onsdag 29. oktober 2008

Stø kurs mot jul :)

I går kveld var det atter samlet en gjeng hyggelige damemennesker rundt kursbordet på Penelope, og atter en gang sto "mappekort" på planen. Denne gangen skulle det handle om jul, og kortet fikk dermed en vri, laget for å kunne putte bilder og brev inni. Vi brukte nydelige og dekorative papirer og stempler fra svenske Inkido (bortsett fra motivet, som er fra Ladybug and friends).
Yesterday I had another card crafting class at Penelope, and we made another folder card. This one was made for putting pictures and maybe a Christmas letter inside. We used DPs and stamps from the Swedish company Inkido, except from the image, which is from Ladybug and friends :)
Har brukt litt 'walnut stain' og 'weathered wood' på motivet for å få litt farge på det - kjapt og enkelt med tanke på at man skal lage mange kort av denne sorten :) Vi raspet kantene før vi embosset i to omganger. Dette gir så stilig effekt på kanten! Embossingpulveret er forøvrig også fra Inkido (neida, vi ble ikke sponset *hehe*) og heter "frost" - knallstilig, det glitrer såvidt...
The motive is slightly coloured with 'walnut stain' and 'weathered wood', and the we scretched and embossed the edges twice. This gives a pretty cool effect...
På innsida, under lokket, embosset og stemplet vi noen snøkrystaller fra samme produsent (den er presis likedan som krystallene i mønsterpapiret) før vi monterte en tag fra Ladybug and friends, som er til å skrive en liten hilsen på.
At the inside, under the lid, we embossed and stamped some snowflakes (they look the same as in the DP at the front), and then we mounted a tag, cut out from a Ladybug and friends sheet.
Pretty nice effect when you first emboss one snowflake, and then stamp a few more randomly.
Mappa er laget av mønsterpapir som går på tvers over hele bredden på kortet (etter en idé fra Kristine), og holdt sammen på sidene med en bit kartong. Litt vanskelig å få til noe godt bilde av dette, ettersom denne mappa blir litt trang, men det er altså to lommer nedi her (en til brev og en til bilder). This idea I got from my friend Kristine; the folder is made of DP that runs across the entire width of the card. This one was getting quite narrow, and therefore a bit difficult to photograph, but it's two pockets here (one for the letter and one for the pictures).
Neste uke avsluttes høstens kurs med temaet "Jul i stua". Fordi det ble så stor påmelding, har vi satt opp en ekstra kveld, så da blir det julekort og pakkelapper både mandag og torsdag. Derfor er det liiitt intenst mye å gjøre akkurat nå, men hu & hei, det er jo morsomt, da :) Ønsker dere alle en riktig fin kveld, håper å få litt tid til en ørliten bloggerunde sånn på tampen...

17 kommentarer:

Kristine sa...

Så flott mappekort Hanne!
Men det snømannstempelet er fra Ladybug&Friends asså;) Thi hi.
Jeg snufser meg videre her på sofaen jeg.
Snufseklemmer fra mig;)

Hanne sa...

Snufs og fnis :) jeg visste jo det, men glemte å skrive det, så takk for påminnelsen, vennen, har redigert det litt tydeligere nå...

God bedring!

Camilla sa...

Hej,hej Hanne!
hoppas att allt är bra med dig vännen!
Tycker att du gjort ett fint mapp kort i härliga vintriga färger.
Fint motiv och såå snyggt det blev med snökristallen:)
I adg har det snöat en kort stund här i Borås..
Många kramar Camilla.
Och du får en extra gumman:))

Bente sa...

Nydelig! Virker ikke som om du lider av å være arbeidsledig for tiden ;=D

Angelo sa...

"Du Hanne, du Hanne, du er ikke grei, du lager så flotte kort, men skylder ikke på meg!" *glise*

Nydelig, nydelig, nydelig!!
Du er helt rå!

Beundrende klem fra Kristin :)

Kim Piggott sa...

Stunning!
This is just so perfect, your image and papers are made for each other. Love the colouring of the image.
How lovely to have been on your class.
kim x

neeta sa...

Dette var jo helt nydelig, Hanne!:) Og effekten på kanten ble utrolig stilig:)

Håper du får en kjempefin onsdags kveld! klem fra meg

Stempelchaotin sa...

Oh Hanne this is so lovely.
Fantastic design. Love them. The snowflake stamp is great. Hugs.

Inger Marie sa...

Kortet er helt nydelig Hanne :)
Kom i julestemning her...
Lykke til med kurs i neste uke også :)
God klem

Anne Kristine sa...

Så nydelig kort Hanne! Og det å embosse kantene må prøves engang. Så flott reslutat!Så moro det hadde vært å være på kurs sammen med deg :o)
Storklem fra Anne

Lia sa...

great card Hanne, it is such a nice project you made with your class and the papers and coloring are so womderful
hugs from
Lia

Heidi sa...

Hærlig mappekort Hanne. Med utrolig flotte detaljer. Den embossingen var lekker og er herved notert bak øret.Håper jeg får prøvd meg på mappekort en dag også-hadde bare døgnet hatt flere timer sukk.
Også skulle jeg virkelig ønsket jeg hadde vært med på kursene dine.Misunner alle som får lov

Stor klem til deg vennen
Heidi

Torill sa...

Så kult det ble!!! Tenkte på deg!!! Og så flott at det er så mange på kurs!!! Ikke rart når du er kursholderen vet du!:-)
Utrolig hvor fort høsten har gått!!!
Vi snakkes:-) embossingen ble kjempkul!!! klem

Gill sa...

Gorgeous wallet card, love the papers and the cute image and all the extra details are fabulous
hope you are well my friend
lv Gill x

Desiree sa...

Så flott den ble! Kjempefine stempler og papirer fra det der svenske firmaet.
Skjønte ikke helt hva du mente med papiret går over hele kortet og slikt, men er sikkert for at jeg ikke har sett et slikt mappekort i virkeligheten.

Ha en fin kommende helg!

Klem fra Desiree

Line sa...

For et nyyydelig mappekort Hanne!
De papirene og stempelet passet helt perfekt sammen! Også så fint det blei med embossinga da, et flott tips å ta med seg;)

Ha en strålende helg!
Klem, Line

milli sa...

Du og du, dette ble jo helt fantastisk! Den hvite embossingen er jo så stilig! Ser jo virkelig ut som det har snødd på kortet!:)
Masse herlige detaljer!

Klem
Camilla