fredag 20. juni 2008

Bryllupsdag

I dag har Karl og jeg 5 års bryllupsdag! 20.juni 2003 giftet vi oss i Bærum rådhus... Så nå har vi startet dagen med mimring og kaffe på senga :) samt det hyggeligste av alt; gaver!! *hihi*
Today me and my husband are celebrating our 5th wedding day anniversary :) We've started the day really good, drinking coffee in bed, and the best of all; presents *hihi*
Jeg må si jeg var spent på hva mannen hadde tenkt ut i år. Han har nemlig et vidt spekter i sine kjærestegaver. Alt fra nydelige smykker til ditto fiskeutstyr. Når man er gift med en laksefisker, hører det nemlig med å få fiskestang og snelle i bryllupsdagspresang, overbrakt med entusiastiske foredrag om finesser & detaljer og med en dårlig skjult forventning om at man skal komme seg ut av dyna før fanden får klær på seg for å begi seg avgårde til nærmeste vann eller elv eller sjø.
Jeg hadde virkelig ingen anelse om hva han hadde funnet på i år, men nå overgikk han seg selv, min gode mann. Jeg ble helt slått ut, for du hellige makaroni, se hva jeg fikk! Digital speilrefleks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holy macaroni, this is what my husband gave me for a wedding day present!!!!! It's a Canon EOS 450D!!!!!!!!! So I'm warning you! This blog will be filled up with pictures in the immediate!!! *hahaha*
Jeg har vel nevnt at jeg ønsker meg speilrefleks, men har i grunnen syntes det Canon-kameraet vi har, har klart seg rimelig bra i macro-området. Dette her blir jo likevel noe HELT annet!! ÅH, som jeg gleder meg til å lære å bruke det asså!

Ja... vel... Det blir nå litt puslete, resten, da, men Karl måtte jo få et kort :) og det kortet skulle også fungere som CD-omslag. Når man kommer til sånne milepæler som dette, tenker man jo litt over hvordan disse årene har vært, og vi har hatt dager i alle farger, former og fasonger - som de fleste, vil jeg tro. Så fikk jeg idéen om å plassere alle disse ulike dagene i et hjul av lykke (et såkalt lykkehjul *hehe*) for selv om jeg innimellom har vært frustert og oppgitt over mannen, er Karl lykken min. Sådetså.

Of course I made a card for my husband, and this one should be a CD cover as well. As I was thinking about these years we've been married, which includes so many different days, I got the idea of placing them in a wheel of fortune, a wheel of happiness :) Det går an å snurre det asså ;) fordi skruebrad'en er tredd gjennom en pil som er tredd gjennom en rondell som er tredd gjennom hjulet som er tredd på enda en rondell før det ble limt på :)
I decorated the inside with a beautiful silver paper from Stemma and a picture from our Wedding Day. Then I wrote some suitable words by a Norwegian rock musician.

Til innvortes bruk fant jeg dette nydelige sølvpapiret fra Stemma... Og sånn så vi altså ut for nøyaktig fem år siden :) Ved siden av står noen strofer fra sporet "Lyst" på Åge Aleksandersens ferske CD "Katalysator." De ordene syntes jeg passet så utrolig perfekt... Klikk på bildet hvis du vil se nærmere på teksten.

... så da har dere kanskje gjettet at det var denne CD'n som lå inni ;) Vi skal nemlig feire dagen med Åge-konsert, på torget på Steinkjer i kveld! Der har du romantikk så det holder! *haha* (vi skal ut og spise middag først, da...)

The CD included is by a Norwegian rock musician called Åge Aleksandersen, and tonight we're going to an outdoor concert with him in the city. Isn't it romantic *hihi*

Til slutt jeg fortelle dere at den CD'en er vanvittig bra, så dersom dere ikke allerede har kjøpt den, burde dere gjøre det jo før, jo heller! Hør på Åge og ha en knall fredag! Det skal jeg! :)

28 kommentarer:

Rach sa...

oh wow! you lucky thing,what a fantastic gift to receive....happy anniversary...have a brilliant day...take lots of piccies with your new camera...
love the idea of your card..totally unique..you both look great together.
enjoy the rest of your day.
Hugs rAch.xx

Camilla sa...

Hejsan Hanne!
Jag önskar dig och din käre make ett STORT GRATTIS på eran stora dag...
Åhh, tänk vilken härlig kamera du fått.
Nu får vi se många fina kort hos dig...
Hoppas att ni får en bra dag tillsammans och pussa på han lite extra Hanne...;)
Kramar i massor Camilla

Solveig sa...

Hei!!
Gratulerer med 5 årsdag!
Flott kamera........
Så stilig kort med lykkehjulkort!!!!!
Ha ei flott helg!

Beata Ewa sa...

Gratulerer med bryllupsdagen!!
Og for en gave!!! Du kommer til å ha masse glede av speilrefleks - det kan ikke sammenlignes med et vanlig kamera :-)

Flott kort du har laget - kul idè!!

Nyt dagen deres og god helg!

Rita sa...

Gratulerer med dagen kjære deg. Nok en milepæl, og de er til for å feires! Så kos dere med mykkje lys og varme i kveld Ü

Nydelig kort, med mye omtanke bak.

Riktig god og romantisk helg. Kyss masse!!!!

Klem fra Rita

Jorunn sa...

Gratulerer med bryllaupsdagen! Og for en flott gave du har fått!!
Et sånt står høgt på ønskelista mi også! for en gjennomtenkt og vakker gave mannen din fekk av deg også! Og så herlig kort. Virkelig en god idè med det lykkehjulet. Så personlig og flott kort!!

Kos dere i kveld!

Klem,
Jorunn

Anonym sa...

Happy Anniversary Hanne...Your card is amazing and so is your new camera...lucky you! Hope you're having a nice day and enjoy the concert tonight. Thanks for your lovely comment on my blog, very kind of you. It's always a pleasure to visit your blog.
Hugs
Carole ;-)

Turid Mari sa...

Åjj!! Gratulere så masse me dagen!!
Og gratulere me nytt kamera!! Superheldig!!!!

Så artig kort også!!

Lim sa...

WOW WOW WOW...
Happy Anniversary!!!! The Camera look amazing!. Love it. THe card is fantastic and the picture inside of you two in your wedding day is priceless. This is an stunning card. I love it!.
I wish you the best today and always my dear friend. I hope you have many many years of happiness and love.

Big hugs for you and your hubby. Happy Anniversary!!!.
Love,
Lim

Bunny-Zoe's Blog sa...

Happy 5th Wedding Anniversary Hanne, Hope you and hubbie have a fabulous day. What a fabulous gift. Hugs, Nikki x

Stempelchaotin sa...

Oh wow.You lucky, i´m so happy for you.
Wish a wonderful Day my Dear.
Fabulous card.

Have a nice weekend.

Hildegunn sa...

Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Litt av en gave du fikk!!!! Jeg driver også og tester ut mitt nye kamera i kveld :) Kos dere masse på Åge!

Eli Kristin sa...

Gratulerer så mye med 5-års dagen, så romantisk da ;) Dere er vel ute og koser dere med Åge's herlige musikk akkurat nå!!! :)

Flott kort og gaver *knis! Ha ei riktig god helg!

Maya sa...

Gratulerer så masse med 5 års bryllupsdag!!
Håper dere fikk en flotters dag,og att kommende dager blir like flotte :)

Og så mye lekkert du har laget siden sist jeg var innom,Hanne!

Jeg holder på å pakke litt her,for snille snille gubben tar meg med til Sverige og til stempelmesse og butikk! *Hurra for gubbe* :)

Ha en flotters helg,uke og sommer med!

Sommerklem fra Maya

Kristine sa...

Åååå gratulerer så masse med bryllupsdagen og det flotte kameraet! Din heldiggris:) Og velkommen til den digitale speirefleksverden!!!
Blir en liten kommemtar her for som sagt er jeg guide for min venninne fra Spania! Så på tirsdag når hun er reist hjem har jeg masse av tid til kommentering! Ha en flott kveld i lag med Åge!!!
Stor klem fra mig;)

Marte sa...

Kjære Hanne! :)

Først og fremst, gratulerer med bryllupsdagen i går. Så koselig at du fikk kamera av din kjære mann, en hyggelig og omtenksom gave!

Kortet du har laget var jo ikke mindre omtenksomt, du er så dyktig med detaljene! Kjempekoseli! Måtte jo inn å titte på innsiden også, men mest for å se det flotte bildet av dere lykkelige to! Dere ser veldig godt ut, et hyggelig minne det bildet!

Håper kvelden i går var perfekt! Ønsker dere mange,mange gode år sammen - med mange nye og hyggelige minner (i super kvalitet fra speilrefleksen?! ;))

Stor og god klem fra Marte

Desiree sa...

For en bryllupsdagsgave! Din heldiggris! Gleder meg til å se bilder du tar, for du legger vel litt ut antar jeg :)

CarolinesGlede sa...

Gratulerer så mye med dagen deres i går! :D .. jeg har selv et speilrefleks kamera! Bildene blir utrolig mye bedre med et sånt kamera!

All Pink girl sa...

Realy stunning work ,fab colours and layouts ,Dawnx

Lia sa...

hi Hanne,

Congratulations with your 5th celebration, your cards you've made are lovely again

Torill sa...

Gratulerer med bryllupsdag som var!!! For en gave!!!! jeg tror jeg hadde gått i taket om mannen hadde dukket opp med noe slikt altså! Vi feiret også vår dag nå - 18.juni 2003!

Vi prates i morgen vi!!! Gleder meg til å bruke en hel dag på kun scrapping!!!!

Torill sa...

eh.... jeg mener selvfølgelig 2005....

Camilla sa...

Gratulerer så masse med bryllupsdagen i går!! Så koselig at dere tar dere tid til å feire den, og med gaver, middag og konsert:)Ja det er viktig at dere tar godt vare på hverandre, og pleier romantikken. Håper dere hadde en vidunderlig aften;)

Så fantastisk kamera du har fått deg også!! Likte kortet du hadde laget, du har så mange flotte og unike ideer! Blir imponert hver gang jeg kommer innom her!

Nattaklem, Camilla.

Camilla sa...

Ups, forigårs. Klokken var visst passert tolv!;P På tide å slå av PC'en nå ja. Hahaha...

kes sa...

Happy Anniversary. Your cards are stunning!!!!
Kes
x

Anonym sa...

congrats to this wonderful present, great!
The card is very beautiful, gorgeous.

Dawn sa...

Congratulations Hanne!!!!
Wow what an amazing present - I DO hope we see lots of photos on here.
That was a lovely card you made, you make a perfect couple...

Hugs

Dawn
xx

Heidi sa...

Hei vennen!
Og gratulerer så masse med bryllupsdagen som har vært. Og grattis også med en fantastisk flott gave - så skjønn han er da! Og jammen er du skjønn du også med gaven din. Og ikke minst min venn var dere begge to utrolig skjønne på brudebildet. Den kjolen din var jo bare helt rå. Vakkert vakkert vakkert!!!!!!

Kjempeklem fra Heidi