mandag 26. mai 2008

Snille postmannen...

... se hva han kom med en dag i forrige uke! Kort fra Maya! Du store allverden så hyggelig å få noe så lekkert!! Jeg ble helt matt, for jeg kjenner ikke Maya engang, og egentlig var det jeg som skulle gi henne et kort, ikke omvendt!
For det var nemlig sånn at jeg en dag erindret å ha sett et kort med et HS-brudepar et eller annet sted men jeg kunne bare ikke huske hvor og dette ergret meg fordi det stempelet ville være så optimalt til et sommerbryllup vi skal i og sånne fikse idéer er det ikke bare å slette fra hodet mitt når de først har satt seg der det er sikkert og da måtte jeg prøve å finne ut av det og ja hva skulle jeg gjøre tenkte jeg og da jeg hadde tenkt en stund skrev jeg mail til Anita for hun er jo sånn HS-dame og Anita vettu hun er jo bare helt utrolig søt og snill og fantastisk for selv om hun satt med en deadline og hadde det travelt som fy så tok hun seg tid til å fortelle meg at hun ikke hadde disse stemplene selv men at hun hadde bloggesurfa litt og funnet en som hadde og Anita sa at jeg bare måtte spørre henne for hun var også søt og snill og nå har dere vel kanskje gjettet allerede at det var Maya og det stemte på en prikk at hun var søt og snill for at hun stemplet gjerne hun og ikke nok med det neida for disse stempeltrykkene kom altså inni dette flotte kortet og er det rart jeg blir både rørt og glad og overveldet over at det finnes sånne snille jenter som Maya og Anita her i verden? Hæ?

I want to show you what a beautiful card Maya sent for me last week! She is just so kind and talented! I will highly recommend you to visit her blog!
Litt flaks skal man ha, for da jeg satt her og gremmet meg en smule (les: voldsomt) over en manglende anledning til å bruke disse stemplene før i juli, kom det jammen en bestilling på to bryllupskort! Hurra!

Her skal dere få se det første. Det er laget etter denne ukas skisse hos Friday Sketchers, og på Scrummy Stash Café er temaet bryllup denne uka, så da blir det et bidrag dit også. Kortet er laget av Bazzill Bling, og ellers har jeg bare brukt papir fra Basic Greys serie 'two scoops'. Og en gammel blonde. Something old, something new, something borrowed, something blue - og litt råååsa :) Sirkelen er laget med en sirkelpunch med sånt mønster på - husker ikke produsenten.
I've made this wedding card for the challenge at Friday Sketchers this week. It's also a contribution for the wedding theme at Scrummy Stash Café this week. The card is made of Bazzill Bling, decorated with pattern paper from Basic Grey 'two scoops'. The circle is cut with at circle punch. Stamps from hÄnglar & stÄnglar.
Bruden og brudgommen er malt med Distress Ink. 'Black Soot' i mange lag på brudgommen, mens tversover'n og kragen og bittelitt av stripa i buksa har fått farge med 'faded jeans'. 3D-lakk på sløyfa, buksestripa og skoene. Bruden har også fått litt farge med 'faded jeans', mest på båndet rundt magen, ellers bare øøøøøøøøøørlitegrann på kjolen og sløret for å få litt "spill" i alt det hvite.
The bride and the groom are painted with Distress Ink 'black soot' and 'faded jeans'. I've put Glossy accents on some of the details.
På kortets innside brukte jeg noen ferdig utstansede remser som hørte med til denne 'two scoops'-pakken fra BG. Sirkelen fra forsiden ble plassert på strimler av ensfarget papir, som bare ligger oppå hverandre, lag på lag på lag på lag :)
Close up of the circle inside. I've written some words of wisdom here. It says "love doesn't make the world spinning. But love makes it worth joining some rounds."
Samme LO på baksida.
Snille postmannen, men ikke minst; snille Anita og snille Maya. Dere er gull verdt, begge to! Tusen tusen hjertelig takk for hjelpen! Nå skal jeg lage bryllupskort nummer to.

21 kommentarer:

Jacqueline van der Sar sa...

Beautiful card, love the lace and the inside and backside of the card. Great work!

Lia sa...

hi hanne,
your weding card is beautiful, I love them

Kristine sa...

Dette var et kjempelekkert kort Hanne! Og det var også det søte kortet du fikk fra Maya også!
Ha en flott dag min solskinnsvenn;)
Kristine

Heidi sa...

NYDELIG kort Hanne-nesten så jeg får lyst til å gifte meg igjen (med samme mann da) bare for å få et slikt jeg også tjiihiii! Slemme postmannen min kom bare med regninger i dag :o(
Nydelig kort hun søteste maya hadde laget også.
De blondene var kjempelekre. Mamma har sittet og heklet blomster til meg i helgen-kjempekjekt.

Solskinnsklem fra Heidi

ANGELO sa...

Du Hanne, du Hanne, du er ikke grei, du lager så mange flotte kort, men ingen til meg!!!! :) Heh, fatter ikke hvor jeg tar det fra (eehh).

Utrolig flott kort, igjen!! Mange nydelige detaljer, og alt er jo så utrolig gjennomarbeidet. Sukk, skulle virkelig ønske jeg hadde kreativiteten din :)

Ha en super dag videre :)

Kjempeklem fra meg :)

Jorunn sa...

Nydelig kort, både det du hadde laga og det du hadde fått av Maya!!

Herlige detaljer på bryllupskortet ditt, og nydelig på innsida også!

klem,
Jorunn

Maya sa...

Fyttirakker`n så lekkert kortet ble,Hanne!!
Så nydelige farger og lekkert fargelagt!
Og så stilig med de strimlene formet som en sirkel :)

Og blir helt rørt jeg over alle superlativene *smiler*
Du fortjente da vitterlig det kortet etter den flotte mailen jeg fikk!

Ha en super dag,
Klem fra Maya

Beth sa...

Gorgeous card, I love the stamp!

Anonym sa...

WOW, amazing card, love the image and the punched circle. Fabulous detail inside and on the back of the card. Thanks for trying my sketch at FS.

Carole :D

Bunny-Zoe's Blog sa...

Both cards are just stunning Hanne. Such wonderful detail and sure to be treasured. Thank you so much for leaving a comment on Zoe's blog. You made her day. Hugs, Nikki x

Sandra sa...

Jättefint kort du fått av Maya och vilket underbart kort du själv gjort! Hela upplägget rakt igenom. Du är så duktig!!!!!!

Kram Sandra

craftyb sa...

Your wedding card is oh so pretty...so many beautiful "little touches" to admire! bx

Stine sa...

Så lekre kort-både det du har laget og det du fikk! Søte Hänglar stempler, det med brudeparet har jeg ikke sett før!

mueppi sa...

Wow..... was für eine wunderschöne Karte!

Deb sa...

What a fabulous stamp and you have made some wonderful cards with it!! You are so talented. Love the round card below too, fabulous! So adorable they are!!

Yeah I get a little frustrated, I wanted to make a card as beautiful as Lim's! LOL!!

Anonym sa...

wonderful card, so beautiful

Lim sa...

My Dear Hanne,
This card is beautiful, full of details and love. I love it. The circle punch is great and your hand writing is gorgeous. I love see your cards with your hand writing. I think that add a personal touch really nice.
Love the coloring and the layout.
Great card!! Love it!!
Big Hugs,
Lim

Samm sa...

Ooo lovely! more gorgeous cards!

Samm
x

Anonym sa...

Oooooh, fabulous card! :)

Vanessa.

Anonym sa...

beautiful card, this is so wonderful.
Thank you very linking my blog, I did also.

Maria sa...

Oh another gorgeous card! Thanks for taking part. Maria x