tirsdag 1. april 2008

The future's so bright...

... I gotta wear shades :D

Dette stempelet av Snoopy (fra Stampabilities) kjøpte jeg hos Unik Hobby for en stund siden, og i dag var jeg virkelig "in the mood" for å prøve det. Se, så kul han er! Og dette ble virkelig en sånn dag som det passet å prøve det.

Først kom jeg meg gjennom dagen med hormonfylte sjuendeklassinger, som tyyyner vikarer alt de klarer (og de klarer mye!) uten varige mén ;)

Og i ettermiddag kom en mail som virkelig gjorde meg så utrolig vanvittig glad. Hør bare:

I februar, da vi skulle skrive tekst på Tove og Mads sine bryllupsinvitasjoner, var det noe med kleskoden vi var usikre på. Jeg gikk da inn på 'Ditt Bryllup' for å se om jeg ble noe klokere. Det ble jeg ikke. Så da sendte jeg en sånn 'spør Mona'-sak. Og før jeg rakk å tenke meg for mye om, spurte jeg om ikke de kanskje kunne ta en titt på nettsida mi og kanskje de tilogmed kunne legge inn en link til den? Så trykket jeg på sendeknappen før damedemonen kom for å fortelle meg at de sikkert kom til å le seg både fillete og skakke i redaksjonen.

Etter det har dager og uker blitt til måneder, og i dag(!) kom det svar. Med sterke beklagelser om lang tid på responsen, men også med beskjed om at de syntes siden min var flott!! - og at de hadde lagt inn link til den. Djiiiizez kraist og hellige makaroni! Jeg trodde faktisk et øyeblikk det var aprilspøk, men det var det ikke, for her står det! Brunt på hvitt!

Vet dere hva, jeg ble så glad at jeg finner ikke ord. Jeg har lagt ned så mye jobb i denne sida, som jeg hadde som mål skulle bli ferdig i november. Det ble den ikke, for alt tok tre ganger så lang tid som det jeg beregnet. Den ble "vippet ut på nettet" medio desember, og på slutten gikk det ut over både familie og nattesøvn, for jeg skulle bli ferdig! Og de fleste av dere som leser dette, vet akkurat hvor enkelt det er å være kreativ under tidspress :/

Har noen av dere pusset opp og pusset opp og pusset opp hus? Da tror jeg dere har hatt det samme forholdet til malingsspann som det jeg hadde til denne sida etterpå. Jeg vet jeg burde ha gjort noen grep her & der, men jeg har ikke orket før nå, de siste par ukene. Nå kjenner jeg gleden ved dette igjen - og så kommer denne mailen fra 'Ditt Bryllup' som den vitaminsprøyta!

Er helt euforisk, jeg nå. Nå skal jeg bare fortsette å glede meg over jobben der inne. Og når jeg er ferdig, skal jeg ha "innflyttingsfest" her inne på bloggen :)

9 kommentarer:

Heidi sa...

Ååååå så utrolig kult, og ikke minst så utrolig FORTJENT Hanne. Jeg hopper på gulvet og klapper i hendene. Var inne på nettsiden din i går og kikket og den var bare så utrolig lekker.
Jeg beundret virkelig verket ditt.
Nå håper jeg at du får masse bestillinger.

Stor nattaklem fra Heidi

Claudia sa...

Hanne this card really "rocks" love it love it.. i used to ride a bike in germany so this goes right into my biker heart!
thanks for the smile

Heidi sa...

Hei igjen Hanne.
Tenk - i iveren over å gratulere deg med den linken så glemte jeg jo helt å kommentere det fabelaktige kortet du hadde laget. Og som Claudia sa over her så gikk dette rett i mitt hjerte også. Jeg kjørte nemmelig rundt på en diger motorsykkel selv før jeg fikk mine søte små - da ble det plutselig litt upraktisk. Men du hvor jeg koste meg, og det ser det jo ut som han på kortet gjør også. Kjempefint fargelagt som vanlig!

klem fra Heidi

ANGELO sa...

GRATULERER SÅ MYE med linken. Superflott!! Velfortjent, for hjemmesiden din er nydelig. Jeg skulle virkelig ønske at min hjemmeside var like nydelig, men det jobbes faktisk med den saken! Jeg har jukset og satt bort jobben. Jeg har erkjent at jeg ikke er datainteressert nok til å fikle med det selv!
Ha en super dag!! Du svever vel høyt i skyene, men håper du har tid til å lande litt innimellom :)

Kjempeklem fra meg

Aase sa...

En viktig og riktig annerkjennelse av det flotte arbeidet ditt Hanne.Jeg skal forsøke å bidra på mitt vis. Tror du jeg kan ha en mulig karriere som Kirsten Giftekniv?
Klem, Aase

Irene sa...

Så artig at de ville linke nettsida!!! Håper du får mange oppdrag som du ønsker deg.

Hilsen IreneR

Inger Marie sa...

Gratulera så mye. så utrolig gøy da. Har vært innom og kikket og du lager jo så utrolig flotte ting så ikke rart de linket til deg.
Kortet er er jo bare sååå stilig....

Ha en flott dag!!

God klem

Gunilla/Nilla sa...

Måste gratulera till dig angående länken. Inte alls konstigt du gör så fantastiskt fina saker.
Kortet med Snobben är bara så läckert. Man kan riktigt känna hur han far fram på sin motorcykel.
Nu ska jag sätta mig och pyssla ihop ett kort till min yngste son som fyller 18 på söndag.
Ha en underbar fredag
kram/Gunilla

Hilde sa...

Herlige kort du lager!!
Liker stilen din!