tirsdag 28. juli 2009

Bare bittelitt bedre...

... sent enn aldri :)
I forgårs ble jammen selveste snilleste godeste Åshild ett år eldre, og her er kortet jeg laget til henne på bursdagen (utrolig lite forsinket, til meg å være *fnis*)

My sweet and oh, so kind card making friend Åshild turned one year older at Sunday, at here's the card I made for her birthday :)
Her sitter hun og koser seg på bokstaven sin *hihi* med jordbær i den ene hånda og en rose i den andre :) HS-jenta er malt med Distress Ink...

Here she is, having a good time at her own letter, with a strawberry in the one hand and a rose in the other...
The chipboard letter is dressed up with pattern paper (MME, I think, some left over from last year). The edges are painted with white crackle paint, and then the letter is sponged with multi-medium gloss (Ranger) for a special finish :)
A close-up from some details in the corner... I've used sand paper at the edges of the strawberry tag from Heartwarming Vintage to make the "shabby look".
Dett var dett fra kort- og papirverdenen i kveld :) Jeg er så smått på veg tilbake til Bloggeland etter min lange pause, men tar det litt pø om pø. Fordi jeg er i ferd med å skifte sivilstand, med alt det fører med seg blir det begrenset tid skråstrek overskudd til å kose seg med kort og blogg og denslags - men alt til sin tid... Jeg vil i hvert fall takke varmt og hertelig for alle hyggelige besøkshilsninger her inne, som jeg setter umåtelig stor pris på :)

That's all from the card corner tonight... I'm on my way back to Bloggerland after my break, a little by little. We are about selling our house, and I'm looking for a new one, by myself... I really look forward to the time this process is over, with time and surplus energy to enjoy creativity and blogging and so on... Until then I just want to thank you all for visiting my blog! Take care :)

15 kommentarer:

Pia sa...

Hvor er det et flot kort med mange lækre detaljer

Kristine sa...

Ååå så lekkert kort vennen! Åshile er superduperheldig som får et sånt nyyydelig kort!
Jeg likte så godt at du hadde laget et "shabby" kort med turkise farger;) Yummy!
Klemmer fra mig som tenker på dig;) thi hi

Timcsoca sa...

Beautiful card!:)

papirdilla sa...

Kjempeflott kort. Tipper hun ble glad for det:)

Ta vare på deg selv,
ferieklem fra Hanne

Åshild sa...

Ja, helt sant, Kristine - jeg er jommen superduperheldig som har fått et sånt nyyydelig kort! Og det er enda flottere i virkeligheten :) You made my day, Hanne-vennen!

Gleder meg til å møte deg i august!
God klem

Hildegunn sa...

Utrolig lekkert kort nok en gang!
Kjempestilig å klippe bort litt fra stemplet slik at det ble kun jenta og jordbæret!

Fortsett å ta vare på deg selv.
Lykke til med det som skjer neste uke!

Ida / Little sa...

Hei Hanne, herlig å se et kort fra deg igjen! :) Lekkert var det og! Vi i bloggerland er her å venter på deg, så ta den tid du trenger, bare du lover å komme tilbake!! :) For her er det mye inspirasjon å hente! Lykke til med de forandringer som skjer!!

Klem Ida

Kim Piggott sa...

Oh wow Ashild will just adore your beautiful card Hanne. It is coloured so beautifully and your detail is stunning!
Take care and good luck with your move!
hugs
kim x

Torill sa...

Neimen, Hanne! Det var lei å høre! Lurte litt når huset kom for salg, og at du har vært ganske rolig på blogginga di... Varm klem
Kortet var nydelig og regner med Åshild blir glad for det:0)
KLEMS

Violets Corner sa...

Vilket läckert kort!!! Med så många fina detaljer!
Ta hand om dig!

Kram
Maarit

Riet sa...

What a beautiful card Hanne,i love the image and colours.
So gorgeous papers and details.

Hugs Riet.x

alina sa...

Hanne, your card is absolutely beautiful, I would say perfect in every way, I love it!
Hugs, Alina

Sunniva sa...

Hei hei! Nå har jeg snoket rundt på bloggen din og fått vanvittig mye inspirasjon! Skal si arbeidet ditt er imponerende =) Jeg er ganske så ny på dette selv og spesielt med blogg. Så jeg lurte på om du kunne fortelle meg hvordan du har fått de awards'ene? Er det slik folk sender til hverandre når de setter pris på bloggene deres? og i tilfelle hvor får man tak i dem? Komplementer fra Sunniva på Gjøvik =)

Sunniva sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Monika sa...

Du lager så utrolig flotte kort!! Dette var intet untak!! Flotte farger og flott pyntet!!