lørdag 1. august 2009

Sukkersötts jubileumsutfordring #2

First of all I will apologize for not translating my previous posting to English! I forgot! Well, we are celebrating our first Anniversary at Sukkersött with a lot of challenges during this weekend, and there will be a lot of fun!

Jubilanter ligger ikke på latsiden, og her kommer neste utfordring; lag et minimalistisk kort! Maks to mønsterark, maks to stempel, maks to pyntegreier. Premien til denne utfordringa er et gavekort fra Papirloftet, så det er bare å finne frem minimalisten og sette i gang :)
Jeg tror kanskje jeg er en skapminimalist, for jeg liker denne stilen ved at den er så fin til å få noe i fokus. Dette lille stempelet fra Hero Arts på 3x3 cm er malt med Distress og le Plume-tusjer, og deretter har jeg hatt på rikelig med Glossy Accents for å få fargene enda tydeligere frem.

I love this cute little stamp from Hero Arts! I've coloured it with Distress Ink and Le Plume, and then highlighted it even more by adding Glossy Accents on it.
Så ta minimalisten frem fra skapet og bli med på å vinne den flotte premien fra Papirloftet! Ha en fortsatt fin dag - og husk; jubilanter ligger ikke på latsiden ;)

There's more to come for this celebrating - hang on!

2 kommentarer:

Kim Piggott sa...

Wow this is stunning!
Such a brilliant design and I love your image and shine!
hugs
kim x

Riet sa...

What a gorgeous card Hanne,i love the image and colours.

Hugs Riet.x