onsdag 8. februar 2012

Timeglass #1

Puhhh... Forrige uke meldte jeg meg på en konkurranse eller noe i den dur hos Anonyme Scrappere. Temaet er kjærlighet, og første oppgave var en fargeutfordring - jeg valgte rød som hovedfarge på en hilsen som skal sendes til mamma i nord :)

Mønsterpapiret er en nydelig, gammel sak fra making memories, der all dekoren er embosset. Derfor prøvde jeg å dekke det til så lite som mulig. Hjertene er deler av en dies, og motivet fra hÄnglar&stÄnglar er malt med Distress Ink.


Kortet er laget som et omslag til en CD, og er derfor laget etter mål, med bl.a. 1 cm brett i ryggen. På innsida laget jeg en boks av bazzill til å putte CD'en oppi...

...så på denne sida stikker hårtustene på en tenor opp fra en lett dekorert lomme. Alt av papir på innsida er også gammel mm, bortsett fra hjertet, som jeg har klippet ut selv.

I grevens tid, vil vel noen kalle dette. Men det er jo nesten en time til fristen går ut ;) og morsdagen er ikke før på søndag. Heldigvis :)

7 kommentarer:

Ida / Little sa...

Virkelig et nydelig kort, du lager så koselig gaver Hanne!! :)

Klem Ida

Astrid sa...

Så nydelig kort/gave til din mor Hanne:-)) Nydelige papir, farger og dekor, og så goè og koselig tekst. Fargeleggingen din er jo også så lekker!! En gave som vil varme en mors hjerte dette:-))

Klem Astrid:-)

Hildegunn sa...

Lekkert! Herlig gave du har laget, og hÄnglaren er så flott farget!

Ønsker deg en knallflott dag!
Klem

Bjørg sa...

Heldig er den mammaen som får et så flott kort....

Anonym sa...

Åååh gurimalla noe så nyyydelig :))
Herlige farger og nydelig fargelagt :)For ikke å snakke om fantastisk layout og pynt !!
Klem Lill

Sandra sa...

Nydelig rødt kort du har laget hær!

Smil fra Sandra:)

Anja's KortKreasjoner sa...

Tusen takk for at du deltar i NR 1 av Anonyme Timeglass: Nydelig kort du har laget! Lykke til, vi gleder oss til å se hva du lager til de 3 neste utfordringene også :)
Klem fra Anja