søndag 6. juni 2010

Navnedag og jubel :)

Helgen er snart historie, og jeg skal vise dere et kort jeg laget for en liten stund siden. Måtte vente litt med å legge det ut her, fordi det er laget til en navnedag som var i går ;) Men jo... mamma sin fetter og frue er altså besteforeldre til en nydelig liten tulle, og de bestilte kort til Den Store Dagen.

The weekend will soon be history, and I'll show you a card I made a while ago. It's for a little girl in the family who was given her name yesterday.

Er det navnedag, må navnet stå i fokus, tenkte jeg, så jeg skrev det med brunt og rosa tusj, og rufset det litt til i kantene med en nål ;)
When the occation is to be given a name, the name has to be in focus, so I wrote this with brown and pink Le Plume, and scratched the edges with a needle for some effecet ;)

Details...

... and more details... this mini HS girl is a gift from Maya *hug hug*

And then there's an inside as well... oooh, isn't she adorable?!
Har dokk sjett nå' så nuskåt... bildet jeg fikk sendt er redigert litt til å passe inn i kortet.

- og signeringen på baksida til slutt.

Det gikk med noen timer på dette kortet, men så kunne jeg også glede meg over å sende det fra meg :) May og Alve ble strålende fornøyde, og da er alt som det skal være. Så da er det bare å gratulere lille gullet med et nydelig navn, og ønske alle en fin søndagskveld!

Jeg jubler og gleder meg over å ha vunnet en Position-It! Jah, helt sant! Jeg var jo med på 2S4Y sin bursdagsfeiring over to uker, og jammen hadde de ikke klart å trekke meg som vinner... gliiiiiiiiiiiiiiiis :D
I can use the Sunday evening for rejoicings, as I have won a Position-It! at 2S4Y when I was joining their Anniversary! Wo-hooooooooo :D

11 kommentarer:

Anne sa...

Kjempevakkert kort! :)

Lene Aase sa...

WOW, så lekkert og gjennomført kort til en nydelig jente:)
Klem fra Lene:)

papirdilla sa...

Hei, hei!!

Kortet er bare helskjønt, Hanne! I likhet med veslejenta, ser jeg:) Blir helt satt ut av å se den flotte håndskrifta di. Er det mulig......!?

Og tusen takk for herlig kommentar i bloggen min. Så koselig å høre fra deg.

Joda, jeg vaker rundt og prøver å holde hodet over vann.... Utrolig mye som foregår for tida!! Blogg og papirhobby er det som kommer i siste rekke. Håper på bedre tider om et par uker:)

Mange gode klemmer fra navnesøstra på Toten:))

Hanne sa...

Lekkert kort Hanne!
Klem

Mim... sa...

Vilket tjusigt kort och Grattis till vinsten, alltid kul att vinna.

Riet sa...

So beautiful Hanne,i love your images and your papers.
So gorgeous colours and the details.

Hugs Riet.xx

Torill sa...

Helt utrolig vakkert!!!
Knallfint kort!!
Og grattis med premien! Så gøy!!
Ha ei flott uke! Klemmes

Sissen sa...

For et aldeles nydelig kort!

Kathy sa...

This is beautiful!! I love the soft colors and beautiful way you have showcased her name! I am sure she will cherish this!!
:)kathy

Sylvi@ sa...

Åhhh dette var aldeles nydelig altså:) Delikar rett og slett:)

doris sa...

Your cards are a dream!!

xox doris