torsdag 18. september 2008

Tusen hjertelig takk :)

Jeg har fått to awarder! Hurra :)

Javablu har jeg fått av Angella og Kari, overraskende og utrolig hyggelig! Tuuusen takk, begge to! Det varmer så veldig :)

Varmet gjorde denne også, som jeg ikke har sett før - men den syntes altså Kim at jeg fortjente :) Thank you so much, Kim! I love this one, mostly because it's so simple to pass it on *haha* it's just to choose five blogs.
This time I want to pass it on to Norwegian blogs; Marte, Maya, Rita, Turid og Torill. Værsågod, jenter, denne fortjener dere!

Så vil jeg også gjerne vise dere hva snille Solveig sendte meg!!! Dette kortet bør ses, og det bør tas på, for det var bare så utrolig mye finere "på ordentlig" enn på bildet, og det sier jo litt... Har sittet og nistudert det, og imponeres over noe nytt hver eneste gang *sukk*
Solveig sendte dette bare for å takke for den der linkeforklaringen jeg lagde til Sukkersött, var ikke det nydelig gjort av henne! Det varmet virkelig, Solveig, det skal du vite!
I got this gorgeous card from Solveig :) She sent it just to thank me for some linking explanation I did at Sukkersött! How nice of her, I was so overwhelmed :)

Have a nice evening, everyone, take care!

8 kommentarer:

Marte sa...

Ojojoj!! Gratulerer med 2 velfortjente awarder. Og tusen masse takk for at du ville dele gleden med meg :)

Ja,for et nydelig kort! Og for et arbeid! Må ha vært koselig å få dumpende ned i postkassen! :)

God natt kjære du.

Marte sa...

Dette kvalifiserer vel til to sjeler, en tanke - for dette var vel nesten kappløp for å trykke på "publiser kommentaren"? :)

Du er søt.

Jeg har halsbetennelse :( Har fått en hestekur av legen,så når jeg er ferdig med den har jeg forhåpentlig ikke betennelse lenger. (Ikke clamydia eller gonorè heller ifølge pakningsvedlegget.) Ikke så galt at det ikke er godt for noe?! :P

Maya sa...

Neimen så utrolig koselig,Hanne!
Tusen tusen takk!!

Varme klemmer fra Maya :)

Rita sa...

For en hyggelig overraskelse, kjære deg!! Hjertelig takk!

Og du har rett, jeg satt med flaskene i hodet, tji-hi. Har bare flasker jeg, så jeg forsto ikke hvordan du fikk til å stemple med de!! ;o) Alt en skal lære. Har bestilt meg litt puter nå da!

Kos deg med jentetur, det blir vel litt fnising og knising der tenker jeg! Skal være det i festlig lag! God helg og takk igjen for award!

Nå skal jeg inn å se video av Inga. Godklem fra Rita

Rasofiel sa...

OI!!For en utrolig jobb du har gjordt med dette prosjektet. Jeg har sittet og sett på det lenge, og det er så mange vakre detaljer som dukker opp hele tiden. Det er så vakkert, så forseggjordt og spesielt. Jeg elsker den uvanlige fargebruken og hvordan det er satt sammen. Det er virkelig et unikt og vakkert kort, og så må jeg ikke glemme kreativt!!! Du inspirerer meg til å tørre å prøve nye ting i scrapingen nå, og det vil jeg gi deg en stooooooor klemm for!!! Du er virkelig en dyktig scrapper <3 Håper du får en velfortjent og flott helgetur til Fredrikstad :O) Kjempestor klemm fra VyanMica

Angella sa...

Jeg er så enig med Hanne... Kortet til Solveig var et av de flotteste i konkuransen... Et fryd for øye! Heldige deg som fikk det:)

klem
Angella

Deb Wood sa...

Oooh lucky you, loe the patterned background!! Very beautiful!

Lim sa...

You deserved all those awards my friend. You blog rock!!
Hugs,
LIM