lørdag 7. juni 2008

Tre fluer...

... kan gjerne smekkes sammen, synes jeg :) og jeg har slått sammen to utfordringer for å lage et bryllupskort. Jeg har brukt skissa fra Card Positioning System og fargene fra A Spoon Full of Sugar. Og da ble det sånn som dette:
I've used two challenges for making this wedding card. I used the sketch at CPS and the colours at A Spoon Full of Sugar, and this is how the card turned out:
Close-up with some details. First I rubbed Distress Ink 'worn lipstick' and 'faded jeans' with a sponge at water colour paper, then I stamped the heart (Paper Inspirations) with embossing ink and finally I embossed with silver. The tag is hand written and randomly embossed. The heart and the key is more like silver than the image shows.I'm hopeless with the details *haha* and here's another one... These silver flowers from Kort & Godt just had to get a tiny half pearl of silver in the middle :)
At the inside I wrote a little beautiful poem, and then used the sketch for mounting it. The swirl is cut with the Silhouette, I put it there to bring a little masculine touch into the card :) To make it all complete, I used the sketch and the same papers as on the front of the card.
That's it.
Har dere lagt merke til at jeg har begynt å skrive beskrivelsene av kortene mine på engelsk? Det er bare for å slippe å skrive så mye, asså, og jeg regner med at alle skandinaver er i stand til å fatte det som står der, selv om jeg ikke skriver helt sånn superdupert :)
Jeg sa vel i går at jeg skulle legge ut dette kortet da, men det gjorde jeg jo ikke. Hm. Jaja. Nå skal jeg i hvert fall ut i sola, det er vel bare å nyte den mens den er her. Håper dere gjør det samme! Jeg tar meg en bloggevisitt litt senere i dag :)

16 kommentarer:

Debbie sa...

Gorgeous wedding card Thanks for taking part this week :)

Kristine sa...

Kjempelekkert Hanne!
Og de fargene passet så godt sammen på et bryllupskort!
Hmmm, hardt å sitte inne å lage kort i dette været, men jeg skal prøve meg litt senere i dag på et par stykk!
Ha en flott dag i solen;)
Og det går helt greit for meg at du skriver på english asså!
Klem fra mig;)

Rita sa...

Dette var jo et fantastisk bryllupskort, virkelig!!!! Blir så imponert hver gang, og dette var i din ånd. Det oser Hanne av kortet!!

Og gratulerer med positiv omtale. Kjekt at andre også kan bli kjent med deg og dine verker. Det fortjener du!!! Garttis!!

Er bare en kjapp tur innom for å steke horn og rundstykker. Mann og barn skal ha med på telt-tur i kveld. Gitt hva jeg skal bruke alenetiden min på ;o)

Fortsatt god helg, Hanne!!

Florø-klem fra Rita (hehe, den var ny....)

Keri Lee Sereika sa...

This is GORGEOUS! I just love the whole "ensemble"....thanks for playing along with us this week at CPS!!!

traciejane sa...

oh wow this is gorgoeus, I love it :)x

Stempelchaotin sa...

Wow Hanne this is great.
Amazing card. Love this.

Have a great weekend. Hugs.

Anonym sa...

wow, this is gorgeous, this card is special. Wonderful, great details.

Lim sa...

OMG!! Hanne. This card is beautiful!!! I'm spechless. Is so sweet and soft. I LOVEEEE your handwriting. I think you have the most beautiful handwriting that I see in my life. Really.
Love the color combination and all the details inside and out. They are going to be crazy about this card. WOW!!!
Love,
Lim

Camilla sa...

Wow wow wow!! Dette var flott:) Det er en fryd å komme inn hit, du har alltid noe nytt og vakkert i bloggen din! Og dette er intet unntak;) Jeg også holder på med noen bryllupskort... Legger dem nok ut nå jeg blir ferdig;) Og du, en stooor klem til deg for gode ord om meg, både hos meg og hos kreativ hobby!! Det varmer mitt hjerte! Ha en fortsatt fin kveld;) Enda en klem fra Camilla.

Bunny-Zoe's Blog sa...

This is gorgeous Hanne. Love the little key and heart charms. Thanks for joining in our challenge. Hugs, Nikki x

Bubbles sa...

Your card is truly stunning. Thank you for playing. Must say your treasure chest is amazing, so talented!
Joanne x

Heidi sa...

Så nydelig dette var Hanne. Masse flotte detaljer og nydelige farger satt sammen. Også skriver du jo så fint også. Dette kortet blir nok skattet høyt.
Endelig kom det litt gråvær til Bergen igjen så i kveld håper jeg at jeg får laget noe. Føler det er så utrolig lenge siden nå.

Klem fra Heidi

Marteslilleverden sa...

Kjæmpe fint Hanne.
Den vart jo herlig. Han er bra heldig.Tusen takk for de fine tipsa jeg fikk i dag.
Kos Marte

Deb sa...

This is soooo beautiful!! It's like an heirloom! Amazing, yet again!!

Chris sa...

Totally wonderful take on the CPS sketch! Beautiful!!!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.