fredag 5. september 2008

Si takk og si ja, og bli med oss og klipp!

Klippe, klippe, sa Anita da hun bestemte denne ukens utfordring på Sukkersött. Du kan klippe litt eller mye, hva som helst, men klipp helst i noe du ikke angrer på i ettertid ;)

Til denne oppgaven gikk jeg litt tilbake i tid, til tiden før jeg begynte å male stempler. Da brukte jeg nemlig mange av Tone Finnangers (Tilda) flotte utklippsark. Nå tok jeg dem frem igjen, og de er virkelig takknemlige å bruke - bare å klippe ut et ferdig motiv eller sju og dandere det på en eller annen måte. Det har jeg gjort her, for å lage et bursdagskort. Her sitter jubilinnen og fabulerer rundt noe deilig kakebakst til dagen :) Alt mønsterpapiret er fra 'cupcake'-serien til Basic Grey.


The challenge at Sukkersött this week is to cut something for use at your card. I've used some cutting sheets of paper from Tilda, designed by Tone Finnanger. I think they are really cute, and I used them a lot before I started to paint images. At this card I've cut several images to make a birthday card. Here is the birthday girl thinking of what sort of cakes to make for the party. All the pattern paper is Basic Grey 'cupcake'. The flowers are cut from a sheet as well, these are made by Karen Marie Klip. I've used a bone folder to give them some dimension. I've also cut a tiny piece of the pattern paper and twined them around a knitting needle to give them the "party look". Kanskje blir det servert sånne flotte kaker? I så fall er hun flink, mine er betraktelig flatere *hehe* De er nå i hvert fall klippet ut av samme ark og plassert på en oval som jeg har klippet ut selv, det samme har jeg gjort med de små sirklene.

Maybe these lovely cakes will be served? They are cut from the same sheet and placed at an oval. The oval and the circles are cut by myself. The inside of the card looks like this. To the left I have placed another cake from the cutting sheet on a cake napkin. If you scroll up, you'll see that this napkin is placed as a part of the background for the birthday girl as well. Those tiny flowers and hearts are from Karen Marie Klip.
Quite simple at the back. I've cut a "cake napkin" with my scallop punch and put a nice cup there, droodled some steam frome the hot coffee :)
Så da er det bare å gyve løs med saksa og slenge seg med på ukens utfordring! Klipp av hjertens lyst, i papir eller stoff eller reklame eller et blad eller avis eller hva det måtte være. Og kommer du over et skjegg du kunne klart deg foruten, så kan du jo bare ta det med det samme, så slipper du å skylde på at du ikke har tid! (jfr overskrifta...) God helg, alle som en! Jeg håper på litt tid til hyggelige bloggebesøk :)

I wish you all a wonderful weekend! Take care :) I hope I'll get some time to do some pleasant blog visiting :)

30 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Holy smack, så utrolig flott Hanne. Så kreativ løsning på oppgaven. Dere i Sukkersøtt er så utrolig flinke til å løse oppgavene og det er så morsomt å se hvor varierende resultatene blir.

Jeg lagde faktisk et bidrag til forrige ukes utfordring, mappekortet...men gjett hvem som gjorde den genistreken å lage den med de nye hÄnglarna...daah, har jo ikke lov til å publisere det før vi får 'grønt lys' av HS-Marie. Snakk om lyslugget *hrmf*

Ja ja, mappekorte var i alle fall kjempegøy å lage (får trøste meg med det).

Duuu, den kofferten din... HERREMILDE så nydelig og kreativt. Herregud bare tenk å få noe så flott da. Sikker på at den kommer til å bli mer enn hjertlig mottatt Over There.

Ha en fantastisk helg, kjære Hanne vennen.

God klem

Heidi sa...

så nydelig dette kortet var Hanne-rett og slett vakkert! Men det var jo ikke noe nytt fra din kant akkurat! Jeg elsker de motivene til Tilda jeg men det er lenge siden jeg har brukt noen av de selv om jeg har masse klippeark liggende. Kanskje jeg skulle hivet meg på denne utfordringen jeg også. Det var bare det med å finne tid.
Men som sagt dette gjorde meg kjempeinspirert vennen.Og den kakeservietten var jo bare prikken over ièn synes jeg pluss de nydelige blomstene. Fikk innmari lyst til å komme på kaffebesøk jeg når jeg så denne tjiihiii!

Ha en superfin dag snuppeluppa mi

Stor klem fra Heidi

Bunny-Zoe's Blog sa...

This card is just so yummy Hanne, fabulous work and details, Hugs, Nikki x

ANGELO sa...

Jeg må si, de klippearkene var smarte, gitt! Jeg har aldri brukt dem, men kanskje det er noe av det man skal slå seg på neste gang :) Ellers er jo kortet ditt nydelig, som alltid :)

Det spørs om det blir noen deltagelse i Sukkersøtt på meg denne gangen. Jeg får ikke opp noe mer av bloggen deres enn overskriften. Jeg har sett at Anita har foreslått å laste ned Firefox, men der går grensa mi. Jeg må nok bare si stopp når det kommer til nedlasting av et eget program bare for å se Sukkersøtt-bloggen. Så får jeg bare greie meg uten oppgavene derfra :(

Ha en flott helg!

Kristin :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Oi, ny utfordring hos dere igjen! Så gøy da!! :) Får se om det blir tid til den!... :)

Men du; jeg har et 3. bidrag til utfordring 5, men får ikke lagt inn noen kommentar i Sukkersøtt bloggen med link... Ikke med Explorer og ikke med Firefox...

Er det i orden at jeg legger linken her hos deg?...

I så fall finnes bidraget her:

http://hegeas.blogspot.com/2008/09/sukkerstt-utfordring-5-bidrag-3.html

Ble jammen litt hekta på de mappekortene! Så gøy å lage!

God helg til deg! Klem

Kristine sa...

Hei Hanne!
Jeg sitter her på Skagen og tar en lille kig i din blogg for å se ukens kort fra deg!!!
Og WOW det er jo helt nyyyyydelig!
Vi snakkes mer etter helgen!
Stor klem fra mig;)

PS: Vi var på REMA i sted og der fikk vi smaksprøver på rødvin;) He he..........

Maya sa...

Fyfaderulland,jente!!
Er du umenneskelig??
Det må du jo jammen meg være,altså ;)
For det ene fantastiske kortet etter det andre! Og dette tok bare pusten ifra meg!
Så gjennomført og lekkert.
Nyyydelig hele kortet,og så masse detaljer!
Elsker det :)

Klemmer fra Maya

CarolinesGlede sa...

WOW!! dette var skikkelig STILIG kort!! :D ..

Karin sa...

Hi Hanne,

wauw, what a fabulous card.
Love the pictures, the great papers and all the details.
You've done a great job.

Have a great weekend.
xoxo karin

Rach sa...

Hi Hanne,
What a funky card...such a fab image sat in her huge bowl...This is really cool...i love the idea of the cakes in the thought bubble...you really are too clever...
the paper flowers and the paper spirals are awesome...
and don't get me started on your hand writing again!!! not fair why can't my handwriting be a lush as yours???!!
i'm going off to sulk now!
Take care and have a lovely weekend.
Big hugs rachxxxx

Turid Mari sa...

Fantastisk søtt kort :)
De der muffinsan og jordbærne e jo så herlige!!
Du e så flink!!! :)

Stempelchaotin sa...

Wow Hanne this is gorgeous. Really wonderful card, this is pretty. Loev them.

Have a great weekend my friend.

Camilla sa...

Åh, så stiligt och så mycket att titta på.
Roligt med Denna lilla Tilda figuren. Har sett henne på panduro..
Gillar färgerna som du hadde.
Och roligt med serpentinerna...
En härlig utmaning av sukkersött...:)
Ni är alla så duktiga i Teamet..
Önskar dig en härlig helg Hanne.
Kram Camilla

Kirsten sa...

Gurimalla, Hanne! Du er bare såååå utrolig kreativ!!
...Det straffer seg virkelig å ikke få tid til bloggbesøksrundene like ofte som man gjerne vil.... Jeg har gått glipp av mye her inne hos deg i det siste også... Den kofferten din var forresten helt råååå!
Men det positive med "fraværet mitt" er at jeg i hvert fall går helga i møte, med en stoooor dose herlig inspirasjon fra deg og andre kreative venner!

Jeg ønsker deg en riktig så trivelig helg, Hanne! Itj fårrå nålles... :)

God klæm

Kirsten sa...

Gurimalla, Hanne! Du er bare såååå utrolig kreativ!!
...Det straffer seg virkelig å ikke få tid til bloggbesøksrundene like ofte som man gjerne vil.... Jeg har gått glipp av mye her inne hos deg i det siste også... Den kofferten din var forresten helt råååå!
Men det positive med "fraværet mitt" er at jeg i hvert fall går helga i møte, med en stoooor dose herlig inspirasjon fra deg og andre kreative venner!

Jeg ønsker deg en riktig så trivelig helg, Hanne! Itj fårrå nålles... :)

God klæm

Marte sa...

Kniiis! Jeg ler alltid så godt av dine herlige og hjertelige innlegg. Fredagskos ;) Kortet er kjempesøtt, og jaggu - så har jo jeg også masse av disse Tildaene liggende. De har måttet vike for sine svenske navnsøstre, men kanskje de burde finnes frem til?! Jeg er SÅ dårlig til å bli med på utfordringer, kanskje jeg må ta meg sammen der også. Ja, det tror jeg altså! :)

Håper fredagen har vært koselig, hvordan går det med Inga?? Godklem fra meg

Christine sa...

Hanne, Hanne, Hanne... Du är inte sann... Allt du gör blir till guld och vi bara tappar andan, helt hänförda! Bloggrundans höjdpunkt, det är här hos dig, ler lika brett varje gång!!
Ha en riktigt skön helg med massor av höstmys!
Kram Christine

milli sa...

Nok et fantastisk flott kort fra deg!

Så godt idé å bruke Tilda-klippearkene, kom på at jeg hadde noen liggende da jeg så kortet ditt.
Som alltid bugner kortet av morsomme detaljer, er vanskelig å se seg mett på kortet ditt!
Takk for all inspirasjon jeg får av dere i sukkersøtt-DT!

Klem
Camilla

Dawn sa...

Wow this is such a different style for you Hanne - I love this, I haven't used decoupage in ages makes me want to get my scissors out now!!!
Those images are so cool!
Its a beautiful card as ever..

Have a lovely weekend

hugs

Dawn
xx

alina sa...

It's a very beautiful card, Hanne!
You have an award, and this is a way to say thank you that you make time to visit my blog!
Have a nice weekend, Alina

Lise sa...

Award til deg i bloggen min. Ha en fin helg!

Bev sa...

Hanne this is one fantastic card! How you manage to put so much into a card and get perfection is just amazing!!

Love those flowers, they must have taken ages to cut!!!!

hugs Bev x

VyanMica sa...

ååååå det er fantastisk!!!!!!!!! så delikat, jentete, søtt, tøft, og så utrolig kreativt og fargerikt!!! Nå ble jeg godtesyk uten dimensjoner her *lol* Man vet aldri hva du finner på, du har så mange stiler.. En utrolig spennende kortlager!!! Koselig du tok deg en rundtur på bloggen min - ligger mange godsaker gjemt under *templates* der, har samlet en god stund. Et greit sted å samle ideer så mister man de ikke - og kan samtidig dele de med andre :D Håper det går bra med deg og at du får en strålende og kreativ helg :D
sukkerklemm vyanmica

Camilla sa...

Wooow så stilig dette kortet ble!! Virkelig gjennomført med farger og detaljer!!
Du er et unikum!;)
Ha en superduper lørdag!
Klemmer fra Camilla.

Jorunn sa...

Rett og slett nyyydelig Hanne!!!
Herlige farger og så genialt å kombinere denne oppgavne med å klippe ut frå Tilda!

Så vil eg gje deg en stor klem, og stryke deg litt på ryggen og seie at det kjem til å gå bra med jenta di i USA! *klem*
Eg var også 16 år og i USA en gang... og kjenner igjen det kultursjokket... har ingen annen trøst enn at det går som regel over, og at dette bruker å snu til stor trivsel og hvis ikkje så er ho berre en flybillett unna...

God helg!

Klem,
Jorunn!

Camilla sa...

PS: Skulle ønske du var kollegaen min og!!:)

neeta sa...

Dett var så herlig! Utrolig skjønne de klippearkene, og detaljene er sååå lekre! Utrolig kreativt og stilig:)

Kim Piggott sa...

O.M.G!!!!!!!!!!!!!!
This is just awesome, truly, fantastic, wonderful, out of this world brilliant.
Do you think I love this, you are so talented, I was bowled over by your creativity.
kim x

Anne Kristine sa...

Likte kortet ditt SÅ godt!!! Virkelig et kort å bli glad av i herlige gla'farger. Og stilig de utklippene du har brukt. Og som alltid så flott gjennomført!
Ønsker deg en flott start på en ny uke.
Klem fra Anne

Lim sa...

Wow!!! This is one of my favorites cards that you make. It;s wonderful and stunning.. Full of details and beautiful colors and papers. Love everything about it.. And those cakes looks yummy!!!

Beautiful my friend and the ideas of her thinking about the cakes is PRICELESS!!

Hugs,
LIM