torsdag 15. mai 2008

Alle gode ting er tre...

... og her kommer et kort som dekker tre utfordringer. Det er laget til denne ukas Ismaki-skisse (endelig fikk jeg laget noe til den) samtidig som fargene lilla og grønn er det som Papertake Weekly Challenge ber oss om å bruke denne uka. Dessuten burde kortet kunne passere til Kristines blog candy. Rene kinderegget, med andre ord :) Bakgrunnspapiret har jeg hatt liggende så lenge at jeg ikke husker hvor det kommer fra, men resten skal jeg fortelle dere om.
I've made this card for three challenges. It's made for the Ismaki Sketch #19 and I've used lilac and green, which are the colours that Papertake Weekly Challenge are requesting this week. I'll also put another post-it with my name on in Kristine's hat when her blog candy is over.

Hvis dere ikke allerede har gjort det, burde dere ta en titt på Crissi's Swap Shop (Crissi er en av jentene bak Arty Girlz). Der fant jeg dette bildet, som Crissi sier jeg bare kan laste ned og bruke, bare jeg helst sier fra. Hun har masse fint der asså, jeg anbefaler dere å ta en titt!
I have downloaded this beautiful image from Crissi's Swap Shop. I will highly recommend you to take a look there if you don't have already! There a lots of nice stuff!

Denne stilige knappen fant jeg i mammas knappeboks! Måtte ta bilde av den fra siden for å vise dere hvor effektfull den ble. Jeg har plassert den i midten av en blomst fra Bazzill. De er så nydelige, disse blomstene, både ser og kjennes ut som om de er laget av silke!
I found this stylish button in my mom's button box, and placed it in the middle of a flower from Bazzill. These flowers are so beautiful, looks and feels like silk...
La dere merke til pynten som henger til høyre på kortet? Hvis dere er som meg, mister dere fra tid til annen den ene øredobben. Alltid bare den ene! Og hva i huleste skal man da gjøre med den andre? Jeg får meg aldri til å kaste dem, enda så nytteløse de er, der de ligger. Så hvorfor ikke bruke den som stæsj på et kort?
If you happens to lose one of your earrings (you always lose only one, right?) you can use them as a decoration for a card, like I've done here!
Alle gode ting er tre, og når den fjerde også følger med, kan jeg jo bare benytte sjansen til å fortelle Marte at de fargene jeg har brukt på dette kortet, de liker jeg veldig godt :)

Have a nice day, everyone! Give someone a hug!

19 kommentarer:

Kristine sa...

Hanne, dette er så absolutt godkjent for min utfordring. Så da får du to lapper til i hatten, for jeg så du hadde lagt det ut på PG galleri også!
Det var jo helt nydelig dette kortet. Og den øredobben var jo bare prikken over i'en!
Klem fra Kristine

megastamper sa...

really great ... it´s so fantastic and precious too.
thank you for your participation to my sketch at ismaki.

steph sa...

Great card I love all the little details and embellishments! Thanks for joining us for the PTW challenge! x

crissi sa...

wow its beautiful love the colours and all the details Thanks so much for letting me know you used the image its so lovely to see what people do with them :-)

crissi xx

Camilla sa...

Oj dette var nydelig, skikkelig stilig var dette kortet!! Jeg må ta en tur inn å kikke der du lastet ned bilde, for det var kult! Takk for tipset! Hehe, jeg kan kanskje vente noen dager, for å se om du havner i fengsel!! Gjør du ikke, kan jeg legge mitt kort til Ismaki også;) Noen ganger må man vel tøye reglene også!! Likte blomsten din jeg:) Ha en superduper dag videre! Stor klem Camilla.

Jorunn sa...

Så nydelige farger og så herlig bilde! Dette kortet var rett og slett råstiligt, med masser av godis/detaljer på!!!

Morsomt at vi "debuterer" på ISMAKI begge to på samme skissa!

klem,
Jorunn

Camilla sa...

Haha, tror jeg misforstod litt.. Skulle jeg satt søte, snille deg i fengsel? Nei, vet du hva!! Tror ikke de får lage kort der heller:( og det hadde jo vært litt trist.

Artig at vi brukte likt tekststempel, helt tilfeldig for min del -jeg måtte bare ha et som passet stilen og størrelsen;)

All Pink girl sa...

Beautiful card ,great eye for detail ,love it ,Dawnx

Turid Mari sa...

Nydelig, Hanne :)
Har også den der svirl-die'en fra qk, men min e egentli ganske dårlig.. klare ikkje heilt å kutte ut heile svirlen heilt.. Hmm.. har du nån tips?! :)

Klem fra Turid.

Heidi sa...

Ååååå så nydelig Hanne. Dette var rett og slett knallstilig. Det bildet var jo så fint. Må inn der og kikke etterpå tenker jeg.
Og det med den øredobben var jo en brilliant ide. Selv om jeg ikke bruker så masse slikt bare de samme hele tiden he he he. Men Martine er stadig i hyllene på butikkene og finner stæsj hun liker så kanskje mammaen kan rappe litt der innimellom. Ikke fra butikkene altså men fra Martine. Huff det hørtes nesten ut som om jeg skulle bli butikktyv der et øyeblikk.
Ellers skulle jeg ikke sagt det med solskinnet i Bergen for i kveld begynte det å regne. Men hørte akkurat at sola kommer tilbake i morgen igjen - og ikke minst at den skal skinne på 17 mai også.

Kjempeklem fra Heidi

Lim sa...

I love this card..I love it. The idea of the button is great and the earring...is so clever!!. Wow.. I love the image and all the details. I love it!!.
The flowers looks awesome!. :))
Big Hugs,
Lim

Beth sa...

This is beautiful! The iamge and embellishments are really pretty

Linda M sa...

Great card! Welcome to Ismaki!! I love the embellishments, especially the earring. It's a perfect touch.

Claudia Rosa sa...

absolutely stunning hanne.
the embellishments compliment your cards and the motiv so elegant.
faboulous desing work

Sandra sa...

Snyggt kort. Häftigt! Vad kul att kunna använda gamla knappar. Ja, dé är bara fantasin som sätter stopp.

Kram Sandra

Jacqueline van der Sar sa...

Love this card, the details and colors are great!!

Kristine sa...

Hanneeee???!! Jeg har noe til deg inne på bloggen min! Ta en titt da! You rock girl!
Kristine=)

Heidi sa...

Bare innom for å ønske go`pia mi en strålende 17 mai

Klem fra Heidi

Deb sa...

This is so gorgeous!!! I absolutely love the image, colors and all the fixins! Amazing!!

I hope your flowers made it. I'm still holding out here because it gets so cold at night and we get frost!!