torsdag 6. mars 2008

Bryllupskort til Auds utfordring

Så har jeg endelig klart å lage et kort til Auds utfordring! Det måtte bli et kort med disse stemplene fra hÄnglar&stÄnglar, fordi jeg synes de er så utrolig morsomme å leke seg med :) Helt siden jeg fikk dem i hus, har jeg hatt lyst å vigsle disse to, og denne utfordringen - med en frist! - ga meg det sparket bak som jeg trengte. Det ble et pirkepirkekort, og det liker jeg. Iblant.
I dette mønsterpapiret fra SandyLion fant jeg noen detaljer som jeg syntes kunne minne om et kirkealter, så da klippet jeg ut akkurat den sirkelen. Blomstene ga assosiasjoner til glassmalerier i en kirke, og dette har jeg prøvd å fremheve ved å stryke litt "Brilliance" blekk på den ene blomsten i mønsterpapiret som ligger bak. Her er en zoomet detalj av bruden. Brudebuketten er satt sammen av tre bittesmå blomster fra Prima. Jakken er laget av en hvit, embosset serviett som jeg hadde liggende etter Ingas konfirmasjon. Jeg har strøket litt lilla og sølv versamarkblekk over for å få fram mønsteret. På selve stempelet er jakken malt med DistressInk 'dusty concord' - det måtte til for at "kle-på-jakken" skulle vises. "Sløret" er to smale hvite silkebånd, brettet og dandert med pirk & møye & en anselig mengde gluedots :) Til slutt; bittesmå halvperler på jakken og i ørene...... og brudgommen stiller i vest fra Basic Grey, med striper i vårens hotteste farger, med knapphullsblomst fra Prima :)
I utgangspunktet henger skjorta et godt stykke nedpå buksa på dette guttestempelet. Det syntes jeg ikke sømmet seg for en brudgom, så jeg tørket bort "skjortesømmene" før jeg stemplet, og tegnet "ny" bukse med svart tusj. Da jeg skulle klippe ut stempelet, så jeg plutselig at skjorteflakene på sidene kunne minne om kjole og hvitt, og dermed fikk de henge. Sånn er det noen ganger; veien blir til mens du går. Og brudgommen blir til mens du klipper.

Så er det bare å håpe at de lever lykkelig alle sine dager :)

3 kommentarer:

Heidi sa...

For et nydelig brudepar da! dette kortet var kjempefint og jammen har du hatt litt arbeid med det også. Skal si han ble fin med de "nye" klærne sine. Flotte papirer!

Aud sa...

Herlig kort du har laget!♥

Tusen takk for at du er med på utfordringen! Lykke til i trekningen på søndag! =D

Unknown sa...

Heisann!
Så flott bryllupskort, og skal sei du har jobba med detaljene!!!
utrulig forseg gjort kort!