tirsdag 13. mai 2008

Blog candy congratulations

Tam-ta-ra-taaaaa!
Kristine er nytt medlem av Papirgleder sitt Design Team 2008!!

Jeg er ikke misunnelig! Ikke misunnelig! Ikke i det hele tatt! Fins ikke et fnugg av misunnelse her, nei! Misunnelse, hva er det? Noe for pyser. Ikke for meg. Ikke for meg. Ikke for meg. JODA! Ja, for jeg ER misunnelig på Kristine! Tenk på alle de mulighetene hun får nå, da!!! Masse turer til Bergen og kanskje utlandet, ja kanskje Paris og Berlin og kanskje New York, hvem vet, og hun får bli kjent med nye mennesker som sikkert er kjempespennende og boblende av kreativitet og glede og fulle av tips og idéer. Og alle greiene i butikken som vi andre må bruke sparepengene på, får hun for en slikk og ingenting; stempler og blekk og papir og bånd og dingser og stæsj og jeg vet ikke hva. Selvfølgelig er jeg misunnelig!!
Men fordi Kristine er den hun er, har jeg heller ikke noe problem med å stryke "mis" og virkelig unne henne alt dette. For du verden, som jeg gleder meg over at nettopp Kristine ble med i dette DesignTeamet, og jeg gleder meg veldig til å se alt som skal komme ut av dette det neste året.
Kristine selv ble så glad at hun lagde en skikkelig flott blog candy i anledningen. Jeg har laget et kort til denne. Da fikk jeg også anledning til å gratulere henne på skikkelig vis :)
I've made this card to congratulate Kristine as a member of the Design Team at Papirgleder 2008. It's also a contribution for her blog candy, which is fabulous. Check it out!

Kortet er laget av et mønsterark fra MME 'Bohemia', og pyntet med for- og baksiden av papir i samme serien. Prima-blomstene er pyntet med knapper fra mammas knappeboks, og swirlen er kuttet med Silhouetten. Nøkkelen til suksess er festet på en tag fra Making Memories. Alle kantene er raspet og blekket med Distress Ink.

The card is made of a MME's pattern paper 'Bohemia', and decorated with more of this paper set. The Prima flowers are decorated with buttons from my mom's button box, and the swirl is cut at the Silhouette. The key for success is put on a MM tag. All the edges are scrathed and brushed with Distress Ink 'milled lavender' and 'tattered rose'.

Dette stempeltrykket fra Whipper Snapper fikk jeg fra Lim, og jeg syntes det passet perfekt til anledningen :) Shabby er hun jo ikke, denne dama her, men hun måtte få bli med likevel.

Lim sent me this image from Whupper Snapper, and even though this lady isn't shabby at all, she had to be used on this card :)Kortet er brettet litt spesielt, med to fliker som overlapper hverandre. Dermed blir innsida seende ut som på bildet over, og baksida av "blondefliken" ser dere til høyre....

The card is folded in a way I'm not able to explain in English. I'm sorry :) you'll just have to look at the picture og the card inside (above) to undrstand a bit of how it's done. The piece with a lace on is decorated at the back side as well, as you can see to the right.... mens baksida ble sånn:

... and this is how the back side turned out:


Så herved overrekkes de hjerteligste gratulasjoner, Kristine!

Dette har du fortjent!

8 kommentarer:

Kristine sa...

Åååå, darling Hanne! Jeg sitter her og nesten griner(kan ikke grine når jeg er på jobb da)! Dette var da et helt FANTASTISK kort!! Jeg er målløs og vet ikke hva jeg skal si! Det betyr så mye at du har tatt deg tid til , ikke bare lage et kort til utfordringen min, men lage et kort til meg! Det varmer så dypt inn i hjerteroten. Noe så vakkert lyser jo opp en ellers så trøttendes tirsdag. Og for et stilig stempel! Nå føler jeg meg som dette lille søte stempelmotivet - med tittelbånd rundt skulderen - Jeg er kjempestolt! JEg tror jammen meg jeg må legge ut et bilde av dette kortet på bloggen min! Er det greit for deg?
ååå, nå skulle jeg klemt deg hardt og godt!
Igjen, tusen takk Hanne! Du er så god, og lyser opp hverdagen minmed alle kommentarer du legger igjen på bloggen min!
Ha en strålendes tirsdag videre!
TUUUUSEN klemmer fra Kristine=)

Stjerneglimt sa...

Hei, hei! Jeg likte det slektstreet ditt, det var nydelig! Vi har et ansvar for å fortelle barna våre om slekt og minner, og dette var et flott utgangspunkt! En god ide til album også.
Ser Lise har kommentert om hvem jeg er... tji hi, jeg er vel sjenert, da kanskje, eller muligens litt feig... Du er så åpen og flott, og deler både sorg og glede med oss andre. Dette med sorg er jo noe vi alle er nødt til å forholde oss til.Enten den spiser oss opp eller er av den typen som etterhvert legger seg stille og rolig til, og lar oss dvele med gode minner.
Vi sees!

Heidi sa...

FOR et fantastisk kort Hanne. Heldige kristine på alle måter. Ikke rart hun ble glad for dette kortet.Det må jo være helt fantastisk å få noe så fint som dette. Du er verdens snilleste du Hannemoren.
Nå må jeg sitte og nyte alle detaljene på kortet en gang til. man klarer jo ikke å få med alt på en gang.


kjempeklem fra
Heidi

Camilla sa...

Åhhh...Hanne!
Tack gulliga du för alltid såå mysiga (heter det kosliga på Norska?) kommentarer till mig.
Ja, det är nålar.
Finns för scrap att köpa.
men jag har köpt mina i en blomster butik. Blir faktiskt billigare.
Om du inte hittar i Norge så hjälper jag dig gärna.
Vi har en blomster affär här istan som har alla färger och med hjärtan med.
Säg gärna till så skickar jag till dig..
Kortet du har gjort är så fint gillar den lilla stämpeln...
Kristine blir super glad det kan jag lova...
Kram Camilla

Kristine sa...

Nå har jeg lagt ut bilde av kortet ditt på bloggen min Hanne!
Og jeg svever ennå! You've mad my day med det kortet asså Kan ikke få sagt det nok ganger. Og jeg syns det "UKENS ORD" du hår på bloggen din passer så godt i dag: "Hvor skjønn en vanlig dag er når vennligheten berører den." For din vennlighet berørte dagen min i dag VELDIG MASSE!
Natta da Hanne!
*smask* på kinnet fra meg;)

craftyb sa...

Absolutely beautiful! Shabby chic is just so CHIC! I love what you've done for Kristine! TFS! bx

Lim sa...

This card is gorgeous Hanne. I know Kristine is going to love it!
Big Hugs,
Lim

Claudia Rosa sa...

CONGRATS!!
are you in the team with my friend kristine????
you guys did it!!! yeaah... so happy for you