onsdag 4. april 2012

God påske!

Trønderhøna skal straks tøffe ut på påsketur, men først stikker hun innom for å ønske alle sammen en knakende fin påske!  

Mens jeg skal feire påske i nord, er mine håpefulle i sør - og før de dro fikk de med seg et schvææært egg, kjøpt på -nille for nesten ingenting, med plass til både dette og hint ;) Appelsiner, sjokolade i nogle varianter og en litt pyntet eggekartong med plass til Freias påske-egg...


Denne idéen fant jeg på Pinterest; jeg laget små kremmerhus av cellofanposer og fylte dem med orange seigmenn, så knyttet jeg dem sammen med noen grønne kroklisse-biter. Stilig; gotteri a la gulrot ;)

Da venter toget på meg - ha en knallfin påske både i nord og sør og øst og vest :)

8 kommentarer:

Jorunns hobbyblogg sa...

lekkert!!

God påske

Jorunn

Riet sa...

So gorgeous.

Hugs Riet.xx

Torill sa...

God påske, snuppa! Og så treffes vi om ikke så alt for lenge!!!

Heidi sa...

Hærlig påske egg Hannevennen. Det med seigemennene legger jeg meg bak øret, knallstilig jo!!! Håper du får en super påske der oppe i nord. Selv er jeg alene hjemme og prøver å jobbe med eksamensoppgave som snart skal inn. Ikke så gøy når resten av familien er på fjellet og koser seg i nydelig påskevær!!!
Gleder meg til stemplene dine kommer for salg.

Klemmer fra
Heidi

Askepott sa...

Stiiilig påskeegg - med masse innhold. Virkelig kreativt! Ser du skal feire påske i nord - og håper du har tatt med deg vinterklærne for jammen våkna vi til vinter i dag!! Har vært ute og måka snø og er sånn passelig småsur for dette været. Jeg vil ha vår - men, men det er jo fint scrappevær hihi!!

Riktig god påske!!

Vibeke sa...

Hei Hanne:)

Nå har jeg kikket gjennom bloggen din - og her var det jammen meg mye flott!! Mange herlige detaljer som jeg tar med meg videre:)

Håper du har hatt en god påske - så ses vi om 1 uke i Steinkjer:)

☥ K@i@ sa...

Stilig.
Kos deg masse i påsken...
Klem fra Kaia

Heidi sa...

Bare innom med en klem :)