torsdag 8. mai 2008

Akkjasann

Det er ikke morsomt å lage kort når man ikke synes at man får det til, og den eneste grunnen til at jeg poster dette innlegget, er i håp om at det kan være til trøst og gjenkjennelse for noen. I går kveld skulle jeg gjøre ferdig to konfirmasjonskort som måtte i posten i dag. De skal gis bort sammen med en spleisegave. Jeg har laget invitasjoner til begge disse konfirmantene, og det var kanskje derfor jeg trodde det skulle gå så fort & greit. Særlig. Jeg brukte tre timer; én på å stirre i veggen, én på å gjøre alt mulig annet og én på ikke å få til noe som helst. Til slutt måtte jeg bare legge dem vekk, og gjøre dem ferdig etter jobb i dag. Er fremdeles ikke fornøyd med resultatet, men det er muligens fordi jeg plagdes sånn med å lage dem.
Forsiden på det første - noen av dere kjenner sikkert igjen bildet fra invitasjonen med friske fraspark og gule pumps :) Bakgrunnen er et av de embossede arkene jeg fikk fra Lim. Det er brushet med kritt, for å få fram mønsteret litt bedre. Eneste pynt ellers er et bånd og tre grønne perleblomster fra Kort og Godt. Det hadde sikkert gjort seg med noe mer, men ettersom humøret og inspirasjonen var på nullpunktet, var det ingen ting som passet...

For å prøve å være litt positiv, kan jeg kanskje si meg litt mer fornøyd med denne. Bakgrunnen er fra Basic Grey, "båndet" er en papirstrimmel fra BoBunny og blomsten fra Prima. Sorte brads gjennom sølvrondeller fra Kort og Godt.

Jeg skulle lage en lomme på innsiden, for å putte pengegaven oppi, og med kreativiteten på lavgear ble dette resultatet; en bit mønsterpapir fra MME, med en bøyd flik og et lite dikt på.

Akkjasann. Får bare håpe konfirmantene blir mer fornøyd enn det jeg er.

10 kommentarer:

Kristine sa...

Ååå Hanne!Nå skulle jeg vært hos deg og gitt deg en varm klem. Jeg vet akkurat hvordan den følelsen er. Jeg har av og til så mange ideer i hodet at man ike får det ut på et kort! Sånn har jeg det ofte og føler at noen kort blir bare sånn -tja-. Med idétørke pleier jeg ofte å bloggsurfe litt og finne ferdige kortskisser jeg kan jobbe etter. Da pleier det ofte å løsne igjen!
Håper kortformen snart er tilbake. Kos deg med langhelg!
Stoor klem fra Kristine=)

Rita sa...

Velkjent følelse det der ja....Men sånn er det bare, skaperevnen avhenger av dagsformen Ü

Synes likevel ikke resultatet var så ille. Men du tenker vel bare på hvordan det kunne blitt.

Trøsten er igjen at en selv er ens største kritiker ;o))

Ha en fortsatt strålende kveld!!

Rita i Florø

Heidi sa...

Kjære Hannemoren
tror vi alle har hatt denne opplevelsen jeg-jeg har den rett som det er og da sitter jeg bare her og river meg i håret.
Men kortene dine ble jo kjempfine jo-og mottakerne blir sikkert kjempefornøyd. Så mye kjekkere det er å få kort som dette enn de trøtte og kjedelige konfirmasjonskortene som man finner i butikkene.

DU ER KJEMPEFLINK HANNEMOR!!!!!!!!


Stor trøsteklem fra meg til deg

Marte sa...

Akkjasann, du har jo fått besøk av hun-du-vet, børst henne vekk - for disse var fine!! :)

Stor og god klem til deg!

Jannhild sa...

Know the feeling!!!! Nei det er ikke noe kjekt! Har det sånn jeg også innimellom, og ekstra kjedelig er det når en skal "prestere" litt! Ja det hjelper å surfe litt på nettet.

Men jeg syns nå kortene du har laga til konfirmantene var veldig flotte! Bare at det er bilde på er kjempekjekt for mottakeren! Og som Heidi skriver, mye bedre enn de trøtte, kjedelige og like kortene de selger i butikkene!!

Håper du snart finner tilbake til kortformen din, den du liker :)

Ha en super pinsehelg.
En stor klem fra Jannhild :)

Claudia Rosa sa...

fabulous hanne i can not read a thing :-) hihi but the layout is very masculine perfect for the picture

Lim sa...

Hi Hanne,
I agree with Claudia. I really like the layout and the colors.
Big Hugs,
Lim

Turid Mari sa...

Hehe!! Av og til ser man sæ litt blind på det man har laga, og klare bare å tenke på kor mye man plagdes, uten å se at resultatet blei bra :)
Syns begge kortan blei kjæmpefin æ:) Reint og fint, uten før mykje dilldall som forstyrre blikkfanget, som e bildet :)
Tippe begge konfirmantan blir kjæmpefornøyd, og det syns æ du å ska være :)

Når det e sagt veit æ akkurat kor frustreranes det e å plages og å føle at all inspirasjon e som blåst vekk.. spesielt når man har nåkka man MÅ lage akkurat DEN dagen!! Goformen kommer nok heilt sikkert tilbake igjen ganske snart :)

Håpe du får ei flott og kreativ helg!
Klem fra Turid.

Rita sa...

Hei igjen unge dame.

1000 hjertelig takk for utrolig hyggelig kommentar, blir helt rørt Ü

Ha en super koselig pinse med dine du også!!

Klem fra Rita i Florø

Turid S sa...

Neimen Hanne da!! - i supertoppform hadde jeg aldri klart å lage så flotte kort!

Klem fra en av giverne

HamarTurid