søndag 4. desember 2011

Tim Holtz' tag No2

Når herr Holtz legger ut sine 12 tags for Christmas, skjer det noe morsomt. I år skal jeg prøve å bli med på noen, selv om jeg mangler både dette og hint av alle greiene han bruker. Improvisasjon er ikke å forakte. Her er to tager jeg laget til den andre dagen.

I'm having so much fun with Tim Holtz' "12 tags for Christmas" event, and think it's fun to try some of them, even if I don't have all of the supplies. Improvisation ;) Here's my tags for the 2nd day.


I toppen har jeg frynset opp et tau med gulltråder. Dro stempelputa (Gathered Twigs) over dem før jeg knøt dem fast. Tekstsirkelen fra et gammelt MF utklippsark er montert i en nydelig ramme jeg har fått av Hege :)

Dyret er fra en ferdigkuttet grungeboardplate fra TH. Jeg dærta maling på det før jeg sprayet det med Glimmer Mist 'walnut gold' og 'silver sugar'.

Jeg laget en til når jeg først var så godt i gang :) Her har jeg kuttet herr Holtz sitt juletre i grungeboard og svampet det med Evergreen Bough.

Igjen har brukt en av rammene fra Hege. Datoen er en detalj fra et Inkido-stempel. Jeg stemplet med rød Staz-On (Distress Ink vil flyte ut) før jeg fylte den med Glossy Accents.

Har snurret litt av det samme tauet som jeg har brukt ellers rundt trestammen.

Så får vi se, da, om det blir flere. Morsomt er det uansett :) Ha en strålende fin adventssøndag!

Thanks for stopping by, wishing you all the best at this Second Sunday in Advent!

4 kommentarer:

Riet sa...

So wonderful tag Hanne.

Hugs Riet.xx

Gosia S. sa...

Amazing!!!

Anne sa...

De var kjempenydelige, såå inspirerende og flotte! Jeg elsker TH sine tags, tror jeg må prøve litt selv.

Torill sa...

Digg!!!
(Jeg har ikke tid - men vil så gjerne!!!)

Dette ble iallefall flott!!!