tirsdag 19. februar 2013

Velkommen hjem til oss!

Andre oppgave i inzpira sin konkurranse var helt utenfor papirgata, for her presiserte de svenske damene at de ikke ville se snurten av kort eller layout'er. Neida, her skulle vi skape noe til hjemmet vårt. Hva som helst. Bare vi hadde med et hjerte eller fler, så var de fornøyde :)

Resultatet mitt ble en dørskiltkrans. Helt siden vi flyttet inn her (og det begynner jo å bli en stund siden...) har det manglet et dørskilt, så dette syntes jeg var en fin anledning til å få gjort noe med det!

Basisen til kransen fant jeg på Panduro. Den var flott i seg selv, men jeg har altså dekorert den videre med masse kvister og kongler fra lerketre. En bit rekved jeg hadde liggende fra en strandtur ble hylle for ei lita lykt, og navnene våre skrev jeg på små sinkhjerter med hvit sprittusj.


De båndene jeg brukte på hjertene tok jeg igjen på lykta, for å skape litt helhet. Og for å ønske velkommen stemplet jeg bokstaver på et kremhvitt bånd.

Takk for titten, håper du får en fin dag der ute i vinterlandet :)

4 kommentarer:

Aase Westlie sa...

Et hjem å bli ønsket velkommen til. Et hjem fylt av gode følelser og romslighet, et lys i mørket. Du skal ikke se bort i fra økt frekvens på ringeklokka etter at denne kransen pryder døra di :)

Camilla sa...

Aldeles nydelig Hanne!
En flott velkomst til deres hjem blir det :D

Heidi sa...

Så fantastisk nydelig Hannevennen min. Tenk å bli ønsket velkommen på en slik flott måte. Skjønner ikke hvor du tar all kreativiteten din fra jeg? Takk for flott inspirasjon iallefall

Hjerteklemmer fra Heidi

toi9 sa...

Har en ting å si, WOW!!!
Du har så utrolig mange kreative påfunn, og så er de bare så lekre også. Denne ikke noe unntak.
Rustikt og så herlig med navnene på hjertene. Lekkert!!
Takk for inspirasjon :)