søndag 1. oktober 2017

Værsågod! Hermetikk, takk!

I går fylte min aller beste venninne 56 år. Jeg benyttet anledningen til å lage en gaveboks av en tom hermetikkboks! Fra å være hjem for hermetiske tomater ble den altså i stand til å huse litt bursdagsgodis :) 

For at boksen skulle se ny ut, åpnet jeg den i bunnen (med boksåpner). Etter en omgang i opppvaskmaskinen var den klar til å kles med papir og dekor. Papiret jeg har brukt er fra Pion Design. Det var akkurat passe tynt til dette formålet.
Det flotte tekststempelet fra Ett Trykk så akkurat passe ut som en etikett.
Etter at boksen var ferdig dekorert og fylt med innhold limte jeg en pappsirkel i bunnen.

Bånd og scrappefloss og blomster var nok pynt på denne, syntes jeg.

Det er jo ikke all verden som får plass oppi en sånn boks, men et lite kort måtte med :)

Akkurat som Inger Venninne synes jeg denne jenta fra hÄnglar&stÄnglar tåler tidens tann... Hun fikk liv ved hjelp av Distress Ink. De mørkeste grønnfargene er nyanser av 'forest moss', den lyseste 'crushed olive'. 

Tar med en snutt fra innsida på kortet også. Inger og jeg spiller en hel del Wordfeud, så da var disse scrabblebokstavstemplene fra Kort&Godt midt i blinken :) Det er noen sånne dobbeltriple kombinasjoner der, så dette gir altså 56 poeng ;)
 Takk for titten innom! Håper du får en fin, ny uke :)

Jeg tar med kortet inn i tre utfordringer:
* Kreativ Scrapping: Bursdag
* Papirplaneten: Høstfarger 
* Lovely hÄnglar... : Anything goes

3 kommentarer:

Guri sa...

Lekkert sett!

Jay sa...

Hello sweetie, Aw this is so beautiful, I love your layout and your colouring is absolutely perfect. Such beautiful embellies, which compliment your cards perfectly!!!
Thank you so much for sharing your creativity with us at Lovely Hanglar or sweet Magnolia and good luck in the draw for our amazing prize!
crafty Cuddles Jay xx

Liz's creative corner sa...

Wow just gorgeous, loving the colours, thank you so much for sharing with us at LHOSM, hugs Liz xx