lørdag 2. august 2008

Et kort til Nora Nyfødt

Noen ganger går jeg ut for å kjøpe en kjole, med et klart bilde i hodet av hvordan den skal se ut. Jeg finner den sjelden, og ender opp med en som er... mnjooo... fin, men ikke helt som jeg hadde tenkt det. Sånn er det med kortlagingen min også, har jeg funnet ut. Når jeg har klare idéer og bilder av hvordan kortet skal se ut, sliter jeg i maaange timer, og resultatet blir... ikke helt som jeg hadde tenkt det. Men i hvert fall er dette et kort jeg fikk bestilling på, til ei lite nyfødt tulle som skal få det vakre navnet Nora. Det var virkelig hyggelig å lage et babykort, og endelig fikk jeg brukt baby-stempelet fra Tone Finnanger :) Jeg brukte ukas skisse hos 2 Sketches 4 You til å sette det sammen.

I've used Laura's sketch at 2 Sketches 4 You to make this card, which is an order from someone who wanted to give a card for some friends, who recently became parents to a little daughter, who will be named Nora.


The front of the card... Green pattern paper from Karen Marie Klip, pattern paper with circles and flowers is 'Creative Imaginations' and the pink one is Basic Grey. All the edges are brushed with sandpaper. The letters are from a DCWV baby kit. Princess crown, bling flowers and silver heart from Kort & Godt.
Close-up of the stamp, from Tilda Paper Craft, coloured with Distress Ink, as usual :) I've placed it on a circle (punch), which is placed on a flower (punch) which is agian placed on a 'imaginisce' flower.
Det er et sølvhjerte, altså, selv om det ikke ser sånn ut... Det er knytt på med et rosa bånd jeg fikk fra Kristine. Sløyfa ble litt flat og "tam", og her er et tips jeg gjerne deler: Stikk en pyntenål inn i sløyfa, så blir den tredimensjonal nesten helt av seg selv :)
This is a silver heart, even if my camera didn't agree... It's tied to the chess ribbon with a pink ribbon I got from Kristine :) The loop (or whatever you call it) was quite flat, so I pierced a needle into it, and voila! 3d effect :) I've used a simple version of the sketch at the inside. The chess ribbon is the same as at the front. The words says " a baby is such a great way to start up a human being" :)
Noen ganger ber folk meg om å skrive på hilsenen i kortet for dem, fordi de er redde for å "ødelegge" kortet med sin egen håndskrift. Vissvass, sier jeg - skal det være personlig, må man skrive selv, med den skrifta man har. Jeg har imidlertid stor forståelse for engstelsen for å skrive feil eller noe i den dur, så derfor lager jeg helst et løst ark til selve hilsenen. Så sender jeg med et ekstra, i tilfelle det går skeis.
Nattinatt - have a good night's sleep, everyone, so will I *zzzzz*

17 kommentarer:

Rach sa...

wonderful Hanne,
I love all of the detail and how you have the ribbon running through to the inside of the card...such a cute image as well. big hugs rach.xx

Angella sa...

Ja, noen ganger blir det ikke helt som man hadde tenkt seg... men du skal ikke klage over dette kortet, Hanne... Det er forseg-gjort og nydelig. Du kan dette med små detaljer, utvendig og innvendig... Jeg ser jeg har mye å lære av dere som er "veteranere" ;)

snakkes

Maya sa...

Åhhhh så flott,Hanne!
Og hva i alle dager er det som ikke er helt supert med dette kortet da du?!
Synes det var lekkert jeg :)
Så herlige detaljer og pyntet like flott på alle sider!

Nei,ikke vær så kritisk til deg selv,du ;)

Klemmer fra Maya

Camilla sa...

Det er helt nyydelig Hanne!!:) Men skjønner hvordan det føles.. Men så går det over, og du lager kanskje et kort som blir mye finere enn du hadde forestilt deg;) Og noen ganger hjelper det å se på det på nytt neste dag;) Da er det sikkert ikke så værst like vel. Men jeg har selv kastet kort som ikke ble som jeg hadde forestilt meg.. Bra du ikke gjorde det med dette da, haha! For det er kjempefint! Trust me!!;)
Nattaklemmer fra Camilla.

Laura Davis sa...

Hanne,
This card is adorable!!! The attention to detail and the amount of work that went into this card, wow!
Laura

Aud sa...

Åh, så nydelig kortet ble!♥ Jeg liker de babystemplene der veldig godt!

Kjenner igjen følelsen av å ikke få kortet til å se ut sånn som jeg tenkte i starten, ofte fordi det inni hodet mitt er andre størrelser på ting enn de i virkeligheten er, så npr det da skal plasseres sammen IRL, blir det bare tull... ;o)
Men heldigvis kan man endre litt på ting, og så blir man som oftest fornøyd med resultatet likevel.

Gratulerer med DT stillingen i Sukkersøtt-bloggen! Du passer perfekt til oppdaraget! Det første kortet ditt er utrolig lekkert!

Stempelchaotin sa...

Oh wow what a cutie.
Wonderful card, delightful. Love them.

ANGELO sa...

Hei på deg, Hanne! Jeg har ikke glemt blog candyen din!!! Mitt problem er at jeg er helt blank i forhold til det å sende deg noen gode sitater/dikt. Jeg kan ikke komme på et eneste ett akkurat nå. Fullstendig jernteppe. Og jeg har virkelig prøvd!

Men ettersom jeg ønsker at andre skal komme til bloggen din så kan jeg jo legge ut en link til den i bloggen min for å fortelle om blog candyen din :) Så har jeg i det minste gjort noe for deg :) Men som sagt så greier jeg ikke å delta selv :)

Ha en super søndag videre, Hanne!

Klemmer fra meg :)

Marte sa...

Ja, er hun ikke nydelig? Vi har ventet på henne i laaang tid nå - og tror du ikke hun bestemte seg å komme når tanta hadde takket ja til en spontantur til Bergen? Du kan tro jeg gleder meg til å møte henne i dag, hun er jo så vakker!

Fikk også lyst til å lage et helt nytt kort til henne også, for dette var jo kjempefint! Bokstavene i "Nora" var så stilig, og jeg tror jammen jeg må prøve meg på å pusse litt med sandpapir jeg også! :)

Godklem fra tante tullerusk

Kristine sa...

God morgen Hanne! Ja er det ikke slik med både kjoler og kort?! He he!
På fredag skulle jeg bare på litt handel, men kom faktisk hjem med 3(!!!) kjoler! Du store alpakka! Jeg som ikke er noe spesielt kjolemenneske. Men plutselig sa det pang og jeg fant tre kjoler som var perfekte!!
Dette var et super-nusselig kort!
Ha en flott søndag;)
Klem fra mig;)

ANGELO sa...

Tusen takk, kjære Hanne!! Nå ble jeg veldig glad, altså!! Og jeg lover selvsagt at hvis jeg finner noe interessant så skal jeg gi deg et hint :)

Ha en god søndag, du også!

Klemmer fra Kristin :)

Marie sa...

Så utrolig pent kort! Du er kjempeflink!

Lost in Paper sa...

Adorable! I love how you layered the flower behind the baby! Love all the detail!

Anonym sa...

Gorgeous card!! That stamp is adorable, and I ab solutely *LOVE* how you finished off the inside of the card.. wow!

TesaB sa...

Det är gudomligt sött!!! Vilken otroligt härlig stämpel!

Lim sa...

Oh my... This is beautiful. I love that stamp. It's soooo cute and sweet.
The papares and the flowers are gorgeous, the layout fabulous and the final result is stunning.
Love this card!
LOve,
Lim

Bev sa...

Absolutely beautiful, it is such a joy to come and look at your cards, each and every one is stunning