søndag 5. mars 2017

Hjerteklem

Før vi starter en ny uke skal jeg vise dere kortet jeg lagde til min mamma på morsdagen (som jo var for en stund siden...) Jeg vet ikke helt hvorfor, men når jeg skal lage kort til mamma, leter jeg automatisk blant stemplene fra hÄnglar&stÄnglar - så også denne gangen :) Jeg har visst også hengt meg litt opp i glitter & stas (som ikke må forveksles med glitter & fjas), så dette kortet er også sprayet med Art Anthology sine sprayer for denslags; her har jeg brukt 'Gilded Gold' og 'Pearl' litt her og der.


Stempelet er i sin opprinnelige form ei jente med spirer i en blomsterkasse. Denne fylte jeg med hjerter i stedet, og for å få fram symbolikken med en hjerteklem enda bedre lot jeg det ene være av gull :)

Jeg utfordre meg selv til å delta i et par utfordringer med kortet:
Lovely hÄnglar har utfordringen "Anything goes" og Scrap&Craft inspiration har satt i gang en helt ny utfordring, der jeg blir med på temaet "celebration".

Ønsker alle en fin søndagskveld og en god start på uka som venter oss, sånn rett rundt hjørnet. Ta godt vare på deg selv og de du har rundt deg :)3 kommentarer:

Randi Th. sa...

Så fint dette kortet var!
Tusen takk for at du deltar på utfordringen hos Scarp and Craft denne måneden. Lykke til!
Klem fra Randi

Beth Brovold sa...

How very beautiful...your colouring is fabulous...such a beautifully designed and embellished card!! Thank you for sharing with us at Lovely hAnglar or Sweet Magnolia...good luck and I hope that you will share with us again next challenge!
Take care,
Beth

Teresa sa...

Thank you for joining us in the Scrap & Craft Challenge with your beautiful project.
DT Teresa x