fredag 26. februar 2010

Sukkersött #74 - DesignerVikar

Tenk at vi snart har lagt februar bak oss! Her har det vært en lang og kald vintermåned med mye snø og sykdom, så jeg synes det er deilig å tenke på at mars er rett rundt hjørnet :)

Ettersom det er den siste fredagen i måneden, har vi en ny runde med DesignerVikar på Sukkersött - og denne gangen valgte jeg Hege-Annie som min vikar. Hun lager nemlig de nydeligste kort, og jeg fascineres stadig av hvor lekkert hun får det til å se ut, alt hun lager.

This Friday we have some very talented DesignerSubstitutes at Sukkersött! I asked Hege-Annie to be my substitute, and she did an amazing job! Just pop over to her blog and have a look at her fabulous take of the sketch she was given! Also; please leve a nice comment there ;)

Marte har laget en veldig flott skisse til denne dagen, og her ser dere en liten bit av Hege-Annie sin tolkning. Resten må dere gå inn i bloggen hennes for å nyte. Det er også der dere bør legge igjen en hyggelig kommentar :)
Ha en riktig fin fredag, alle sammen!

6 kommentarer:

Hilledesign sa...

nydelig:)

Hildegunn sa...

Flott valg av vikar, helt enig i at Hege-Annie lager mye nydelig!
Håper at dere har blitt friske nå! Jeg gleder meg til treff i kveld :) Du må også slenge deg med!

Klem

Hege-Annie Simonsen sa...

Tuusen takk, Hanne - for at jeg fikk være designervikar for deg hos Sukkersøtt denne uka. Det var skikkelig gøy - og skissa til Marte var jo bare så flott å jobbe med!! :)
Takk for gode ord!!! Det varmer!!

Ønsker deg og dine ei knallfin helg!!
Klemmer, Hege :)

papirdilla sa...

Synes du er veldig flink til å plukke vikarer, Hanne;) Ingen tvil om at din vikar denne gangen har laget et utrolig nydelig kort! Og for ordens skyld: jeg har kommentert i hennes blogg også.

Håper du får en fin mars måned uten snø, kulde og sykdom. Ha ei fin helg, da! For min del blir det litt vin og skiskytterstafett i kveld. Krysser fingrene for de norske gutta:)

Klem,
Hanne

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.