fredag 22. februar 2008

oppmuntring til mamma

I kveld har jeg vært på nybegynnerkurs i scrapbooking!! *som om jeg ikke var fjern nok fra før* Ble skikkelig inspirert asså, så nå er det håp for alle årgangene med bilder som ligger i kartonger :-) Torill Fossum Stamnes var kursholder, og altså; hun var både dyktig og motiverende! Tusen takk for finfint kurs, Torill! Kanskje legger jeg ut MinAllerFørsteLO i lettersizeformat her - må bare finne noen bilder som passer - det tar nok noen dager *hehe*

I forgårs fikk moren min isjias *stakkar* og hun klarer såvidt å klare de daglige tingene. Da er det ganske fortvilet å bo 80 mil unna... Derfor har jeg laget en liten oppmuntring til henne i kveld. Jeg vet at hun kommer til å sette pris på den, og gleder meg til å få den i posten i morra...
Denne posen har jeg skåret ut med Silhouetten, og så er den pyntet med stempel fra hÄnglar&stÄnglar, malt med DistressInk. Jeg klipte bort englevingene og hårsløyfene og erstattet dem med en blomst i håret (fra Prima).


Hjertet er malt med 'aged mahogny' - og så har jeg strøket på litt lakk etterpå, for å få fremhevet det litt. Det er mye blankere på bildene enn "på ordentlig." Anhengene fra "kort og godt" er festet til en bit brodérgarn. Dette er en idé jeg har tatt fra Anita Hagen.
Baksida... også her er hjertet lakkert - og det ble litt blankt på bildet, dessverre. Men så er det jo langt på natt også, da.

5 kommentarer:

Torill sa...

Så utrolig stilig side,Hanne! Gratulerer med den. Og tusen takk for ros om kurs!!! Kaster du langt nok kan det jo hende du treffer huset mitt fra der du bor. Vi er jo nesten naboer. Jeg bor i Slalåmsvingen jeg. Og jeg har vært inne i huset ditt da det var for salg - og kjøpte det nesten....

Jorunn sa...

Hei Hanne!

Så masse flotte kort som var å finne her! Herlig dette siste til mammen din og så snill du er som sender ho en oppmuntring!

Tusen takk for besøk og kosleig helsing i bloggen min!
Du må gjerne linke til bloggen min, det er jo berre en ære. Eg linker gjerne til din også.
Eg bruker, som du gjorde, å spørre før eg linker, men eg veit at mange ikkje gjer det. Men hvis en spørr så er en iallefall sikker på at det er greit, tenker eg.
Det er ikkje sånn at vi kjenner kvarandre alle vi linker til, eg kjenner nokon på mi liste og andre er tilfeldige blogger som eg har komt over. :o)

No skal eg ta en tur innom den nettsida du hadde laga...

Ha ei flott helg !

klem,
Jorunn

Hanne sa...

Torill; neste gang du går forbi, så ikke gjør det. Kom heller innom. Her har det skjedd ganske så mye siden du var innom sist :-)

Jorunn; jeg så jo at du var av den hyggelige sorten! Tusen takk for både gode ord og råd. Linkene oss i mellom er herved på plass :-)

God helg til dere begge!

Aud sa...

Heisann! Takk for koselige ord i bloggen min! Du må gjerne linke til meg, det er alltid artig når noen ønsker å gjøre det! Jeg linker til deg også, om det er OK?

Så masse flott du har lagt ut i bloggen din, gleder meg til å se mer!

Ha en strålende lørdag! =D

Heidi sa...

Heisann!
Så masse fint du hadde i bloggen din. Alltid kjekt å komme inn på nye sider.

Ha en fin helg!

Hilsen fra heidi i bergen