søndag 6. april 2008

une invitation spéciale...

... eller "tankespinn rundt et par gule pumps" ...


Jeg fikk æren og gleden av å hjelpe min venninne Kari med å lage invitasjonene til hennes datters konfirmasjon (dette er ikke disputas-Kari, bare så det er nevnt)... Disse invitasjonene er et eksempel på at to kreative hoder tenker bedre enn ett :)

Denne innbydelsen startet med at Anne for en stund siden dro ut for å kjøpe nye joggesko - og kom hjem med knallgule pumps! Anne er vanligvis en veldig fornuftig jente, og dette var såpass uvanlig gjort av henne at det ble litt morsomt å bruke som tema her. Ikke bare var det knallstilige sko, de kunne også symbolisere litt ungdommelig glede og "galskap."h Kari tok flotte bilder, og jeg redigerte og danderte dem på ulike måter. Resultatet ble som dette:

Forsiden ble laget etter en Ismaki-skisse (#10). Fargene på papiret ble plukket ut fra fargene på bildet. Ganske knall og friskt ;)

På invitasjonens venstre innside brukte jeg et utsnitt av bildet. Med gul sko og friskt fraspark inviteres gjestene til konfirmasjon...


Måtte ta med en liten detalj fra denne siden. Synes disse flate, små perlemorblomstene fra Kort og Godt er så søte, de gjør en hver blomst til en fest :)


Å avrunde denne innbydelsen med et bilde av de gule pumps'ene var det eneste riktige. Jeg satt leeenge og prøvde ørtogførti typer stæsj som skulle passe til, men endte opp med å la bildet stå alene. Syntes det ble mer uttrykksfullt sånn. Ungdomstiden, som Anne for fullt skal inn i, er ikke for pyser. Den er full av viktige og vanskelige avgjørelser, der hun må bruke alt hun har av vett og forstand og fornuft. Det kan fort bli vel seriøst. Og det er da hun skal huske å la joggeskoene stå innimellom. Ta fram de gule pumpsene og ha det gøy!

2 kommentarer:

Heidi sa...

Fantastisk flott invitasjon Hanne. Bildet var jo også lekkert da! Og hele historien var jo litt skjønn. Og det var imponerende hvor godt papir passet til farger fra bildet! Kjempelekkert!

Du er sååååå flink!!!!

Stor klem fra Heidi

Jorunn sa...

Åååå for en lekker invitasjon, og så herlige bilder og herlig historie bak bildene også!!
Så personlig denne invitasjonen vart!!

Stilig Dr. Linn kort du har laget også, og snoopyen var jo berre råkul då!

Ha ei flott veke!

klem,
Jorunn