mandag 11. august 2008

En aldri så liten prisutdeling :)

Åh, så deilig det er å starte en ny uke med at noen forteller deg at de liker deg! Eller i hvert fall bloggen din... hihi. Den ferskeste har jeg fått fra Dawn, Lia og Maya! Hurra, så glad jeg ble, det var akkurat det jeg trengte i dag :) Se, så fin den er!

Isn't it great to start a new week with being appreciated by somebody - and not just anybody, but by Dawn, Lia and Maya! Just what I needed today, thank you SO much! :)

There's some rules for this award as well:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated.

The girls in this Design Team of Sukkersött, the new Norwegian challenge blog, makes me really so proud of being a part of it, and it's a pleasure to pass this award on to them. I will highly recommend you a visit in these blogs!

Anita A - som er sjefen, en skikkelig flott sådan ;)
Anne Kristine ~ Åshild ~ Kristine ~ Vyan ~ åsså Maya... men hun kom meg jo i forkjøpet, så da får jeg anledning til å gi den til Anita i stedet, og det passer fint, for det er hennes fortjeneste at jeg begynte, både med kortlaging og blogging!

Den siste gis bare bort til de som er nygifte *hihi* Petra, værsågod! Har dere sett hvor vakker hun var da hun giftet seg på fredag? Ikke? Så gå inn og se!
Så har jeg fått denne også, fra Heidi filharmonica og Inger Marie! Blogging Friends Forever *smelt* Tusen hjertelig takk, begge to!

Og som om ikke det var nok...


Wylde Woman Award fra Eli Kristin og Kirsten Stjerneglimt! Hjertelig, hjertelig takk, begge to!

Jeg blir altså så barnslig glad over å få sånne priser, for det betyr jo en del at noen liker å stikke innom hos meg! Spesielt når de tar seg tid til å legge igjen kommentarer, og jeg vil bare benytte anledningen til å takke alle som en! Begge disse prisene har jeg gitt videre tidligere, så nå benytter jeg anledningen til å gi dem videre til alle dere som sier noe når dere er her, for det betyr så himla mye! Vi snakker om å "bygge selvtillit" og i så måte er alle kommentarene en liten murstein (ja, hvis det skal bli et murhus, da). Da får man i hvert fall steinbra selvtillit! *hø hø*

I have passed these two awards on earlier, so I will use this opportunity to give awards to all of you who takes your time to leave me a comment as you are visiting me! It really means so much! As we talk about building self-confidence, every comment is a brick :)

Til slutt skal jeg bare spørre dere om noe... Jeg bedriver dagene med en stor produksjon av solbærgelé, og i år tenkte jeg å lage litt stilige merkelapper på noen av glassene, sånn at de blir hyggelige å gi bort. Jeg har funnet noen stempelfigurer som passer inni "ramma", men er det helligbrøde å kopiere stempler? Jeg orker jo ikke å stemple og fargelegge hver eneste etikett... Glassene skal som sagt gis bort, ikke selges, men likevel er jeg veldig i tvil... Ka dokk mein? Hæ?

7 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Tusen takk Hanne for dagens oppmuntringspris. Det er så fint at vi kan oppmuntre hverandre med disse prisene som deles ut. Ønsker deg en fortsatt fin mandag...Koser meg med kortet til neste utfordring...Så moro å være med på dette. ;o)

Anita Hagen sa...

Åååå tusen hjertelig takk, kjære gode Hanne, min venn. Det er sånn en ære å få utmerkelse fra deg. Bare det å få kredit for din eksistens i blogg og kortverdenen er jo VIRKELIG en ære. Tusen tusen tuuuusen hjertelig takk!

Goood klem

Rita sa...

Gratulerer med alle utmerkelsene, det er deg vel undt!

Vet du, når det er snakk om "masseproduksjon" hadde jeg ikke nølt med å kopiere stempeltrykket. Du kommer nok til å lage hvert enkelt glass fint og lekkert allikevel :o) Og det er jo innsiden som teller der også, ikke sant?? Og tanken, så mottakerene blir nok kjempeglad. Ikke sikkert de legger merke til at det er kopiert en gang!

Sett i gang du (la pirkehøna jobbe med andre prosjekter. Nok å ta av)

Klemmer i fleng fra Rita

Lim sa...

Congratulations in your awards. You really deserved.
Hugs,
LIM

Angella sa...

Ærlig talt Hanne... Ska du først gi bort nokka som e hjæmlage, så får du kjøre løpet ut... Du ska slit litt for det...

Neida, Æ bare tulla! Skjønne itj at du har tid te det å!!!

Æ digge bloggen din. Dein e full av inspirasjon, så gratulere med så mang awarda:)

( slitsomt å skriv på dialekt, men det gjor godt!)

Angella

Gill sa...

Evening Hanne, hope you are well, I also have an award for you on my blog, take care
lv Gill x

Lim sa...

Congratulations on your awards. I love your blog! :)
Hugs,
LIM