søndag 28. februar 2010

rydding med tre kolonner

ÅH, så fornøyd jeg er! Etter å ha tenkt på det LENGE, fikk jeg endelig rota meg til å rydde litt her i bloggen! Er på langt nær ferdig, men det hjelper med tre kolonner! Tusen hjertelig takk til Kari, som var så snill og elskverdig å fortelle at det ligger en framifrå "oppskrift" på dette på Moseplassen :) Hipp hurra for begge jentene, som er så greie at de deler!

Som dere ser, ligger det et bilde øverst til høyre, som er et vennlig ment "nei takk" til påskjønnelser. Etter lang tids overveielse legger jeg altså denne inn i bloggen min. Ikke fordi jeg misliker påskjønnelser, for det gjør jeg jo absolutt! Det er bare det at jeg er så himla dårlig - ja, rett og slett elendig - på å følge dem opp, så i stedet for at de skal ligge der og gnage i samvittigheten min, sier jeg heller nei takk :) Jeg vil mye heller ha disse påskjønnelsene i form av hyggelige kommentarer!

Senere i dag skal jeg vise dere en dekorert pose jeg laget til Kristine i uka som gikk, men nå skal jeg UT! Her har vi endelig fått et nydelig vintervær, som bare må nytes :)

4 kommentarer:

Torill sa...

Dette har jeg også drevet å tenkt på. LENGE... Vet ikke om jeg tørr - i tilfelle det blir bare rot... Men det ble flott, Hanne!
Kos deg ute - jeg er på vei ut på ski jeg! KNALL!!!

Hege-Annie Simonsen sa...

Ja, flott med tre kolonner! Går og vurderer å "ta steget" selv - men er så fornøyd med blogglayouten min, så derfor lar jeg det foreløpig være. Tror nemlig ikke den layouten finnes til trekolonner..

Kos deg ute, i det nydelige vinterværet! :) Her skinner sola så flott, men var ute og frøs i går, i akebakken sammen med sønnen og venner.. I dag er jeg kjempeforkjøla og så slapp.. - IGJEN!...

Og så jeg som trodde jeg var på bedringens vei, etter langvarig hoste siden beg. av februar og etterfølgende bihulebetennelse..
Her er det bare å slappe av og "kose seg" (jommen sa jeg smør!..) innendørs, med paracet, kortison-nesespray, halspastiller, papirlommetørklær og masse varm drikke...

GOD SØNDAG!! Klem, Hege

Kari sa...

Gratulerer med 3 kolonner, det ble kjempefint!

anne - moseplassen sa...

Gratulerer med nytt bloggutseende! Kjempehyggelig at oppskriften blir brukt og supert at du anbefaler den videre, takk for det :)