tirsdag 9. september 2008

På rett kurs!

News with a little surprise for you!


For en tid tilbake fikk jeg et spørsmål som fylte meg med skrekkblandet fryd. Turid på Penelope lurte på om jeg kunne tenke meg å ha kurs der? Kurs? sa jeg. Ja, sa hun. Jeg? sa jeg. Ja, sa hun. Eeeehmmmpfff, sa jeg, klart og tydelig, det må jeg få tenke litt på (hadde jo lyst å danse jubeldansen der og da vettu, men så kom denne damedemonen fykende...) Saken er sånn at Torill (Screppa), som hittil har vært kursansvarlig i butikken, nå skal starte for seg selv. Modig og flott er hun, i tillegg til at hun er så dyktig at det blir som å hoppe etter Wirkola å skulle ta over for henne. Torill har imidlertid beroliget meg med at hun aldri har vært noen god hopper, så da hopper jeg ut i det i stedet. Dermed har de siste dagene gått med til å lage kursplan, med innhold vel og merke ;) - og i dag ble den hengt opp i butikken :) Hadde lyst å vise dere kortene, som henger på rekke og rad i døra:

I've been asked to have some courses - or classes - not sure which word to use here - and after some time with doubting about if I could manage it, I've decided to give it a try. Therefore I've spent the last days with making some stuff for this, and then a plan, of course. I've placed the plan at MM postcards, and today they were hung up in the door at the shop *proud* Som dere ser, er det siste litt innholdsløst foreløpig, men det kommer! Må bare bestemme meg først :) Men nå - til to små overraskelser...
And now; the surprises...
I find this stamp from Ladybug and friends so nice! It's so beautiful as it is, and if you cut away the holly you can use it for any occasion :) I love stamps that works like that. I want to give this stamp to one of you who leaves a comment here, in this posting. The reason why I'm doing this is that I don't think I would have been able to have courses (or classes) without all the nice comments from all of you bloggers! All these comments have made me belive that I can! Thank you!
Dette flotte stempelet har jeg altså lyst til å gi til en av dere søte bloggere, som en liten takk for alle de hyggelige kommentarene dere har lagt igjen her. Disse flotte tilbakemeldingene har bidratt sterkt til at jeg nå tør å holde kurs :)
So if you want to have the chance to win this gorgeous stamp, you just leave a comment here, in this posting. That's it, and that's all. But you'd rather be quick, because I'll pick a winner tomorrow night at 10 pm!
Du kan altså bli med på trekningen av dette stempelet hvis du bare legger igjen en kommentar her, i dette innlegget. Det er det hele. Men du må være rask, for jeg trekker en vinner i morra kveld klokka 22!The second surprise is only for those who wants to participate for the courses...
Den siste overraskelsen er til dere som kan tenke dere å bli med på ett eller flere kurs. Blant de tjue - 20 - første som melder seg på, trekker Turid Penelope ut en vinner som får dette nydelige stempelet av henne. Løp ned i butikken - eller ring 74 14 79 40 (men dere må vente til hun åpner i morra da *hihi*) og da skal en ikke se bort fra at noen av dere kan få en følelse av å være på rett kurs i løpet av høsten. Det gjelder i hvert fall meg, dette skal bli gøy :D

Bare for ordens skyld... Etter at jeg har trukket en vinner i morra kveld, kommer jeg til å legge denne kursplanen inn i sidemenyen her i bloggen. Ha en fin kveld, alle sammen!

41 kommentarer:

Lene Aase sa...

Hei Hanne.
Så kjekt at du skal holde kurs, tror du kommer til å klare deg veldig bra;)
Kortene du hadde hengt i butikken var kjempeflotte!!! Så snill du er som vil bort stempel da;)
God klem fra Lene.

Irene sa...

Hei Hanne,

Heldige er den som bor sånn til at en kan bli med på kurs hos deg i Steinkjer. -og jeg gjør det da ikke ... :-(
Tror det kommer til å gå kjempefint med kursene - Lykke til!
Kjempefint stempel du er så snill og gir bort.

Hilsen IreneR

Camilla sa...

Hei Hanne!! Å så gøy det blir med kurs da!! Det klarer du fint, og helige de som kan være med. Programmet så kjempespennende ut!
Og så søt du er som gir bort stempelet:)
Ha en finfin kveld!
Klemmer fra Camilla (en fan av deg!)

Hege-Annie Simonsen sa...

WoW! Mye på tapetet ditt, ser jeg! Heldig er de som kan komme på kurs hos deg!! :o) Liten kursvirsomhet av dette slaget her i Tromsø... Så her suger man til seg alt av tips man kommer over, mest på nett. Det var sånn jeg lærte pm stempling og distress +++... Og mye av det jeg har lært om hobbyen min. Godt det finnes dyktige kursholdere landet rundt, det må være noe eget ved å bli forevist og være sosial mens man lærer! :)

Så snill du er som skal gi bort dette søte stempelet..! Får bare X'e fingrene. ;) Har ikke vært så mye inne hos deg før, men du lager innmari mye flott så det er ikke siste gang jeg "besøker" deg! :o)

Klem, Hege (som sleit no' fælt med den linkinga til Sukkersøtt utfordringa. Jeg tror jeg har det nå, takket være din geniale trinn for trinn beskrivelse! Takk for hjelpen!) :D

Gill sa...

Hi Hanne, wow what gorgeous postcards you made for your classes, I can't tell what they say but I'm sure you will have many people wanting to join you...like I said...I wish I could come!!! Thanks for a chance to win adorable stamps, they are so cute..you are so kind. You know I think your blog rocks, so you should be proud and all the wonderful comments you receive are all well deserved
Good luck with the classes, have a great evening
Hugs Gill x

Eli Kristin Magnussen sa...

Gratulerer, så sprekt av deg Hanne. Du er superdyktig, så jeg er sikker på at du klarer deg helt utmerket som kursansvarlig! ;) De kursplanene var sjarmerende også. Håper du får mange deltakere, blir kjempekjekt! Hadde vi bodd nærmere skulle jeg meldt meg på, hi-hi!

Lykke til Hanne!

Alina sa...

Hello Hanne, I wish you good luck, I'm glad for you, I think the postcards look great! And of course I can only hope to be the lucky winner! The stamp is beautiful!
Hugs, Alina

Nikki Fairbairn sa...

Congratulations Hanne, what fun to run your own classes, Like Kathy said I so wish I could come. I love your gorgeous postcards and the new RAM stamps are just so magical looking, Hugs, Nikki x

Maya sa...

Heisann hoppsann Hanne!!

Gratulerer med kurs-virksomheten!!
Synd jeg ikke er i nærheten,så skulle jeg jammen hivd meg med :)

Og du,dette klarer du! Du er jo så dyktig,så dette kommer til å gå som en lek ;)

Jeg skal ha mitt første "kurs" den 24 september,og gruer meg litt,men gleder meg mest!
Kan jo hende jeg får noen flere å stemple sammen med oppi her ;)

Ha en flotters tirsdagskveld!
Klemmer fra Maya :)

Friday Sketcher Design Team sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kristine sa...

Hei på deg Hanne!
Og grattis som kursholder! Heldiggrisen er de som har sjansen for å være med, for du er jo så dyktig. Skulle ønske jeg bodde i Kombinertkroken, eller en Skihoppervei eller Slalombakken;) *fniis* For da hadde vi vært naboer og jeg kunne gått på kurs hos deg!
Og snille du som gir vekk stempler. Men jeg gir vekk min sjanse til å vinne til noen andre. Jeg er jo DT for Ladybug og da har jeg jo alle stemplene! *fniis*
Og duuuuu, jeg har nå laget hele 4 kort i dag, og i tillegg vasket masse klær og gjort hagearbeid, og gått en liten tur!!! Energi etter ferien?? Jaaaaaa!
I morgen blir det innkjøp av fjellsko. For hu hei, nå skal fjellene i Hardanger bestiges!
Klem fra fjellgeiten;)

Torill sa...

Heia vennen!!!!
Du er nå søt da! Takker virkelig for alle gode ord!
Du kommer til å klare dette helt supert! Og de kortene var helt geniale!!! Ønsker deg virkelig lykke til, og jeg dukker nok opp på kurs skal du se!!!

Ønsker deg lykke lykke til!
klem fra "Eddie The Eagle"!

Angelo sa...

Ojjjj, lykke til med kurs. De høres helt supre ut. Skulle gjerne gått på kurs hos deg, jeg, men det blir litt langt å reise :)

Men jeg kan gjerne bli den heldige vinneren av det første stempelet du utlovte! Det har jeg nemlig ikke! Så please gi meg litt heldig vibber sånn at jeg går av med seieren :) *blafre, blafre med øyelokkene*

Klem, Kristin

Angella sa...

Hvorfor bor ikke jeg i Trondheim nå...? 2 timer til Steinskjer er jo ingenting. Jeg pendlet Trondheim -Levanger i 2 år med tog... Jeg hadde kommet på kurs! Og det er ikke tull, om det så bare var for å hilse ordentlig på deg, Hanne!

Gratulerer som kustholder... Det klarer du sikert med stil.

Så snill du er som gir bort stempler på en vanlig tirsdag. Legg meg gjerne i trekningsbunken;)

klem
Angella

Angella sa...

...en ting til... så flotte kursinvitasjoner du har fått laget. "lækkert"

Camilla sa...

Hejsan Hanne!
GRATTIS på dig:))
Klart att du fixar det, fattas bara.
Fy 17 också...
JAG vill gå på dina kurser...Gråter...
Jag vill bo i Norge och jag hadde bara bara bara velat träffa dig;)
Fina kort och hoppas att du visar lite foto på det hela .

Du är en ängel Hanne...

Kram:
Camilla

Fe-Fe sa...

I don't normally enter for blog candy but that is one very cute stamp and I can't resist having a try. Hope that's ok.

Good luck with your classes. I wish I lived Norway so that I could come and join in! I'm sure you'll be great.

Hugs
Fe x

Kathy sa...

Congratulations and the best of luck!! I think what you created here and everything else you create is absolutely fabulous!! You will have so much fun and I really wish I could attend!!!
Thanks at a chance to win these adorable stamps!! Thanks again and congrats to you :)Kathy

Kathy sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Heidi sa...

Å så utrolig gøy Hanne. Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg uten å blunke meldt meg på samtlige kurs. Kanskje du kunne laget et lite nettkurs for oss som bor langt unna? Det vet jeg enkelte driver med nemmelig.
De kurslappene var jo bare helt nydelige i seg selv de vennen min.Det kommer sikkert til å bli fult på kursene og det kommer sikkert til å bli kjempegøy.
Også så flott gave du gir vekk også da-snille gode Hanne.

Lykke til og gratulerer med denne nye jobben da.

Kjempeklem fra
Heidi

Dawn sa...

Hanne
Well Done - of course you can do the classes - there is no doubt. You have such beautiful post cards to display too.
You are giving away such a beautiful stamp too.
NOW I'm off to book my flights!!! LOL - Oh Dear I wish I could come...

Lia sa...

Hi Hanne,
I will wish you many luck your postcards are so really beautiful
And the stamp you give as surprise is so wonderful again.
I hope that I will lucky to recieve the surprise
Big Hugs Lia

Anonym sa...

WOW..virkelig KJEMPENYDELIGE kort Hanne!
Lykke til med kursene :)

mvh Inger

Anita sa...

Du da, selfølgelig skal du holde kurs, du er jo kjempeflink!:) Og de kursplanene dine var helt utrolig fine forresten. Pingvinen er en av mine favoritter, han er så skjønn!:)

Ha en kjempefin kveld! Det som er igjen av den i alle fall;))

Anonym sa...

Så artig at du skal holde kurs - er jo bare synd man ikke bor nærmere :/ Jeg er sikker på at det vil gå kjempefint - du lager jo de nydeligste ting! Kursplanene var kjempeflotte!

Turid Mari sa...

Tuusen takk, Hanne :)
Du e bare så søøt altsååå!!! :)
Blir så gla av å lese de kooselige kommentaran du legg igjen hos mæ!*sukk* :)

Såå gøy å høre at du ska holde kurs!! Klart du ska det!!!! :)
Det blir sikkert kjæmpegøy!! Hadde vært så arti å være mee!! :)

Hihi.. æ krysse fingran før at Æ ska vinne det stempelet!! Haha.. selfish ;) Tjihi!! Det va herlig altså!!!

Gonatta da, Hanne!!
Stor klem!!!

Lim sa...

Woohoo.. I looooove the cards that you made. I think they are fabulous. Good idea on the courses. You know you can do it!! You rock girl!
Hugs,
LIM..
PS: The stamps is beautiful and like you says so versatile. I love your handwriting in the cards.

Kirsten Aune sa...

Heisann Hanne-vennen!
Så gøy å høre at du skal holde kurs! Det har du overhodet ingen grunn til å grue deg for!! Du er jo såååå fantastisk flink!! Tenk så mange som gleder seg til å få lære å lage kort av nettopp deg!!
Så snill du er som vil gi bort stempel! Jeg vil selvfølgelig være med i trekningen... ;)

Har sittet og laget ferdig et kort i kveld, og da glemmer jeg tida helt. Nå er det virkelig på tide å finne senga!!

Nattinattklem

PS! Herlig musikk du har her inne...

Tonje sa...

Gratulerer som kursholder Hanne. Selvfølgelig kan du holde kurs, og bør holde kurs! Du er kjempeflink og hvis noen damedemoner sier noe annet så tråkk på dem! Det er kjempegøy å holde kurs, kursdeltagere pleier å være av en særdeles hyggelig sort og takknemmelig å holde kurs for så du vil sikkert oppleve at dette er noe du blir hekta på!

Det var noen fantastiske flotte kurs-plakater du har laget, de var originale og morsomme! Ønsker deg lykke til med kursholdingen, det kommer til å gå kjempefint!

Rach sa...

Way to go Hanne.....whooooooohoooo
Go Girl!
Huge huge congratulations on the classes/courses.you will be fantastic... you are so so very talented, plus you have such a wonderful fun personality you are going to be one huge hit with your classes, people will be booking in their droves....I am so very proud of you...yet I am so sad .... as i will not be there :(
instead i will be here ...in the rain...on my own...feel sorry for me yet???

Your postcards look awesome and i bet that they look wonderful in the shop door...
ooooh and your handwriting again!!!! Elegant! stunning awesome!!......so not fair that i can't write like you...instead my handwriting represents a spider walking across my paper with ink on it's feet...lol
well done again my friend...brilliant achievement one to be soo proud of...
Biggest huggles, Rachxx

Rita sa...

Jeg har stoooooor tro på vinnerflaksen min :o)

Lykke til med fremtidige utfordringer, dette fikser du!

Skal følge med i kveld.

Klem fra Rita

Kari sa...

Så gøy Hanne! Dette kommer du til å klare utmerket! Jeg skal ivertfall melde meg på dine kurs. Gleder meg allerede! Nydelig kursplan du har laget, må nok innom å titte på den ja;)

Ha en strålende dag.

Debbie sa...

Congratulations Hanne! After checking out your work I am not suprised...I expect you will have sooo many people wanting to join your classes, I know I would love to! Your Postcards and handwriting are stunning. Well done! Debbie x

Inger Marie sa...

Å så spennende det blir med kurs Hanne :)Du er jo så superdyktig at dette kommer til å gå så bra.
Skulle gjerne bodd litt nærmere da hadde jeg meldt meg på med engang.
Så snill du er da så gir bort stempler da.Nydelige er de :)

Ha en flott dag.

God klem fra Inger Marie

Caroline sa...

Åh så GØY med kurs! :D Gratulerer så mye Hanne! Det tenker jeg kommer til å bli en stor suksess!! :) også så utrolig kule " listekort " ..Det er nesten så jeg må ta langturen opp til kurset " jul i stua " for den skal jeg si smakte godt på tunga :D..!!

Christine sa...

Snälla Hanne! Miljoner tack för din gulliga kommentar hos mig, den värmde gott i hjärtat!
Mina varmaste gratulationer till uppdraget! Vad kul! Önskar bara att jag bodde i Norge så jag kunde gå på kurs hos dig... Får helt enkelt fortsätta njuta av dina kreationer här på nätet.
Känner mig faktiskt riktigt upplagd, det kanske rent av blir ett kort gjort ikväll!?
Stämpelen är så söt, så söt, så söt!!! Skulle han flytta hem till mig så skulle jag ta så väl hand om den! Håller mina tummar och blinkar till min lucky star!
Än en gång, tack för dina upplyftande och stöttande ord, de hjälpte!
Stora kramar från din vän Christine

Lene sa...

Kjempe masse gratulerer Hanne!!! Du som er så vannvittig dyktig og kreativ klarer dette!!! Og for noen vannvittig flotte kort da!!! Hadde jeg bare bodd i nærheten hadde jeg så absolutt reist på kurs hos deg!!!

Klem Lene

Kim Piggott sa...

Oh wow!
I am so happy for you that you are going to be teaching, but so unhappy for me as I won't be able to get there. You have so much mega talent that your classes will rock!
I just love your postcards so much even though I don't know what they say they make me want to join.
Have a great time with your new following in the teaching world, who knows you might be doing a world tour so I can come too.
All the best for all that you do in the future you are going to be a 100% success.
kim x

Jacqueline van der Sar - Crejakaarten sa...

How great that you are going to give courses!!! Although I am not surprised, your cards are always great!!! Your cards to announce the courses(classes) are great to, how creative! Hope you will manage with the time, but I am sure your "pupils" will love your class. A shame that I am not overthere!! Congratulations.
Love,
Jacqueline

Anita Hagen sa...

Men fyttyfy så moro. Dette klarer du lett som en plett Hanne-vennen. Du er så dyktig og har masse flotte tips og triks å lære bort.

Disse kortene var jo bare helt suverene, smarte og lekre. Blir jo så glad når jeg ser den nydelige håndskrifta di. Kan liksom ikke få nok av den. Så hvis ikke disse flotte kursoppslagene i tillegg til at folk helt sikkert kjenner til deg og alt det flotte du lager, bringer stinn brakke, så skjønner jeg ingen ting.

Masse masse lykke til :-)

God klem fra som svært gjerne skulle vært med på disse kursene.

Hildegunn sa...

Utrolig lekre kurs-oppslag du har laget!
Jeg er så heldig å bo i nærheten, og jeg er påmeldt på et av kursene dine. Gleder meg veldig til det!