mandag 19. mai 2008

60-tallsscrap pluss pluss

Tusen hjertelig takk for alle gode ord om min nye heading! Jeg blir like glad for hver eneste en. Som Rita har observert, er den håndskrevet. Som flere har sett, er bildet en litt yngre utgave av meg selv :) 6 måneder gammel, for å være nøyaktig.
~ ' ~
I kveld sitter jeg og pusler sammen et kort. Ja, der fikk dere en støkk, tenker jeg! Dette kortet har ligget halvferdig en god stund, uten at jeg helt har funnet ut av fortsettelsen, men i dag fikk jeg akkurat den ispirasjonen jeg trengte for å komme i mål. I dag fikk jeg nemlig pakke fra Kristine! Hun sa hun skulle sende meg noe stjernebånd. Det gjorde hun da også. Det var bare det, at hun hadde dandert det så stilig, midt oppi en haug med altmulig av stiiiiiilige saker og stæsj hun bare visste at jeg trengte *haha* Dere skal få se etterhvert, men på toppen av det hele lå dette kortet, som jeg har beundret og gransket både grundig og godt på bloggen hennes. Jeg skal love dere at det var veldig mye stiligere "på årntli". TUSEN TAKK, KRISTINE! Du er helt fabelaktig toppers!!!
This card came from Kristine today, and it's SO beautiful. Kristine had also sent me a lot of very nice and very necessary stuff for card crafting, which I'll show you a little by little.

Så har jeg lyst å vise dere det jeg tror kan betegnes som scrapbooking fra 60-tallet :) Da jeg bladde gjennom mitt første album for å finne et bilde til den nye headingen, slo det meg at mamma nok drev med en form for scrapbooking lenge før det ble "oppfunnet" ;) Som for eksempel denne siden her.

As I was looking for a picture for my new heading, I found that my mom probably was a scrapper without knowing she was :) Scrapbooking from the 60's...?

Og helt til slutt vil jeg bare minne dere om at Heidi har en fantastisk blog candy, som jeg herved melder min deltakelse i. Tenkte egentlig å være litt nobel, men har kommet fram til at det tross alt er forskjell på å være snill og dumsnill! Så nå må du skrive navnet mitt på en lapp også, Heidi!

Finally I'll remind you all of Heidi's blog candy. Take a look, and join it!

5 kommentarer:

Lim sa...

Dear Hanne,

The card from kristine is GORGEOUS, you are a lucky girl ;))
And your mom scrapbooking pages are awesome.. WOW.. From the 60?. So cool. :)) I love it.
Love,
Lim

Deb sa...

This card is beautiful, love it!!!

Wow you're mom was was ahead of things, that is sooo cool!

Heidi sa...

Hei vennen!
det var nesten en befrielse å finne et kjent navn på blog candy listen i dag he he he. Hadde jo aldri trodd at det skulle være så mange som meldte sin interesse. Og jeg begynner å bli ganske lei av å skrive og brette lapper nå. Neida det er jo bare kjempekjekt da men det er mange blogger å sjekke. Ditt vakre navn er nå lagt oppi med resten og jeg har sagt til Martine at hun får lete etter deg når hun trekker. Tror jeg må lage noen trøstepremier også. Fredag blir Henrik 10 år og han gleder seg veldig. Det er nå litt stas også da å runde et rundt tall for første gang.
Flott kort du fikk-det er så kjekt med slik post.
Også måtte jeg smile veldig når jeg så bildene din mor hadde limt inn. mammaen min har det litt sånn i albumene også fra den tiden så det er nok kanskje slik at vi henger litt etter når det gjelder scrapping . For det der kan jo ikke kalles annet egentlig!

klems fra Heidi

Monique sa...

Hi Hanna,

Thank you for your birthday wishes :))).
I love your blog !!!

Hugs Monique

Kristine sa...

Selvfølgelig får du lov til å stjele bildet fra bloggen min for å vise her. Det er jo ikke noe problem Hanne!
Gleder meg veldig til å se hva du lager av alt jeg sendte deg!
Bæææ bæææææ!
Klem fra meg;)