fredag 22. februar 2013

Tag i lomme


Vel tilbake til blekk og papir skal jeg i dag vise dere kortet jeg laget til Hans Nevø da han fylte 19 for litt siden. Fikk en idé om å lage en liten "eskelomme" jeg kunne putte en tag oppi, og startet med eskens innside. En kremfarget glatt kartong ble svampefarget med Distress Ink (en blå og en brun) før jeg dusjet bittelitt gult fra Art Anthology på, det ble en stilig effekt. Stemplet så et motiv (inkido) med Archival Ink i fargen "coffee" der åpningen på lomma kommer. Når tag'en er ute, vil dette vises.


Pyntet så ferdig esken utenpå før jeg limte den sammen. Fronten her - og selv om jeg glemte å ta bilde av eska uten tag, skjønner du sikkert at når du tar ut tag'en kommer stempelet jeg brukte på innsida til syne...

En over gjennomsnittlig herremann fra Pretty Design passet perfekt, fordi Hans er en over gjennomsnittlig flott ung mann, som stadig er på oppdagelsesferd :) Papirklokke og bingotall, filmstrips og krønsja papir er Tim Holtz sine produkter, klokka er kjøpt på Panduro.

Baksida, der jeg brukte noe blekkfarget osteklut jeg ikke fant plass til på fronten. Ble litt barteaktig, denne, og "det bli itj nå fart uten trønderbart!" Det er noe alle vet :)

Tag'en som ligger inni var ment til å skrive på, men jeg syntes denne sida ble så fin at jeg skrev på baksida i stedet. Hehe. Sånn er det med diss tag'ene når man farger og sprayer, noen ganger lever de litt sitt eget liv i prosessen. Da jeg hadde stemplet på gjerdet (Prima), ble det noe magisk-mystisk der ;)

Håper du kan finne litt magi i dag også :)

7 kommentarer:

Karin Trollkatta Lilleseth sa...

Wooow så kult dette ble og utrolig flotte detaljer og fargecombo :-) Regner med det blir godt mottatt av den unge Herremannen!
Takk for at du deltar hos Kort O Mania :-) Håper å se deg snart igjen!
God Helg fra Karin
PS. Flott om du kan slå av kommentarmoderering!!!

toi9 sa...

Stilig med slik eskeholder til tagen.
Skikkelig herlige farger og stilig pynta.
Ha ei kjempgefin helg:)
Klem

Lerretsbildet du har laget til Inzpira var bare helt knall. LOVE it!!

As.I.Do.Rodos. sa...

This is s stunning male card. Thank you for joining us at Here Comes the Boys challenge good luck
Ginny ♥

Teresa sa...

This is fabulous Hanne! Thanks for joining us at Here come the boys this week. Teresa x

☥ Kaia sa...

Vannvittig flott tag..
Nydelge farger, og lekre detaljer...

Klem fra Kaia

Jeanette sa...

Kjempeflott eske du har lagd, og så fin tag! Herlig og tøft! :) Tusen takk for ditt bidrag til Kort 'o' Mania. Klem Jeanette :)

Woo sa...

Thank you for sharing your lovely work with us at Here Come The Boys, Good Luck with the Challenge Woo xx