fredag 29. juli 2011

Til en ungdom.

I mai laget jeg flere kort jeg ikke har fått lagt ut i bloggen ennå, og nå passer det vel fint å starte med et konfirmasjonskort? Dette er en bestilling, og oppdraget var "noe rosa og grått, gjerne med engler og hjerter."
Her brukte jeg et bilde fra Sagen Vintage som utgangspunkt. Teksten (Inkido) er stemplet og deretter embosset med 'milled lavender'. Fordi bokstavene forsvant litt på bildet, gikk jeg over dem med hvit penn etterpå. Det nuuudelige mønsterpapiret er Pion Design.

Dette hjertet har jeg laget ved hjelp av Silkis papirleire (Panduro har sorten). Jeg tok bare en bit og kjevlet den ganske tynt ut før jeg stemplet hjertet fra Stempelglede på. Etter at det tørket, ble det sprayet med gammelrosa Glimmer Mist og svampet med Distress Ink 'tattered rose'. Jeg farget også den ene blondelengden med samme type blekk. Hjertet er montert på noen kronblader fra en -nillestoffblomst og litt tyll.

Innsiden ble litt for privat til at jeg legger den ut her... håper konfirmantinnen får en fin ungdomstid!
Takk for besøket  - ha en strålende fin fredagskveld!

6 kommentarer:

Hildegunn sa...

Lekkert kort! Helt nydelig alt her!

Ønsker deg ei fiiin helg, Hanne!
Klem

Hjemmkos sa...

Nydelig Hanne, herlig!
Herlige farger grå og rosa <3

Hege-Annie Simonsen sa...

Et riktig skjønt kort til jente-konfirmant! :) Herlig! <3

Klemmer, Hege

Anonym sa...

veldig fint:D

Heidi sa...

Dette er bare så VAKKERT vennen min! Fargene er jo bare favoritter hos meg! Takk for hjelpen her om dagen - du er og blir en engel.

Sender deg en diger hjerteklem ♥

Ida Ellingsen sa...

For ett nydelig kort! :)