søndag 11. mai 2008

Dobbel utfordring i trøndervær

I går var det nydelig vær her, og vi kunne nyte sol og varme utendørs. I dag har det bare vært surt og kaldt og ufyselig. Sånn er det å bo i Nord-Trøndelag. Det er greit. Og det som er fint med surt vær, er at jeg kan sitte inne og pusle med god samvittighet! Så i dag har vi bare holdt oss på et lavt aktivitetsnivå, ikke store pinsebevegelsen å snakke om her i huset :)

Jeg har fått laget et kort som dekker to utfordringer; Friday Sketchers og Arty Girlz. Den første er helt rykende fersk, og er en skisseutfordring der Heidi er DT-medlem *stolt*. Den andre dreier seg om å bruke 3D-effekter på en aller annen måte. Resultatet ble et bursdagskort. Og her er de to som skal på fest :)
I've made one card for two different challenges; Friday Sketchers and Arty Girlz. The first one is brand new, with sketch challenges from different countries. The other one has different themes in their challenge, and this week the theme was '3D'. And here comes two participants for a birthday party :)
Mønsterpairet med prikker er fra BoBunny, mens det røde med blomster er fra Sandylion. Det blå er jeg ikke helt sikker på. Både jenta med vogn og bamsen som sitter oppi er HS-stempler som er malt med Distress Ink. Retroblomstene er punchet med den minste punchen (og en medium). De er falset og pyntet med perleblomster fra Kort og Godt. Knapper gir enda mere liv. Bamsen har pynta seg med hatt for anledningen, og selvsagt har han med pakke. Begge deler fra Karen Marie Klip. Ballonger må til, og disse er klistremerker.
Pattern paper from BoBunny and Sandylion. Girl and teddy are hÄnglar stamps, colored with Distress Ink. Punched retro flowers. Teddy's hat and present are from KarenMarieKlip, and the balloons are stickers.


Det vises ikke så godt på bildet, men rundt det blå mønsterpapiret har jeg bygd opp en liten ramme av Bazzill-strimler. Vogna er dobbel. Jeg stemplet og fargela den to ganger, klippet ut den ene og satte den oppå den andre med 3D-puter mellom.
The trolley is double. I have stamped and colored it twice, cut one of them out and placed it on the other one with 3D adhesives.

Flere detaljer er fremhevet med 3D-lakk. Må pynte seg litt når man skal på bursdag :)

I've put Glossy accents to some of the details to make them a little bit party related :)

Egentlig skulle jeg ønske en god kveld videre nå, men så ser jeg at det er ikke så mye igjen av den, så jeg får ta med natta også, for de som legger seg tidlig :)

24 kommentarer:

Heike sa...

Beautiful Card, so Cute......love the stamp......

Lim sa...

Oh my Gosh.. I love it!!!. This card is beautiful!!. So many details :))
I love the color combinations and the idea of the hat and the gift.
Big Hugs,
Lim

Kristine sa...

Ååå, Hannemor! Nå må vi ranglere gå og legge oss;)
Tusen takk for søte ord! Jeg svever for tidenpg har egentlig gått rundt som en sprekkeferdig ballong de siste to ukenejeg har måtte holde på hemmeligheten. Gleder meg til å se hva du lager til utfordringen min! Og husk å sende meg epost med adressen din slik at du får "stjerne"båndet jeg lovet deg!
Natta da!
Klem fra Kristine

Marte sa...

For et sprekt kort! Jeg liker det kjempegodt! :)

Haha, ja - det startet vel med at jeg åpnet gaven, og sa: "Ronny, nå passer det å fri"... Haha. Det er så lekkert - gleder oss veldig til å bruke det! :)

Sov søtt kjære du!

Doris sa...

Beautiful Card!!!


Doris

crissi sa...

wow beautiful card Hanne love all the different elements.

Thanks for joining in with the Arty Girlz challenge, hope you can join in again soon.

crissi xx

Gunilla/Nilla sa...

Vilket LÄCKERT kort med många fina detaljer! Blir så glad när jag tittar på det.
Helgen har varit underbar här. Sol, värme och yngsta sonen har badat i havet för första gången i år. Känns som att sommaren kom med värsta fart.
Hoppas att du får en underbar vecka.
Stor kram till dig från mig
/GUnilla

Stempelchaotin sa...

Wow this is totally awesome. Such a wonderful card.

Camilla sa...

Flott kort, liker fargene, og alle detaljene:) Og du, har noe på bloggen min til deg...;) Klem, Camilla.

kath sa...

Wow this is fabulous - so cute

Gunhild sa...

For et frisk og flott bursdagskort!

Må bare også si at det var en nydelig slektstavle du hadde laget, virkelig fint med symbolikken i fargene på bladene. Så trist å lese om storebroren din.

Masse annet fint å se i bloggen din også, jeg skjønner at det er en stund siden sist jeg var innom! Det har blitt litt lite tid til å blogge i det siste, så nå var det jammen koselig å kikke innom her igjen :) Takk for titten!

Håper du har en fin pinse!
Klem fra Gunhild

PS. takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min!

Heidi sa...

Å Hanne dette var jo bare såååååå nydelig. Også kom det tårer i øyekroken når du skrev at du var stolt av meg. Er det rart jeg er så glad i deg vennen? Så utrolig mange fine detaljer det var på dette kortet, kan jo ikke se meg mett på det jeg. Og fargene var knallfine også.
Her skinner sola hver eneste dag for tiden og det har det gjort noen uker. Ikke det letteste å sitte inne og lage kort akkurat da. Begynner å lure på om jeg virkelig bor i Bergen jeg for det pleier da ikke å være slik her!!!!!!!

Klem fra Heidi

Sandra sa...

Vilket fint kort. Läckert!!!!

Kram Sandra

petra/paradise sa...

Tusen tack snälla du för dina söta ord inne hos mej! *glad*
Vilket sött kort du gjort!! Härliga detaljer med paketet och partyhatten på nallen!! ;)
stooor klem Petra

Anonym sa...

What a lovely card! Super stamp and your colouring is great!

Rita sa...

For et flott kort med så masse detaljer. Ikke noe hyrten og styrten kort dette nei... Ting tar tid, og her har du tydeligvis gjort deg i flid!!

Og der ser du, vi har gode og mindre gode dager. INGEN dårlige ;)

Klem fra Rita

Turid Mari sa...

Heia igjen :)
Hehe.. kan tenke mæ at det at æ skriv på nordnorsk forsterke vett og uvett-koblinga ;) Hehe :)
Veit du.. Litt morsomt som æ må fortelle dæ.. Idag da æ va på besøk hos foreldran mine så fikk vi besøk av et vennepar av familien.. Da begynte vi å snakke litt om hobbyen min og ho Tove (Scheldrup)sa at ho kjente ei som heite Hanne, som holdt på med kort og blogging.. Hehe.. å det va jo dæ!!! Small world :)

Kjempesøtt kort, forresten!

Jacqueline van der Sar sa...

Beautiful card, great to combine the challenges! Love all the details!!!

Claudia Rosa sa...

lovely card. gosh.. absolutely outstanding!!!
love it

Camilla sa...

Helt underbart härligt kort.
Fina färger och fint med 3dlack på.
Nallen är för söööt.
Och hatten, fina detaljer du bjuder oss på.
En stooor klem till dig .
Kram Camilla

Nixe07 sa...

Wow, such a wonderful card. Looks great with all the details. Love it.
Hugs, Moni

traciejane sa...

fabulous card, so much detail. Love the stamp and colour combo - gorgeous :-)x

megastamper sa...

your card is really cute and so lovely ... so much details and shiny colous ... great.

Deb sa...

awwww how cute this is with the little teddy in the wagon, love what you did with the balloons and the hat!! Fabulous!!!