lørdag 9. mai 2015

Konfirmasjonstid

I dag er det mange som har feiret sin konfirmasjonsdag. Birk er en av dem. Jeg kjenner ikke Birk, men jeg kjenner onkelen hans, som er en god kollega. Jeg har ikke laget kort til andre på lenge, så det var litt artig å bli utfordret på det igjen -  og da onkelen kom med dette nydelige bildet av poden, var det lett å sette i gang :) Det flotte papiret er fra Kaisercraft.


På dette kortet har jeg stanset ut stjerner i flere varianter. Den minste her er  i grungeboard, som er svampet med Distress Ink 'gathered twigs' og sprayet med Glimmer Mist 'tattered leather'. De bakerste er stanset ut i vanlig kartong og embosset bittelitt med et merksnodig pulver fra Stampendious. Den midterste "barkestjerna" fant jeg på -nille for lenge siden...

Blomster er kanskje ikke det første jeg drar fram til guttekort, men disse synes jeg er passe røffe, og litt sand i et glass er en fin symbolikk...

Innsida ble som dette, med åpen pengelomme til venstre og skriveplass til høyre. Stjerner er gjennomgående tema, og stempelet har jeg "spikka sjæl", det er ett av dem jeg kreerte for Ett Trykk for noen år siden.

Det er alltid litt spenning knyttet til det å lage kort for andre. Ingen grunn til å være spent for onkel Thor Helges mottagelse, i hvert fall: "Å, herre min skaper, sjå herre her, nei herregud, SJÅ, da!" Som sagt; artig! Håper du har hatt en strålende flott konfirmasjonsdag, Birk!

Takk for besøket og velkommen igjen :)

4 kommentarer:

Arnhilds Kreative hender sa...

Lekkert konfirmasjonskort.

Angella sa...

Vakkert som vanlig. Herlige detaljer. Moro å bli utfordret når resultatet blir så bra!
Klem fra meg❤️

Therese sa...

Så utrolig flott og tøft på engang. :)

❤ Kaia sa...

Nydelig kort...
Og dor en herlig gutt på fremsiden..
Nydelige papirer og lekre detaljer...

Klem fra Kaia