mandag 20. mars 2017

I mine tanker

Når DU har fødselsdag, er DU i mine tanker :) Jeg syntes de nye stempelplatene fra Ett Trykk - og Åshild - er så utrolig fine! De er så fine at en kveld jeg satt og så på en av dem, hadde jeg plutselig klikket på handlekurven ;) Sånn kan det gå. Og bare for å skryte litt mer; det sa bare svisj svusj før herligheten lå i postkassa mi. Makan. Sånt blir jeg glad av! Sånt blir det kort av :)

Jeg stemplet teksten på akvarellpapir og malte litt skygger med Distress Ink. Så stemplet jeg DU på en restebit og klippet ut - og nei, det var ikke plundrete og vanskelig. Så ble det montert på noen lag av mønsterpapir (Papirdesign, Authentique og Rester-jeg-ikke-husker-navnet-på) med et par blondeservietter mellom lagene. Den store svarte tag'en er fra en bukse, og målebåndet er en del av tag'en ;) 

De to bokstavene som utgjør det lille ordet DU monterte jeg på 3D-tape fra Biltema. Denne bruker jeg masse. Den er litt tynnere enn de vanlige limputene og skaper en veldig fin effekt når jeg bare skal gi litt dybde.

Jeg tar med innsida også, ikke fordi den er så spektakulær, men for at jeg ble så fornøyd med sammenhengen til forsida. Jeg brukte det samme mønsterpapiret som til DU til å stanse ut GRATULERER (dies fra Kort & Godt) og klippet nesten helt opp til bosktavene for å få litt bøy på teksten. De to papirbitene nederst var på vei til papirkurven da de havnet her i stedet :)

Takk for besøket!

1 kommentar:

Bodil Skjevik sa...

Artig å sjå dine flotte kort også, og bli inspirert😊