torsdag 22. september 2011

Årets andre...

...kommer her. I fjor var jeg så heldig å få en hel bunke av de flotte julepapirene som Kristine designet for Inkido. I fjor lå imidlertid julekortproduksjonen nede for telling. Men nå har jeg kost meg med dem :) Dette kortet er laget etter skissa hos CLP, med et "nuskåt" motiv fra LOTV.

Here's my second Christmas card. Yay me! ;)
I've used Inkido DP's, designed by my friend Kristine, for this one. I've made it using the sketch at CLP, with one of my favourite stamps from Lili Of The Valley :) Painted with Distress Ink - as usual...

Jeg pynter alltid baksida av kortene mine, men legger sjelden ut bilder av dem i bloggen. Jeg gjør et unntak i dag. Her har jeg latt papiret og blonden jeg brukte på fremsida fortsette bak - og den lysegrønne scrappeflossen er bare trædd inn og ut av blonden her og der. Enden på flossen la seg i en sirkel, og dermed var det bare å sette det personlige stempelet inni :)


For å få tekststempelet (inkido) fint med denne høydeforskjellen på papiret, la jeg først det monterte motivet på bakgrunnspapiret. Så stemplet jeg på motivet, dro dette forsiktig vekk og stemplet på bakgrunnen.

Bare et lite sideblikk :)
Håper dere alle får en fin ukeslutt. Takk for besøket, og hjertelig velkommen tilbake :)

Thanks a lot for visiting my blog :)

6 kommentarer:

Heidi sa...

Fanastisk fint julekort Hannevennen ♥Og særlig likte jeg jo de roooosa fargene - elsker jo som du vet alt rosa. Dette mortivet var også kjempefint, tror ikke jeg har settet før. Og som alltid - flotte detaljer (også bak)

Hjerteklem til deg fra meg ♥♥♥

Papirdilla sa...

Helt nyyyydelig!! Flink du er som har begynt på julekortene:) Ikke sneven av jul her enda. Mer enn nok med å få laget noe som helst. Men, jeg kan jo kose meg med det du lager så lenge:)
Stor klem,
Hanne

Torill sa...

NYDELIG!!!!

Anja's KortKreasjoner sa...

OI, denne var rett og slett råååålekker, supersøt og ikke minst nydelig fargelagt.
klem, anja

♥Gry sa...

*SUKK*
Såå nydelig, fargene du har brukt va "smæsjing"

klem

Desiree sa...

Et flott julekort, du er no så flink som er begynt med de allerede!

Ha en flott søndag!

Klem fra Desiree