onsdag 6. august 2008

Livets bok...

... har mange kapitler ...
The book of life has several chapters...
Dette kortet laget jeg for en god stund siden, til skisseutfordringen i forrige nummer av Ett Trykk, der det også ble publisert. "Svigerdatter" Tove har nettopp begynt å jobbe igjen, etter et år med fødselspermisjon, og dette er ment som en liten oppmuntring i den anledning. De er jo alltid så slitne, dagens småbarnsforeldre *fnis* så jeg ville lage en litt humoristisk variant av å "trøste" henne litt med at sånn er det bare, og det er en fase av livet, det også.
This card I made some time ago, for a sketch challenge in the Norwegian stamp magazine Ett Trykk, where it was published. My "daughter in law" has just started to work again after spending a year at home with her daughter, and this is intended as a little encouragement. I tried to make a little humorous variation of telling her that even if life's busy at the moment, it's just a phase of life.
Oppslagstavla er laget av en strimmel fra en journalblokk, som er festet på kortet med et lass 3D-puter. Pirkehøna laget små lapper som ble stiftet på, dugnadslappen ble krøllet først, for det er sånn jeg husker denne fasen - alltid en krøllete lapp om et eller annet, et eller annet sted nederst i en sekk. Forresten har ikke det forandret seg så mye med årene :)
The "notice board" is made of a piece from a journaling book. I've tacked small tags on it. The one about a voluntary work in the kindergarten is crunched, because this is how I remember this part of life; always a crunched note about something, somewhere near the bottom of a bag. Well, actually that hasn't changed that much during the years :)
Dette stempelet synes jeg er så kult! Det er et av mange som var på en stempelplate jeg fant på tilbud hos Papirloftet, men jeg er ikke i stand til å huske hvem som har laget det. Noen som vet?
I love this stamp, even if it's a challenge itself to colour it :) I've used H2O at this one (and a little bit Distress Ink). I can't remember the producer, does anyone know?

Hvis dere scroller opp nå, ser dere at dette stempelet er montert på et panel. Dette panelet ligger løst oppå (det er festet på baksida av kortet), sånn at det kan løftes opp, og under ligger to av livets kapitler. De er laget av post-it lapper, rett og slett, jeg stemplet bare noen swirler på det før jeg skrev på teksten :)
If you scroll up to the picture of the card, you'll se that the image is placed on a piece of paper. This piece is just fastened at the back of the card. At the front it's loose, so that it can be lifted. Underneath lies these two chapters of life, just written at post-it pieces :)

Så da håper jeg at det kan virke etter hensikten; trøst og oppmuntring :)
I just hope it can have the purpose as meant; for comfort and encouragement :)

16 kommentarer:

Rach sa...

oh Hanne this is amazing, you are so very creative...I love every little bit of this card..very well done. hugs rachxx

Christine sa...

Du är helt fantastisk min vän! Det är helt otroligt att se dina skapelser och man känner verkligen att du lägger ner både hjärta och själ i det du gör! Breathtaking!!!
Stor kram till dig, du är en sann inspiration!
Kram Christine

Kristine sa...

Vakkert til tusen er dette kortet!
Og fargekombinasjonener helt rå!
God natt vennen!
Nå hopper jeg til køys!
Klem fra mig

Bev sa...

This has got to be one of the loveliest and most throughtful things I have ever seen Hanne, it's absolutely gorgeous and I bet there will be a few tears when you give it to her. It's something to treasure always

Angella sa...

OK! Nå fikk jeg en liten oppfriskning på hva som venter meg om to uker... Skolestart, en i barnehage og en i 2.klasse, mine 67 elever på 9.trinn... innebandy, speider´n, allidrett, fotball.... og heldivis bare en mann! Puh! Likevel klarer du gjøre "humor" ut av dette...fantastisk!

Nydelig kort Hanne! Disse små lappene som henger i en snor, er prikk lik de som henger på kjøleskapsdøra mi... hehe! Ja, og de skal være krøllete, for helst burde de ha havnet i søpla;)

Vi snakkes
Angella

Stempelchaotin sa...

Oh no what a stunning piece.
Amazing colors and gorgeous idea. Love them. Have a wonderful day my dear Hanne. Hugs.

Synnøve Olava sa...

WOW...., så utrolig flott kort... Du har jo virkelig lagt hele sjela di i dette kortet. Nydelige detaljer... :-)

Får håpe hun som får det vet å sette pris på det.

Ha en kreativ og flott torsdag!

xoxo

Filharmonica sa...

Så utrolig kreativt og detaljert! Jeg er imponert :-))
Jeg har gitt deg en award Hanne som du finner i bloggen min. Ha en flott dag!

Heidi

Anne Kristine sa...

Åååå så nyydelig kort !!!
herlige farger og flott gjennomført.
klem Anne

Hannemor sa...

Heisann Hanne

Må si æ blei mektig imponert av det du har laga.....

Så masse fint og masse fine/artige detaljer

Så vist æ får lov, vil æ gjerne legge en link til bloggen din i fra min blogg?

Hilsen Hannemor

Rita sa...

Nei du Hanne, du Hanne.. Hvor tar du det fra?? Du har mye glede av denne pirkehøna, og det har vi også. Det må du huske på de gangene du river deg i håret ;o)

Snart helg!!

Klem fra Rita

Dawn sa...

Brilliant Hanne - so beautifully crafted - your DIL will love it - what a lovely thing to give.

Hugs

Dawn
xx

ANGELO sa...

Jeg har sett og studert dette kortet i Ett Trykk, men det er jo selvsagt enda bedre å få det her i bloggen din, for her kan jeg skikkelig zoome det inn :) Nydelig, med masse lekre detaljer!!

Forresten, tusen takk for at du fortalt meg at jeg hadde vunnet i Karins blog candy. Jeg er faktisk så sikker på at jeg ikke vinner noenting så derfor er jeg veldig sløv til å sjekke blog candyene jeg deltar på :( Men denne gangen var jeg jo faktisk den heldige!!! Utrolig nok! :)

Du får ha en super dag videre, Hanne!!

Klem fra meg til deg :)

Inger Marie sa...

Nok et fantastisk kunstverk fra deg Hanne :)
Herlige farger og stilig oppsett.
Jeg har gitt deg en liten oppmerksomhet i bloggen ;)

God klem fra Inger Marie

Marte sa...

Dette kortet har imponert meg stort! Bare idèen er jo unik - akkurat som du! Tenk å ha deg som svigermor...

Lim sa...

Gorgeous my friend. I love your hand writing, you know that. The card and all the details are stunning.
Love the color combo that you choose.
Love it!
Hugs,
LIM