "Per Spellmann". Neste år danser hun igjen! Hurra!
I've uesed this picture from last year to decorate the inside of the card. Three generations (me, my mom and my daughter) in our national costumes.


HURRA for hÄnglar-Marie, som lager så fine stempler at det er en fryd. HURRA for alle små tegn til bedring hos mamma, og HURRA for 17. mai!

Nå skal jeg nattevandre litt i bloggene mens jeg venter på Inga Datter, som er ute på byen...

Ha en strålende fin dag og feiring, folkens! HURRA for at vi bor i det flotte landet vi bor i!

18 kommentarer:

Lim sa...

I don't understand anything but the card is BEAUTIFUL!!! and you guys looks so cute together with the National Custome. I love it!!
Hugs,
Lim

Laila sa...

Enig med Lim, dere er kjempefine!
Og det er kortet også,nydelig farget Hangler!!!!! Så mange detaljer med blonder og hvite lysrefleksjoner over hele jenta,helt utrolig...
Deilig å lese kommentaren din, lyser livsglede lang vei :)
Håper dere koser dere masse med mamma på besøk ;)
Klem fra Laila

Kristine sa...

Hurra for 17.mai Hanne! Så nydelige dere er i nordlandsbunadene. det er min favoritt (etter Hardangerbunad da!)!
Kortet var kjempelekkert!
Så må du og familien ha en strålemdes 17.mai!
Hipp hipp hurra!!

Sandra sa...

Vad fina ni är i era bunaderna! Hoppas eran 17 maj blir trevligt. Har själv varit med och firat detta då jag bodde i Oslo i drygt två år med norska vänner.

Javisst är de ljuvliga de nya hänglarna. Jag är kär!!!!!

Många 17 maj kramar från mig till dig!

Heidi sa...

Så utrolig koselig bilde av dere i bunaden Hannemoren. Hele slekta mi nesten har jo nordlandsbunader - de er bare såååå fine.
Og det kortet ditt Hanne var kjempelekkert. Nydelig fargelagt. Lo litt når du skrev det om at det var dålig timing med utsendelsen av de nye stemplene. For det var ikke bare du som måtte prøve noen av de nei. Jeg kunne heller ikke dy meg i går-jeg bare måtte sette meg ned og farge litt. Fikk jo en pakke med copic markers også så det kribblet jo i hele kroppen tjiiihiii!

Kjempeklem til deg fra meg

Jorunn sa...

Gratulerer med dagen!!!
Så flotte de var i Nordlandsbunad!!! Eg fekk bunad til konfirmasjonen for en gooood del år sidan, og den har altså krympa...*kremt*. Men savner sånn å ha bunad, at i år bestilte eg meg ny, som skal være kllar innen neste 17. Mai iallefall!!! Juhuuu!

Nydelig kort du har laga til mammaen din også! Det falt nok i smak vil eg tru!

Håper de har hatt en kos nasjonaldag!

klem,
Jorunn

Deb sa...

I have no idea what this says, but it's adorable!!

Rita sa...

Forrige innlegg var det tre ting på en gang, og det var det jammen her også:
-nydelige damer i flotte bunader
-herlig 17. maikort til mor
-nye Hänglar stempel, de så virkelig bra ut!!
Gleder meg til å se de i bruk.

Takk for titten!

Rita i Florø

Stempelchaotin sa...

Wow this is absolutely awesome. Fabulous card. Love it.

Camilla sa...

HURRA for deg! Så morsomt å lese hva du skriver:) Kortet ditt er kjempefint, så artig at du har laget blomster i like farger til pynt, som dem hAnglarjenten holder!

Dere var kjempefine i bunad!

Jeg har også fått hAnglar-pakken, men har lagt den ned i en skuff for øyeblikket.. Huff, det var ikke med lett hjerte. Men hadde jeg først begynt, hadde det ikke blitt noe av tentamensrettingen!
Ha en nydelig søndag. Klem, Camilla.

craftyb sa...

I'm sorry I can't understand the script...but the new H/S image is gorgeous - and your card is beautiful! Is that My Minds Eye paper you've used...I love it!

And I love your costumes for your national day...is that 3 generations in the photo?!

Turid Mari sa...

Heii :)
Håpe at du har hatt ei flott 17.mai
feiring!!
Flott kort, og så fin dåkker va i bunadan dåkkers :)

Klem fra Turid.

Heidi sa...

Bare innom og myser som vanlig og ville ikke gå igjen uten å si hei

Klem fra Heidi

Bunny-Zoe's Blog sa...

Hi Hanne, Gorgeous card and such a cute stamp. Great to see you in your National costume. Hugs, Nikki x

Lim sa...

Like I told you before. I love the card, the colors and the layout are great. The picture of you and your mom and daughter is priceless. Love it!! Big hug for your mom!!.
Love,
Lim

Jacqueline van der Sar sa...

What a beautiful card!! It looks really great. Love the lace borders. And your colouring is so beautiful!!! Thanks for joining in!

megastamper sa...

hey your card is so cute and so lovely, very pretty and really wonderful
thank you for your participation to my sketch at friday sketchers.

Anonym sa...

Fantastic card, so sweet. Costumes look fab! Thanks for taking part in FS challenge. Carole :o)