tirsdag 20. mars 2012

Mine første kort med mine første stempler!

Jeg kan egentlig ikke beskrive følelsen av å stemple sin egen håndskrift, men ordet STAS er helt klart en del av det :) Dette er så spennende! Tanken på å lage håndskrevne tekststempler har jo vært der en stund, men så ble det altså fart på sakene da jeg ble spurt om å lage noen for Ett Trykk! En virkelig stor ære, og etterhvert også en gedigen spenning knyttet til det. Men her er den altså; min aller første stempelplate!


Dette stempelet laget jeg med tanke på innsiden av kort; jeg synes det er en fin tekst å bruke der :) Men det går helt fint å bruke det som en del av fronten også. Og denne dama fra Art Impressions ser jo ut som hun er Selveste Bekreftelsen på at dette er tilfelle :)

Detaljgløtt fra siden. Fordi jeg maler med Distress Ink, er både dama og teksten stemplet på akvarellpapir. En klar fordel med clear stamps når man skal bruke det som dette. Jeg vil også få med at disse stemplene er av en utrolig god kvalitet! De tåler en trøkk, bokstavelig talt. Om du er av sorten som legger kroppsvekten din oppå stemplene når du trykker, blir teksten like fin! Og DET kan vi like!

Så til det andre kortet...
Jeg hadde konfirmasjon i bakhodet da jeg laget dette stempelet, men det er fint til bryllup også. Størrelsen er tilpasset en Spellbinders-oval, men det har ikke jeg *hehe* så her har jeg plassert den i en annen ramme, for å fremheve den som hovedmotiv. Ramma er svampet med Distress Ink i blågrågrønne farger.

Rundt teksten har jeg "dærta" på litt Distress stickles 'vintage photo'.

Alle papirene jeg har brukt på disse to kortene er forresten fra 3ndyDesign.

Åshild har laget et knallstilig kort med et tredje stempel, det kan du se på i bloggen til Ett Trykk!

Stemplene kommer i salg om en måneds tid, og jeg håper virkelig å se dem på mange, mange kort!
Hurra! Jeg er så glad!

15 kommentarer:

Ida / Little sa...

Hurra meg hei dette er staaaas! :) Gratulerer så mye Hanne! Er det lov og si at dette var på tide? ;) Håndskriften din burde jo vært på mye mer, så stå på! Gleder meg til og følge med :)

Klem Ida

Marte sa...

Kjære Hanne! Dette er en JUBELDAG! Fantastisk, fantastisk, fantastisk - dette er virkelig på tide! Ser frem til å følge Hannes Hånd videre, dette kan bare bli suksess!

Stor klem fra Marte

Hildegunn sa...

For noen lekre kort du har laget med fabelaktige stempler!
Gleder meg virkelig til de kommer i salg, det må jo bare bli en suksess!

Klem

Anonym sa...

Hei på deg Hanne:-)) Gratulerer så mye, skjønner at du er glad:-)) Gleder meg til det kommer i butikken, og følge deg videre:-)) Lykke til:-)) Klem Kari-Mette

Sol sa...

WOW.. Gratulerer.. Skal si det er ei FLOTT håndskrift du har.. Lekne lette bokstaver .. Og lett å lese.. Flotte Detajer i stemplene som jeg LIKER!!!
Gratulerer enda en gang! :o)

Silje sa...

Gratulerer så mye med stempelplate! Den var kjempestilig! Knallflott håndskrift du har - takk for at du deler den med oss ♥

☥ K@i@ sa...

Grattis !!!!!!!
Sååå gøy.......
Knallflotte stempler, og med din håndskrift så blir det jo hjelt perfekt.....

Klem fra Kaia

Inger Marie sa...

Gratulera så masse Hanne:)
Og så flotte stempler:))
Lykke til videre, dette blir nok suksess:)
Klem

Heidi sa...

Gjett hvem som skal ha alle sammen.....trallalala!!!!!!
Gjett om jeg er stolt av deg jenta mi ♥

Hjerteklem fra
Heidi

Anonym sa...

Skjønner godt at du er lykkelig det er deg vel unt. Og du kan være riktig så stolt for disse er nydelige ser nesten ut som teksten er malt på kortet. Gleder meg til jeg får kloa i disse :-)

kristin

Frk. Bogstad sa...

GRATULERER med vellukka stempel-plate :D Flotte tekstar.
Likte best *hjertelig til lykke* og *å feire fødselsdag* Men eg kjem nuk til å kjøpe heile lell ;)Og det øverste kortet va berre KNALLstiligt!
Wohoo ♥

Anonym sa...

Hipp-hipp og masse hurra for deg, dette er strålende og helt fantastisk :)
Du har en nydelig hånd og skriver vakkert, så flott at vi andre nå kan kjøpe den :)))
All grunn til å være stolt dette er supert :)
Klemmer Lill

Wenche sa...

Tekstene er knallfine og jeg gleder meg til å ta dem i bruk :D
Jeg håper også å se maaange kort med disse tekstene :)
Klemmm, Wenche - DT Ett Trykk :0)

Nora sa...

Gratulerer! Du er kjempeflink! Gleder meg til at stemplende kommer for salg. Spennende :-) Bare stå på med mere inspirasjon! Lykke til!

Filharmonica sa...

Gratulerer så mye med utgivelse av stempelplata. Flotte tekster med lekker håndskrift! Den står så absolutt på hanlelista :-)) Nydelige kort du har laget med tekststemplene. Delikate farger og masse flotte detaljer :-))