torsdag 17. april 2008

Årets konfirmanter

I dag har jeg hatt hele formiddagen i mitt eget selskap, og kost meg med å lage enda noen flere konfirmasjonskort. Double Pocket Card denne gangen også, har jo fått sånn dreisen på dem nå :) Og fremdeles er det MME's 29th Street Market som gjelder :)
I dag var jentene i fokus. Tre kort har jeg fått ferdig! Da jeg skulle finne motiv til forsiden, oppdaget jeg til min fortvilelse at jeg ikke hadde et eneste stempel som jeg syntes passet. Løsningen fant jeg hos Lunagirl. Må jeg få anbefale dere en visitt der. Der finnes masse fine bilder som kan lastes ned for en billig penge. Jeg valgte tre collageark, som til sammen kostet meg en femtilapp. Og de kan jeg bruke omattatt og omattatt, som de sier på Hedmarken :) Her kommer kortene, på løpende bånd - forsider og innsider.

Disse fløyelsbåndene er mer olivengrønne enn de ser ut her. Stemplet med perlemorsmaling.

Her burde jeg nok ha lagt bånd på meg selv i stedet for på kortet, for det ble litt mye. Men tag'en oppi hjelper... Perlemorsmaling her også.


På denne tag'en skal det stå et dikt om tiden, derfor er det dekorert med klokker. Disse fant jeg også på Lunagirl. Ta dere en tur dit, jenter.

6 kommentarer:

Heidi sa...

Å Hanne, disse kortene gikk rett i hjertet mitt. De var bare sååååå nydelige sukk. De bildene var utrolig vakre. Og passet jo bare så godt til papirene da. Det er nesten så jeg løper til presten og trygler om å få konfirmere meg en gang til bare for å få et slikt kort tjihhiii!
Du er bare så flink vennen!

Diger klem fra meg til deg!

Bunny-Zoe's Blog sa...

Hello Hanne, Thank you for visiting my blog and for your lovely message. I have loved looking through your blog and your cards are so beautiful. I would love to put a link on my blog to yours too, Hugs, Nikki x

Beata Ewa sa...

Kjempefine kort du lager, Hanne!
Jeg har kikket innom hjemmesiden din også og ble helt fascinert av monogramer du lager - imponerernde!!

Ha en flott helg!

Laila sa...

Disse kortene ble jo kjempefine, ikke for mye bånd og sløyfer, men akkurat passe! Tøff bruk av farger :) Sikker på at det blir lykkelige tenåringer rundt deg!
Stor klem fra Laila

Kristine sa...

Ååå, jeg dåner. Disse konfirmantkortene er jo bare så vintage-vakre. Og Claudias kort-mal er jo helt genial.
Takk for søt kommentar om Hardanger! Og JA, det er helt supert å bo her. Og jeg som opprinnelig er fra Bergen, setter umåtelig pris på denne skjønne naturen hver dag. Og kameraet mitt er også så glad for at vi bor her!!;) God helg til deg Hanne=)

Doris sa...

WOW... WUNDERSCHÖN


Liebe Grüße
Doris